Het ware verhaal van de Kerst-Playboy fotoshoot van mevrouw Paay

“Iedereen op de set verstijfde toen mevrouw Paay haar bodystocking afpelde. Je denkt dat je alles wel hebt gezien, maar niets is minder waar. Je schrikt écht hoor. Onze fotograaf had de meeste tegenwoordigheid van geest. Hij vroeg mevrouw Paay naakt op haar buik op bed te gaan liggen, met haar kin op het matras. Terwijl de kapster zich op heur haar stortte, probeerde onze grimeur enkele putjes in de linkerbil van mevrouw Paay te vullen. Dat lukte maar voor de helft. Grote potten crème smeerde ze erin, maar al snel was ze door haar voorraad heen. Het was onbegonnen werk.

Crisisoverleg achter de coulissen. Wat nu? Uiteindelijk hebben we mevrouw Paay een satijnen blinddoek omgedaan. Zogenaamd om de foto’s een mysterieus tintje te geven, maar het was puur om haar de aanblik van de inderhaast opgetrommelde uitvaartverzorger te besparen. Dat was een idee van onze fotoredacteur, ingegeven door de hoogbejaarde leeftijd van mevrouw Paay. Die uitvaartverzorger heeft toen met een speciale balsemtechniek haar bilpartij enigszins toonbaar gekregen. Dat vergde drie volle uren. Alle kraters – want dat waren het – werden met was gevuld en daarna met een spateltje geëgaliseerd.

Inmiddels had iedereen op de set de buik vol van mevrouw Paay. Al die uren bleef ze maar kijven wat voor een klootzak haar ex wel niet was. Adam dit en Adam dat. Zo ordinair, het hield maar niet op. Dus toen opperde de uitvaartverzorger dat hij de ouderdomsvlekken en spataders van mevrouw Paay kon laten verdwijnen door via een kleine opening in de halsslagader haar bloed af te voeren en te vervangen door een conserveringsmiddel. Dat vonden we direct een goed idee. Ruim vijf liter bloed is zo afgevangen. Het gaf een fantastisch resultaat. Mevrouw Paay had direct haar natuurlijke schoonheid weer terug. Benen, billen, buik, borsten – geen spatader meer te zien en ook alle ouderdomsvlekken waren verdwenen.

Daarna kwam de preparateur. Hij heeft mevrouw met behulp van ijzerdraad dat via de liezen werd ingebracht, in verschillende sensuele poses gezet. Dit op aanwijzingen van onze fotograaf. Het is een stijlvolle, sensueel geladen naaktreportage geworden. Mevrouw Paay mag tevreden zijn. We hebben haar de eeuwige jeugd gegeven”.

close

Af en toe een verse column én exclusieve schrijftips in je mailbox?