Laat je coachen door een professionele columnist

Eentje met twintig jaar ervaring! Ik heb verschillende cursussen columns schrijven (en creatief schrijven) in de aanbieding, die je zowel online als offline kunt volgen.

Schrijven is schrappen, zeggen ze altijd, zéker bij columns. Maar schrijven is ook nadenken. En puzzelen, met woorden. Soms is het geen puzzelen, maar worstelen. Gelukkig is schrijven ook spelen met taal. Iets waarbij nagedacht moet worden. Hoe verwoord je dat ene gevoel?

Kijk, daar springen je gedachten al alle kanten op. Maar een zin kent slechts één richting, van links naar rechts. Dus hoe pak je het aan?

cursussen columns schrijven

Deze online cursus helpt je creatiever, meer gestructureerd en daardoor eenvoudiger en sneller columns te schrijven.

Jaloers op het gemak waarmee professionele columnisten hun columns schrijven? Dit is dé complete online cursus voor de ambitieuze columnist!

cursussen columns schrijven
creatief schrijven

Deze online cursus is een methode voor het produceren van ideeën. Want creatief schrijven zit niet in je genen. Het is een vaardigheid die je kunt leren.

In deze online cursus copywriting leer ik je – aan de hand van een systeem – teksten te schrijven die bezoekers veranderen in kopers.

De vier bovenstaande online cursussen, tezamen in één supervoordelige bundel!

Een interactieve groepscursus die je geheel online volgt. Voorjaar 2021 start de volgende cursus. Opgelet: maximaal 5 deelnemers.

cursus-columns-schrijven

Als ghostwriter kruip ik in jouw huid en vind de woorden waarnaar jij zo lang op zoek was. En het copyright op alle teksten is voor jou!

Online individuele begeleiding via Skype. Zo ben je, middels 1-op-1-coaching, verzekerd van mijn onverdeelde aandacht.
Toe aan een training creatief denken, een workshop bloggen of een workshop columns schrijven? Geheel op maat, in jouw bedrijf gehouden.

Wat anderen zeggen over Luuk Koelman

Scroll naar top