Wildersmoe

“Van mij mogen moslims samenwonen en trouwen. Alleen niet in Nederland. Als moslims hier willen blijven, moeten ze de helft uit de Koran scheuren en weggooien. Ik pleit voor een kleine Koran, zo dik als de Donald Duck. Ben je geen Nederlander en werkloos, moet je je biezen pakken. Ik wil discrimineren. De tijd van zalvende woorden is voorbij. Problemen met files kun je rechtstreeks toeschrijven aan migranten. Ik noem ze moslimkolonisten. In het vliegtuig wordt ze al geleerd: ‘jij stemmen op Wouter Bos, hij jou geven uitkering’. Het is dweilen met de kraan open. Ze nemen het land over.

De tsunami heeft het kabinet bereikt. Ministers en staatssecretarissen mogen geen dubbele nationaliteit hebben. Den Haag zit vol met laffe lieden. Bange mensen die laf zijn geboren en laf zullen sterven. De koningin moet uit de regering. Ik ben haar multiculti-onzin spuugzat. Ik zeg het vertrouwen in Balkenende op. Hij is een bangerik en een beroepslafaard.

Ik mag dan wel ‘persona non grata’ in Groot-Brittannië zijn, maar daar trek ik me niets van aan. We zullen zien hoef laf de Britten zijn. Welnu, de Britse premier Brown is de grootste lafaard van Europa. De koning van Jordanië is een Neanderthaler. Minister Vogelaar is knettergek. Fitna is een nette film.

Stuur het leger naar Gouda. De politie moet bij voetbalrellen met scherp kunnen schieten op relschoppers. Een lintje voor de vrouw die de Marokkaanse tasjesdief dood reed in Amsterdam. Verhoog de maximum snelheid. We zetten de Antillen voor 1 euro op Marktplaats. We lijven Vlaanderen in. De Noordpool smelt niet. Het crisisplan van de regering is drie keer niks. Een flutstuk. Broddelwerk. Totale lariekoek. We hadden kunnen zwemmen in het geld. Geef alle volwassenen een cheque van 400 euro en de crisis is over.

Hallo, wordt er nog naar me geluisterd? Hallo! Wat zullen we nou krijgen? Ik zit hier voor Piet Snot!”

Ja, vind je het gek? Wilders, gast. Wat ben jij vermoeiend met al je uitspraken.

34 reacties op “Wildersmoe”

 1. Behalve de uitspraak over de noordpool en een enkele andere is er helemaal niet zoveel mis met de uitspraken van Geert.

 2. Tuurlijk smelt de Noordpool…in de zomer.

  Wilders heeft gezegd dat de CO2-kul onderdeel vormt van de klimaathysterie.

  Het klimaat geen statisch geheel, en tasjesrovers staan eerder op straat dan de gedupeerde.

  Wanneer kwam Volkert ook alweer vrij?

 3. Gelukkig voor jou Koelman, stem ik ook Wilders. Zodat jij in de toekomst ook je mening kan blijven uiten.

 4. Waarom zitten er alleen in de “pro” Wilders reacties zoveel spelvouten?

  😉

 5. Als we als Nederlanders een groot spandoek “weg met ons” boven ons hoofd houden en Nederland als land waar alles kan en mag en waar we ieders mening respecteren etaleren dan vindt de Linkse Kerk het allemaal prima. Het feit dat we buitenlanders zowel passief als actief stemrecht geven wordt als sterk punt van “onze” democratische normen en waarden gezien. “Wij” moeten al ruim 50 jaar begrip hebben voor “andere” culturen. Terwijl die andere culturen ons alleen maar met minachting behandelen. Ziende blind en horende doof zijn we geworden. Het politiek correcte gezever begint de mensen de strot uit te komen. Noem het beestje eens bij zijn naam. In je eigen huis heb je het zelf voor het zeggen. Gasten kunnen welkom zijn maar dan moeten ze zich als gast (= netjes) gedragen. Als ze dat niet kunnen, dan zijn ze niet (meer) welkom. Hun cultuur is in dat geval van ondergeschikt belang. Ze zijn in de eerste plaats gast bij iemand anders en dan moeten ze zich aanpassen. Dat moeten wij ook als we bij anderen op bezoek gaan. Als bepaalde beschavingen nog zo’n 400 jaar achterlopen bij die van ons dan moeten ze daar zelf een antwoord op zien te vinden. Het antwoord kan en mag niet zijn dat wij ons hier door dergelijke ‘achterlijke’ krachten laten ringeloren en knechten om te voorkomen dat we misschien niet ‘politiek correct’ overkomen. Ook de Linkse Kerk ziet trouwens wel dat het niet allemaal spoort, want zodra er over de rechten van vrouwen of homosexuelen wordt gesproken krijgt men het zo moeilijk dat er vlug over andere thema’s moet worden gesproken… Ziende blind en horende doof. Tot de hekken van de kampen achter ons dichtslaan… Wilders draaft hier en daar ook door maar hij noemt de beestjes tenminste wel bij de naam.

 6. Beste Fred, Onder Wilders als MP is er nog maar 1 persoon die een mening mag hebben in Nederland. Net als nu in zijn eigen partij.

 7. Nederlanders zijn volgens mij een tamelijk laf volk. Sinds de jaren 1950 is het aantal Nederlanders gestegen van 10 naar 16,5 miljoen. Het aantal mensen dat lid is van een politieke partij is gedaald van 760.000 naar 300.000. Hoe groter de welvaart, hoe minder de noodzaak zelf iets te doen in de politiek. Laat het de anderen maar opknappen. Politici kosten weinig geld, de meesten doen het gratis, echt helemaal voor niks, en de meerderheid van de raadsleden in Nederland krijgt (voor elke maand wel iets doen) minder dan een bijstandstrekker krijgt (voor niks doen). Politici verdienen steevast minder dan mensen in het bedrijfsleven. Weinig geld, dat kan niet goed zijn. Dat is dan ook de mening over politici: ze zijn waardeloos. Tsja, als je ze ook geen fatsoenlijk bedrag wil betalen, komt bij gebrek aan gewicht het afval bovendrijven. Maar intussen wordt er dus veel geklaagd over politici, maar is er bijna niemand die het beter kan. De klagers zouden dus eens lid moeten worden van een politieke partij en daar hun mond moeten open doen en daar eens wat werk verrichten. En ja, dan kom je er achter dat de partij van die ene meneer met blond haar en een grote mond, tsja, daar kun je geen lid van worden. Enne, die partij waar hij uit gestapt is, de VVD, daar kun je wel lid van worden. En die krijgen wel dingen voor elkaar, hun moties en amandementen worden soms wel aangenomen, die van die meneer met het blonde haar nooit. Maar daar kijkt laf volk niet naar. Die vinden dat als iemand iets zegt dat zinnig lijkt, het al heel mooi is. Dat het resultaat van zo iemand nul komma nul is (0,0, dat is niks), tsja, dat is de schuld van die anderen die het niet begrijpen. En uitzoeken hoe het dan wel moet, oei, dat is veel werk, daar heeft het laffe volk geen zin in. Laf!

 8. Even een reaktie op de pro wilders aanhang.Eeuwen geleden vielen wij voormalig Ned-indie binnen.En de Nederlandse antillen.Gebruikte hun als slaven,en als hoeren.Ze moesten hard voor ons werken om aan onze genot te komen.Maar dat stukje geschiedenis zijn we schijnbaar vergeten.Zo was er vroeger ook ruzie tussen de gelovigen hier.Rooms katholiek en de protestanten.En nog is er ruzie tussen de gelovigen.Laten ze hun eigen geloof volgen.Niks mis mee.Nee Geert wil graag gedoneerd worden.Want zoals hij zelf zegt hij heeft geld nodig tegen alle procedure’s die tegen hem lopen.Zo was er gisteravond een uitnodiging om in discussie te gaan bij Rondom 10.Het ging om zijn volgers.Alleen de grote afwezige was hij zelf.Hij komt bij geen 1 tv programma.Ze nodige hem vaak genoeg uit,maar wil nooit ergens komen.Dat geeft al te denken.

 9. Heerlijk al die goed beargumenteerde one-liners van onze blonde redder. Dat maakt het allemaal lekker duidelijk en simpel te begrijpen voor de “Neederlandsche mensch”. Ik verheug me nu al op al die ministers die de PVV gaat leveren. Dion Graus als minister … zie je het voor je? Dit falende circus hebben we toch al eens de revue zien passeren middels de Pim-revolutie.

  Ik heb een beter idee (en word daar misschien minister mee onder kabinet Wilders II):
  Invoering van “Neederlandsch Burgerschap”. Dit wordt een status die je als inwoner van Nederland moet zien te bemachtigen. Alleen met deze status mag je bijvoorbeeld een rijbewijs bezitten, kom je in aanmerking voor een uitkering, heb je recht op gezondheidszorg, mag je creditcard hebben, ben je stemgerechtigd (!), ben je verzekerd van een parkeerplaats in de binnensteden, heb je voorang op de arbeidsmarkt, etc. (laat je fantasie werken)

  Aan het “Neederlandsch Burgerschap” zijn natuurlijk bepaalde voorwaarden verbonden: zo mag je uiteraard geen strafblad hebben, je moet Nederlands kunnen spreken en schrijven, je moet geslaagd zijn voor de cursus “fatsoen”, je moet het Wilhelmus van buiten leren, en last but not least: je moet “rein Arische Abstammung” zijn.

  De details moet ik nog uitwerken, maar ik ga met dit concept naar de burger toe en verklein daarmee tevens de kloof tussen politiek en burger, draai niet om de hete brij heen, neem de kiezer serieus, … (ben ik nog wat vergeten?).

  Koelman… zin in een staatssecretaris-schap? Regel ik voor je…

 10. @Ronald,
  Misschien eens het taalvaardigheid cq taalgebruik bekijken van Fleur (#13) voordat zo generaliserend over de Wilders aanhang wordt gebabbeld. Willem (#9) verkondigt volgens mij, in redelijk foutloos Nederlands, het standpunt van Wilders!

  En…. is dat het enige argument tegen Wildersstemmers wat Ronald kan vinden? Quasi intellectueel het taalgebruik aan de kaak stellen lijkt een beetje op wat de linkse kerk (met idioot Melkert voorop) bij de Goddelijke Kale probeerde te bereiken en wat toendertijd ook al niet lukte. Probeer liever goede tegen-argumenten te vinden ipv dit soort bullshit!

 11. Pastoor Linkskerk

  Verbaast me elke keer weer hoe Luuk Koelman van zo veel Wilders stemmers reacties krijgt. Zouden ze nou elke donderdag even op de site komen om te kijken of Luuk weer iets heeft geschreven waar ze heel boos om moeten worden?

  @Fred
  Je bedoeld dat de gevestigde partijen nu alsmaar Luuk Koelman de mond snoeren? Gut ja, als straks Wilders Minister-president wordt kan Luuk eindelijk eens vrijuit praten.

  @Willem
  “Buitenlanders” hebben passief en actief stemrecht? Je bedoelt al die “buitenlanders” die de Nederlandse nationaliteit hebben? Hoe had jij het graag gewild dan? Iedereen waarvan de eerdere generaties ooit “Buitenlander” is geweest mag niet stemmen of zich kandidaat stellen? En hoe ver wilde je dat gaan terugvoeren dan?

  En wat is dat toch met die “Linkse kerk” wat hebben die twee termen met elkaar te maken? Wat moet ik me erbij voorstellen?

  Als je een Linkse Kerk heb, heb je dan ook Linkse Hinduistische Tempels?, Rechtse Moskeeën? Rechtdoorzee Synagogen?

  Of weten de mensen die het steeds gebruiken eigenlijk ook niet zo goed wat ze bedoelen en praten ze toch eigenlijk gewoon de grote blonde leider na?

 12. @ Meneer Pastoor – Na de jaren ’80 heeft de rurale pastoor plaats gemaakt voor de moderne pastor. Zeker te druk geweest met andere dingen? Nice try. De ‘nuttige idioten’ van Lenin. Ze zijn er nog steeds! Maar goed: een antwoord is kennelijk gewenst.
  Iedereen is welkom maar als je Nederlander wilt zijn, wees dat dan ook. Als je je er na tig generaties “hier” nog steeds op wilt beroepen dat dit in “jouw” (?) cultuur-/ thuis-/”moederland NIET mag en als je op grond daarvan meent ook bestaande gebruiken in onze cultuur te kunnen (laten) verbieden (bijv. de Sinterklaas-viering); ga dan lekker terug naar die geweldige “eigen” cultuurgrond….
  Een Nederlander heeft daar geen last van. Die voelt zich thuis in Nederland. Ongeacht afkomst, godsdients, poltieke overtuiging, sexuele geaardheid of huidskleur.
  V.w.b. de term “Linkse Kerk”: heeft meneer Pastoor niet alle colleges gevolgd? Of een aantal 6-minnetjes voldoende kunnen compenseren met 9’s voor dialektiek? Kijk eens op: http://www.ravagedigitaal.org/index.htm?2005/15_16/kogel.htm~mainFrame
  (het laden duurt even…) Vanuit linkse hoek zowaar een lezenswaardig artikel – voor moderne pastors die daar geen boodschap aan willen hebben toch een klein stukje citaat: “Degenen die via de media en interne discussie luid en duidelijk stelling namen tegen de moord op Fortuyn en de man niet volgzaam in het extreem-rechtse kamp wensten te scharen, werden door orthodox-links publiekelijk tegen de schandpaal genageld en als Fortuynist te kijk gezet. Het is binnen radicaal-links een vrij effectieve manier om het debat in de kiem te smoren.
  Intolerantie ten opzichte van andersdenkenden, met name op het gebied van de multiculturele samenleving, kan gerust als de achilleshiel van radicaal-links worden beschouwd. De wijze waarop orthodox-links omspringt met opvattingen die niet in hun straatje past, is fnuikend voor een stroming die pretendeert progressief en vrijzinnig te zijn. Dat was al zo in de jaren ’80, en het houdt maar niet op.” einde citaat.
  Na twee decennia zowaar enige realiteitszin. Dat geeft de burger moed!
  Overigens even voor alle duidelijkheid: ik ben geen “volger” noch fan van de heer Wilders. Er zijn meer dan genoeg punten waar ik het absoluut niet met hem eens ben. Maar dat kan gelukkig in Nederland. Ik constateer wel dat hij – zoals eerder gezegd – het beestje bij de naam noemt. Daarvoor heeft hij mijn respect. Zelfs al ben ik het menigmaal niet met hem eens kan ik nog wel respect betonen. Dat is in een democratie namelijk wel gewoon mogelijk meneer Pastoor. Prettige dag verder.

 13. Pastoor Linkskerk

  @Willem
  De eerste drie zinnen van je reactie sla ik maar even over. Er is geen touw aan vast te knopen. Het zal wel de Cliché motor zijn die even op gang moet komen. De eerste persoon die de zinnen voor mij kan verklaren krijgt overigens 300 extra punten op z’n biechtbonuskaart (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).

  Vanaf daar begin je ineens over het Sinterklaasfeest dat “de buitenlanders” zouden willen verbieden. Dat is bevreemdend omdat mijn vraag aan jou ging over het feit dat je beweerde dat “Buitenlanders” actief en passief stemrecht hebben. Waarschijnlijk heb je even wat informatie nagezocht omtrent je ondoordachte bewering en erachter gekomen dat je flinke onzin hebt staan verkopen in je vorige post. Dan maar gauw Sinterklaas erbij halen. Altijd een fijn punt om mee te scoren bij het Rechtse Tuinhuisje want die “Buitenlanders” willen ons oerhollandse gezellige Sinterklaasgfeest afpakken! Rot-buitenlanders ook altijd!

  Ik kan er amper serieus op ingaan. Jouw klacht is dus dat er buitenlanders zijn die vinden dat Sinterklaas met zijn negerknechten (en nee, van schoorsteenroet krijg je geen rode lippen, krulhaar en goude oorbellen) achterhaald en misschien zelfs denigrerend is. Volgens u zouden “Nederlanders” daar geen last van hebben en iedereen die daar wel last van heeft is dus geen Nederlander en moet zijn kritiek maar voor zich houden of terug naar z’n “eigen” cultuurgrond. Ik neem aan dat u dan doelt op onze zwarte medemens die aanstoot neemt aan het feit dat zijn ras als knecht van de blanke christelijke baas wordt afgebeeld. Dat is interessant want ik denk dat er erg weinig moslims zijn die hier aanstoot aan nemen. Buiten dat mag iedereen in Nederland z’n mening geven. Ja, ook over ons trotse Neerlandsche Erfgoed. Dat heet een democratie.

  U bejubeld De Nederlander als iemand die nooit aanstoot neemt aan de Nederlandse cultuur. Ze voelen zich gewoon thuis in hun land. Dat is een leuke bewering want dat betekent dus eigenlijk dat iedereen die aan iets in de nederlandse cultuur aanstoot neemt (u inclusief) in uw boekje geen Nederlanders meer is.

  Ik ben benieuwd naar welke “eigen” cultuurgrond u al die Nederlandese Wilders stemmer, homo-haters, moslim hekelaars en ander discriminerend gespuis naartoe wilt gaan verhuizen die nu zo’n aanstoot nemen aan de eeuwenoude Nederlandse cultuur van gastvrijheid tegenover minderbedeelden en andersdenkenden in de wereld.

  En daarmee komen we bij het belangrijkste punt. De eeuwenoude Nederlandse cultuur van vrijheid van meningsuiting. Iets wat al vanaf de oprichting van Nederland een van de steunpilaren van de cultuur was. Dingen als godsdienstvrijheid, het drukken van elders verboden boeken en je mening kunnen geven zonder te worden bestraft. En nog steeds is dit het beeld dat over de hele wereld bestaat van Nederland; een land van vrijheden.

  Met de stelling dat de mensen die kritiek hebben op onze culturele erfgoed maar weg moeten, bent u het fantastische Nederlandse erfgoed van vrijheid van meningsuiting de grond in aan het boren. U moet maar gewoon terug naar uw eigen cultuur grond. Ik wens ik u veel plezier daar in Venlo. Goedemiddag.

  P.S.
  Uw typering van linkse extremisten die intolerant zijn tegenover andersdenkenden en iedere progressie en vrijzinnigheid fnuiken kan ik alleen maar onderschrijven, evengoed als dat het rechtse anti-moslim extremisme van Wilders intolerant tegenover anderdenkenden staat en iedere progressie tot een toenadering tussen de culturen direct in de kiem smoort. Daarnaast staat de PVV (anders dan ze doen willen geloven) niet voor algemene vrijheid van meningsuiting, maar voor vrijheid van meningsuiting voor iedereen die dezelfde mening is toegedaan als zij en niet het verkeerde geloof aanhangen. Dit bleek ook gisteren maar weer uit de glasharde stelling van Hero Brinkman bij Pauw & Witteman dat moslims in ons leger best hun leven mogen geven voor Nederland, maar niet het recht hebben op een Imam die ze zou kunnen bijstaan in de laatste uren van hun leven mocht dat verschrikkelijke moment komen.

 14. @ Fleur (#13)
  Waarom grijpt iedereen toch steeds weer terug op het verleden en dat onze voorouders(!) andere volkeren onderdrukt en, in alle eerlijkheid, misbruikt hebben? Ja, het is gebeurd, maar even voor de goede orde, vrijwel elk volk heeft at some point een ander volk onderdrukt, dat zijn echt niet alleen de blanke Europeanen geweest. Denk maar eens aan de Perzen, de Ottomanen en de Hunnen. En waarom denk je dat er in Afrika continu oorlog wordt gevoerd? Geloof me, als het even kan, onderdrukken die elkaar nèt zo hard, onafhankelijk van huidskleur.

  Het is knap frustrerend als het niet mogelijk is om eerlijk cultureel commentaar te kunnen leveren zonder dat er direct wordt aangevallen op dat het voort zou komen uit een irrationele haat tegen hogere pigment concentraties en dergelijke. In een écht tolerante samenleving kan iedereen over iedereen grappen maken en commentaar hebben zonder dat dat een probleem hoeft te zijn. Politieke correctheid vergroot de kloof alleen maar tussen “rassen”.
  Nu is de ironie dat mensen van een andere afkomst die gaan flippen omdat ze het gevoel hebben dat ze slachtoffer zijn van discriminatie omdat een blanke ze iets ontzegt, zelf vaak de racisten zijn, omdat het een -blanke- is die het ze ontzegt.
  Nu is het zo dat ik mezelf niet meer als prijzenswaardig tolerant zou bestempelen. Ik zeg “niet meer” omdat ik wel als zodanig ben opgevoed; ik heb toen ik jonger was altijd respect gehad voor mensen van een andere afkomst. Helaas hebben zij zelf dat respect verspeeld en kapot gemaakt. Het is genoeg geweest. De tijd van misplaatst respect moest maar eens voorbij zijn.
  Ik vind dat Wilders doordraaft, maar zou op hem stemmen al was het alleen maar omdat hij ze op het moment dat ze een misdrijf plegen terug deporteert.
  Buschauffeurs die voor hun bek geslagen worden, mensen wiens ruiten worden ingooit, die worden bespuugd, achterna gezeten en uitgejouwd tot ze uiteindelijk verhuizen, enkel omdat ze iets hebben dat niet in het culturele plaatje past van onze mulitculti vriendjes, van transseksualiteit tot slecht een alleenstaande moeder zijn. Serieus, waar trekken we in vredesnaam de grens? Over een jaar of twee staan er brandende sikkelmanen met homo’s eraan gespijkerd in tuinen.
  Mark my words.

 15. Ik vind ook dat ze daar wat tegen moeten doen.Alleen Wilders vind ik wel heel erg overdreven.Wat hij wil doen kan en mag helemaal niet.In Utrecht willen ze al kijken of het mogelijk is om de ouders aansprakelijk te stellen en hun verplicht uit hun huis te laten zetten.Juridisch kan Wilders ook weinig beginnen.Als hier de wet veranderd heb je nog een Europese wet.En dan nog de rechten van de mens.Hij kan het allemaal wel mooi bedenken,maar uitvoering is een 2de.En dan die laatste zin van je.Draaf je niet een beetje door in je fantasie?

 16. Onbegijpelijk… Wilders heeft er gewoon in gekregen dat moslims/allochtonen de oorzaak van al het kwaad zijn. Hier zien we de kracht van beeldvorming.
  Denk nou eens terug aan de cijfers over de feitelijke veiligheid in Nederland van een week of twee geleden. De laatste paar jaar is het aantal incidenten, overvallen etc. wéér gedaald. Waar hebben we het dan over? Omdat de Telegraaf elke dag graag een grote kop wil hebben beginnen er eindeloos veel mensen te panieken. Lekker veel schijn-onveiligheid, kassa voor Geert.

  Wanneer beginnen mensen er nou eens door heen te prikken…

  Wilders is geen medicijn, hij is het vergif.

 17. Met angst jegens een bepaalde cultuur/geloof bereiken we niks….

  Praat met je medemensen ;)… keep an open mind!!!

  Bereik je veel meer mee dan extra olie op het vuur te gooien.

 18. Ondanks al jullie meningen is men in Utrecht al begonnen met het zuiveren van de straten door een travestiet weg te pesten uit zijn huis.
  De volgende zuiveringsaktie zal waarschijnlijke gericht zijn op buschauffeurs, homos, joden en christenen.
  Daarna bent u aan de beurt.

  Tenzij Nederland een dictatuur wordt onder leiding van Wilders zullen we ons voor moeten bereiden op de Kristallnachten. (dat kennen we ergens van toch?) En Nederland is er rijp voor sinds er in Den Haag alleen geruzied wordt over het wel of niet dragen van een capuchon (18/4/2009, voorstel van het CDA) en een avondklok (waar kennen we dat van? was dat niet eehhhh 1941 ?) instellen.

 19. Pastoor Linkskerk

  Nou inderdaad Jelle, als Wilders straks geen dictator van Nederland wordt dan is alle hoop verkeken.

  Niet alleen zullen “De Moslims” alle buschauffeurs, homos, joden en christenen gaan “zuiveren”. Meteen daarna zullen ze direct de autochtone vinexwijken intrekken om onder luid gejoel de voordeuren van jonge Nederlandse gezinnen in te trappen, de blanke babietjes uit hun wiegjes te roven om ze te verscheuren en op te eten!

  Daarna zijn de bejaardetehuizen aan de beurt. “De Moslims” zullen alle Nederlandse opa’tjes en oma’tjes stelselmatig verkrachten om ze vervolgens te stenigen op het binnenhofje.

  Want zo zijn “De Moslims”, toch Jelle?

  En ik zie dat je een mooie combi hebt gemaakt tussen argumentatie in Godwin oude stijl en Godwin nieuwe stijl met je Nazi vergelijking. http://www.koelman.com/2008/godwin-nieuwe-stijl/

  Oh maar wacht…het stigmatiseren van hele bevolkingsgroepen. Compleet met voorlichtingsfilmpjes waarin het volk wordt gewaarschuwd en onderwezen over hoe die groep eigenlijk stiekem probeert om de wereld in handen te krijgen en gestopt moet te worden. Waar kenden we dat ook alweer van? Oh ja, Der Ewige Jude.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Der_ewige_Jude

 20. Ik wens de heer T. veel plezier met deze prettige reclame voor zijn bedrijf. Een bedrijf overigens, dat dikke kudos *kuch* verdient voor hun Engelstalige website.

 21. Pastoor Linkskerk

  Ahahahaha T., ontzettend kneus!

  Het feit dat u iemand kanker in z’n hoofd toewenst verraad al wat voor een mens u bent.

  Dames en heren, dit is dus het soort mensen dat Wilders stemt, iedereen die het niet met meneer T. eens is moet maar kanker in zijn hoofd krijgen waarna Dhr R. T. glunderend zijn ongetwijfeld veel te kleine, wormvormige slurfje (hoe verklaar je anders zoveel woede?) uit zijn bruinbevlekte onderbroekje zal halen en over uw laatste rustplaats zal wateren. Willen we echt dit soort mensen aan de macht hebben in Nederland?

  Ik ben benieuwd wat uw klanten vinden van zo’n uitspraak. Volgens mij is het niet slim om persoonlijke meningen te geven op naam van een bedrijf. Ik ben in ieder geval alvast begonnen met fora afstruinen om uw bericht wereldkundig te maken. Zo’n verheven mening als de uwe mag uiteraard niemand worden onthouden. U zult mij wel dankbaar zijn.

 22. Pastoor Linkskerk

  Zo beste R. T., de eerste paar zijn de deur uit:

  http://www.yelloyello.com/
  http://www.nationalebedrijvengids.nl/
  http://www.myoffice.nl/

  Gezien u uw mening heeft onderschreven met alle gegevens van uw bedrijf kunnen we niet anders concluderen dan dat dit bedrijf de mening van Dhr. T. onderschrijft.

  Ik moedig overigens eenieder die zich hiertoe geroepen voelt aan om ook het prachtige opiniestuk van de Dhr T. aan eenieder beschikbaar te stellen. Dames en Heren, deze mening mag niemand worden onthouden! Zegt het voort!

 23. Nogal naief waarschijnlijk van sommige mensen hier om te denken dat meneer T. deze reactie zelf geplaatst heeft (tenzij hij echt dom genoeg is om zoiets met vermelding van zijn naam en andere gegevens hier te plaatsen).
  Ik denk eerder dat meneer T. hier keihard gepowned (of beter gezegd: genaaid) wordt door iemand die hem niet mag (zijn concurrentie bijvoorbeeld).
  Hr Koelman, zoek het eens uit voor ons aub. Tenzij u het wel best vind natuurlijk dat uw website inderdaad misbruikt wordt voor dit soort praktijken.

 24. Luuk Koelman

  @Benno De reactie van meneer T. kwam per mail binnen. Heb eerst de broncode van de email gecheckt, hem terug gemaild en kreeg vervolgens zijn reactie, wederom per mail. Ik heb beide reacties integraal onder de column geplaatst.
  Als iemand meneer T. naait, dan is hij het zelf.

 25. Haha, wat een sukkel zeg. Goeie manier om je eigen zaak om zeep te helpen.
  Bedankt voor de achtergrond info in ieder geval.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top