Ha! Ik ben Luuk Koelman. Ik werk voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Daarnaast ben ik columnist

Ik leverde de afgelopen 20 jaar onder meer bijdragen aan dagblad Metro, Univers, Panorama, Playboy, Webwereld, Geen Stijl, Volkskrant en NRC Handelsblad. Eén en ander leidde tot twee rechtszaken met Gretta Duisenberg, woedende schoonouders van André Hazes en Ruud de Wild die Moszkowicz achter me aan stuurde. Veel gelezen op Koelman.com:

En column coach

Ik geef gastcolleges ‘columns schrijven’ aan de Hogeschool Utrecht (Centrum voor Communicatie en Journalistiek), Fontys Hogeschool Journalistiek te Tilburg en de Hogeschool van Amsterdam (Media, Informatie en Communicatie).

Daarnaast coach ik columnisten en verzorg door mijzelf georganiseerde cursussen columns schrijven. Die je overigens óók online in het Engels kunt volgen.

En schrijver

Boeken van mijn hand:

En bouw ik websites

Dat doe ik voor een fractie van de prijs die je kwijt bent bij zogenaamde full service bureaus. Bovendien bouw ik niet alleen je site, maar draag ook zorg voor de tekst (een betere dan ik vind je niet), navigatie én de SEO. Voor de kenners: ik bouw m.b.v. WordPress en Elementor.

Zo bouwde ik onder meer Sogratex.com en Management Text Support.

En mijn eigen project macmenubar.com niet te vergeten. Met deze site was ik ‘product of the day’ op de grote Amerikaanse website Product Hunt. Ben ik best wel trots op! De Nederlandse webbouwers die deze eer te beurt viel, zijn op één hand te tellen.

MacMenuBar - A curated directory of 200+ Mac menu bar apps | Product Hunt Embed MacMenuBar - A curated directory of 200+ Mac menu bar apps | Product Hunt Embed

Wil je ook een eigen website? Neem dan contact met me op via luuk[at]koelman.com of onderstaand formulier.

Contact

Scroll naar top