Het ware verhaal van de Kerst-Playboy fotoshoot van mevrouw Paay

“Iedereen op de set verstijfde toen mevrouw Paay haar bodystocking afpelde. Je denkt dat je alles wel hebt gezien, maar niets is minder waar. Je schrikt écht hoor. Onze fotograaf had de meeste tegenwoordigheid van geest. Hij vroeg mevrouw Paay naakt op haar buik op bed te gaan liggen, met haar kin op het matras. Terwijl de kapster zich op heur haar stortte, probeerde onze grimeur enkele putjes in de linkerbil van mevrouw Paay te vullen. Dat lukte maar voor de helft. Grote potten crème smeerde ze erin, maar al snel was ze door haar voorraad heen. Het was onbegonnen werk.

Crisisoverleg achter de coulissen. Wat nu? Uiteindelijk hebben we mevrouw Paay een satijnen blinddoek omgedaan. Zogenaamd om de foto’s een mysterieus tintje te geven, maar het was puur om haar de aanblik van de inderhaast opgetrommelde uitvaartverzorger te besparen. Dat was een idee van onze fotoredacteur, ingegeven door de hoogbejaarde leeftijd van mevrouw Paay. Die uitvaartverzorger heeft toen met een speciale balsemtechniek haar bilpartij enigszins toonbaar gekregen. Dat vergde drie volle uren. Alle kraters – want dat waren het – werden met was gevuld en daarna met een spateltje geëgaliseerd.

Inmiddels had iedereen op de set de buik vol van mevrouw Paay. Al die uren bleef ze maar kijven wat voor een klootzak haar ex wel niet was. Adam dit en Adam dat. Zo ordinair, het hield maar niet op. Dus toen opperde de uitvaartverzorger dat hij de ouderdomsvlekken en spataders van mevrouw Paay kon laten verdwijnen door via een kleine opening in de halsslagader haar bloed af te voeren en te vervangen door een conserveringsmiddel. Dat vonden we direct een goed idee. Ruim vijf liter bloed is zo afgevangen. Het gaf een fantastisch resultaat. Mevrouw Paay had direct haar natuurlijke schoonheid weer terug. Benen, billen, buik, borsten – geen spatader meer te zien en ook alle ouderdomsvlekken waren verdwenen.

Daarna kwam de preparateur. Hij heeft mevrouw met behulp van ijzerdraad dat via de liezen werd ingebracht, in verschillende sensuele poses gezet. Dit op aanwijzingen van onze fotograaf. Het is een stijlvolle, sensueel geladen naaktreportage geworden. Mevrouw Paay mag tevreden zijn. We hebben haar de eeuwige jeugd gegeven”.

32 reacties op “Het ware verhaal van de Kerst-Playboy fotoshoot van mevrouw Paay”

 1. Daarna kwam de preparateur. Hij heeft mevrouw Paay met behulp van ijzerdraad dat via de liezen werd ingebracht, in verschillende sensuele poses gezet. Dit op aanwijzingen van onze fotograaf. Het is een stijlvolle, sensueel geladen naaktreportage geworden.

  Whahaha…geniaal!!!
  Erg grappig!

 2. Nu Adam Curry nog in de gay krant en we hebben de nieuwe tokkie`s van Nederland…
  De fotoshoppers van de playboy hebben hier een zware kluif aan…
  en de ouders van NU kunnen hun Dochters bang maken met deze photoshoot van deze publiciteitsgeile gemummyficeerde en geblondeerd dom geboren en nooit bijgeleerde freak ..
  Iets van en als je je bordje niet leeg eet wordt je later zo , al wapperend met een foto van Paay , al hyperend gaat dochterlief haar bord te lijf en vraagt om nog een prakkie ……….
  zie met schrik en afgrijzen uit naar de shoot van katherine keyl….
  en ik hou me mobiel al klaar om op de vraag van de SBS 6 bagger, de volgende vraag te beantwoorden,
  A: hangen de schaamlippen op de knieën..?
  B: heeft de slager z `n rosbief vergeten ?
  C: of is dit de Oma van Obama ?

 3. Luuk Koelman

  @ Chris
  Nee nee! De deadline voor deze column was al acht uur gepasseerd toen Theo aanschoof in DWDD.

 4. Ik weet het niet hoor, deze column. Ik ben geen fan van Paay of Playboy (veel te soft) maar ik vind het wel stoer dat ze gewoon in dat blad poseert. Ze is zakenvrouw en haar product heet Patricia Paay. Ze weet zichzelf prima te verkopen. Hoe meer er over haar gepraat wordt, hoe meer haar product waard wordt. Dat weet zij donders goed. Een slimme zakenvrouw dus. Iedereen lijkt over haar leeftijd heen te vallen, maar waarom toch? Kan een 60-jarige vrouw niet meer mooi zijn? Of MAG een 60-jarige vrouw niet meer mooi zijn? Dat vind ik dus bullshit. Mag Mick Jagger dan ook niet meer optreden? Ik weet niet of deze column doordrenkt is van misogynie of van “ageism”. Of van allebei. Kom op, Luuk. Ik weet dat het soms niet meevalt een column te vullen, maar wat is er mis met een vrouw van 60 die sexy poseert?

 5. Luuk Koelman

  @ Peter Jan
  Daar is helemaal niets mis mee. Paay geeft aan dat ze kickt op alle aandacht. Prima toch?

 6. @ Peter Jan @ ouwe viespeuk, nu ben je er wel he ….

  haar stem was ooit hoe beroerd ook, haar werk en haar zaak of wat dan ook , dat er nieuwe soap sletjes opstaan die nodig moeten kwelen geeft dit dwangmatig de openbaarheid zoekend zeikwijf geen vrijbrief om Nederland te zieken…. opsoute dit lopend drankorgel….zakenvrouw ? kom kom, zakenhoertje meer niet … of moeten we maar zeggen dat dé Playboy de Playboy niet meer is, maar een door de telegraaf gesponsord roddelblad…yep dan staat er volgende maand vast wel een fan van MAX in 70 plusser ofso….
  t`is gewoon een 60+ hooligan, qua grote bek dan….. de groete knabbel verder aan me foute chocolade letter,

 7. @ han. Pfffff.. Als je geen televisie hebt en de Telegraaf niet koopt heb je helemaal geen last van Paay. Het is ook mijn droomvrouw niet. Ze is een diva met bijbehorend vervelend diva-gedrag. So what? Ze richt weinig schade aan.

  Net toch maar even het stukje DWDD gezien en moest wel lachen om Theo. Paay had dan wel weer de upperhand in de laatste (belangrijke) 30 seconden van het gesprek.

 8. @ hoi Peter Jan @
  Weet ik wel een omhooggevallen Diva,maar eens moet je toch een leven gaan leiden, ze is een rijke vrouw,ken relaxed gaan leven in Spanje bijv. maar dat zieke aandacht zoeken…
  en inderdaad heerlijk om dat playboy kereltje te horen hakkelen, helaas een beetje overstemd door het publiek,
  En die deurposter, 🙂 ja die had ik vroeger ook hoor, was een mooie meid , met nadruk “was”… als ze nu eens gewoon ging doen zou je kunnen zeggen een aardige vrouw om te zien, zoals velen…
  Ca een maand terug, was die ADHD neuroot Jensen op tv en wie zat daar ?? yip Paay, en wat deed Jensen ?? aan der tieten voelen ?? ze keek ernaar en lachte erbij .. en nou staat 5 minuten Jensen gelijk aan spontaan 6 maanden nachtmerries…en koppijn, en gepiep in je oren, dus zappen….
  En nu zegt ze in het AD “dat ze van Maassen geen erectie krijgt” ??? al die drank toch …………………..

 9. Alle naar menopauzegeur riekende vrouwen, mogen gewoon niet meer in de Playboy. Grondwettelijk vastleggen, niet moeilijk over doen. Wat meen je, die fotograaf, die heeft de hele dag in die ruftende bejaarden geur moeten werken. Geef die man eens respect. Wordt Linda de Mol Nederlander van het jaar, terwijl dat iemand anders het echte vuile werk aan het opknappen is! Ik ga het vodje niet kopen, maar het zou me verdomme niet verbazen als er reclame voor wasknijpers ingekocht is. Zure vis in een ouwe ton.

 10. Niet grappig. Gewoon schoppen om het schoppen. Zo kan je over iedereen een grappig bedoelde column maken. Ook over Koelman. Maar ik heb geen zin in die moeite. Op dit moment vind ik het even niet de moeite waard. Ik vind het al knap van mezelf dat ik de moeite neem om hier wat te schrijven over een mannetje die tegen de penopauze aan zit te drukken met een ding dat door een jaarvoorraad Viagra nog niet meer overeind komt. De Playboy hielp allang niet meer, dus wordt de vrouw neergesabeld die meer lef in haar kittelaar heeft dan Koelman zijn hele leven nog niet gehad heeft. Makkelijk, te makkelijk, om iemand neer zo te sabelen. Net zo zielig als Maassen. Die vent is zo lelijk, dat zelfs de betoudovergroottante van Paay hem niet zou willen ontmoeten.

 11. @ Wendy:

  Heb jij wel een warme jeugd gehad? Paay is een op sterven na dood zijn circusdier die maar één kunstje kan namelijk niks. Nu weet ik niet of je Luuk Koelman weleens een bal hebt zien hooghouden, dat doet die verdomd knap die rakker. En zo heeft Theo Maassen weer andere kwaliteiten. Hij kan heel gracieus fotocamera’s aan gruzelementen smijten. Theo is onvoorspelbaar. Bij Dit was het Nieuws was hij poeslief, en nu haalde hij heerlijk uit. Dat weet je als programmamaker, en dan moet je hem wel of niet uitnodigen. Paay zit op een Ivoren Toren. Andere bejaarden hebben ook zo hun onhebbelijkheden. Maar wanneer niemand eens goed aan die Ivoren toren schudt, blijft ze altijd het omhooggevallen prinsesje. En dat is het niet. Het is een riekend oud mens die als ze zonodig haar circuskunstje wil opvoeren om haar zelfbeeld na een scheiding weer naar de sodemieter is, dan doet ze dat maar achter de geraniums. Of, ze is bereid kritiek te krijgen. En dat kan ze niet handlen. Het ging om haar was haar reactie nadat er een schichtig en bang vrouwtje tegenover Maassen zat. Dat is jezelf op een slechte manier herpakken en daags daarna, nog debieler in de media gaan huilen. Patricia Paay leeft bij de gratie van aandacht, maar dan moet het wel haar aandacht zijn. Als Theo Maassen even lekker uithaalt, heb dan ook de Rotterdamse ballen om je verlies als een waardig opponent te dragen. Dit was ronduit geniet. Knock out in de eerst minuut.

 12. driewerf hoera voor OLLIE
  hoera
  hoera
  hoera

  En Wendy, dat je de moeite neemt om de moeite te nemen dat je de moeite neemt om moeite te nemen, om moeite te doen , voor een uitgerangeerd omhooggevallen zangsletje ? de moeite niet waard, bespaar je de moeite van het de moeite nemen, je zou er moe van worden …dat de fotoshoppers er nog wat van maken, is niet vreemd, die maken van een hartstikke doodlijk nog een lekkere meid…
  Paay doet gewoon niet meer mee en dat ken ze niet accepteren, in haar optie heeft ze altijd meegedaan , nu kon deze geblondeerde Truus nog reageren op het verstaanbaar Nederlands van Maassen, als er iemand had gezeten die het subtiel had gedaan,en geraffineerd, had ze waarschijnlijk aandachtig zitten luisteren, en al ja knikkend de man/vrouw gelijk gegeven…

 13. zit ik hier nou op een lesbotje te reageren ?? gezien de mannenhaat die uit dat stukje gezever blijkt ??? Maassen had het over een necrofiel, wordt jij daar opgewonden van Wendy ?? kom vertel het maar aan ome Hannes..krijg Jij al een slakkenspoor in je broek als je een oud dametje van ca 80 al strompelend achter de rollator boodschappie `s zie doen, haar kunstgebitje stevig vasthoudend in haar zakdoekje ..sta Jij elke dag met een dozijn potten verf je gezicht toonbaar te maken ? zeg nu geen nee anders gaat je neus groeien…..

 14. Eerst het positieve nieuws: ik vind de columns van Koelman over het algemeen zeer grappig. La Paay heb ik in een ver verleden mee moeten werken. Zingen kan ze niet. Ik vond het een onuitstaanbaar, omhooggevallen trut. Wat die maffe cokesnuiver in haar gezien heeft weet ik niet, zijn keuze voor Hoogendijk kan ik beter vatten. Met haar wil ik ook wel een beschuitje eten.

  Dan nu een negatieve reactie wat je ook positief kunt opvatten, het is maar net welke kant je op wil kijken. Een 60-jarige naakt in de Playboy is een unicum. Hoewel het blad bijna op sterven na dood is, gelijk zijn oprichter, en de lezers minimaal de leefijd van Paay of ouder bezitten. De keuze voor Paay is dus een prima marketingstunt omdat Paay bereikbaar is voor oudere heren en een lekker ding van van 20 niet.

  Ik heb de foto’s van La Paay nog niet gezien maar kan me in de reactie van Wendy vinden. Je zult het niet geloven maar als fervent bezoeker van naakststrand en sauna ben ik regelmatig vrouwen van de leeftijd van Paay tegengekomen die er fantastisch uitzien. Vrouwen die niet over het budget van La Paay beschikken om dagelijks op de pijnbank van Robert Mooimakker te gaan liggen. Vrouwen die zelfs voor een jongere vent zoals ik naakt aantrekkelijk zijn.

  De verdienste van La Paay is nu dat ze laat zien dat oud nog niet afgeschreven voor de seks hoeft te zijn. Ze doet er een hoop leeftijdgenoten plezier mee. Ik kan me zelfs voorstellen dat voor het eerst ook vrouwen de Playboy kopen. Niets mis mee dus. Het karakter en de uitstraling van La Paay moet je buiten beschouwing laten. Wel ben ik het eens met de stelling dat we niet op Catherine Keyl naakt zitten wachten. Maar dat deden we dertig jaar geleden ook niet.

 15. naja Luuk, zelfs de Playboy zet haar al bij het grof vuil van de gemeentelijke plantsoenen dienst….nou natuurmonumenten ken mijn donatie voortaan wel vergeten…. …

 16. @Luuk, je gaat me toch niet vertellen dat dit een foto van Govert is? Toch heeft het wat: een vrouw in de herfst van haar leven tussen de afgevallen bladeren. We kunnen het met recht een ‘natuurfoto’ noemen.

 17. Hij heeft helemaal gelijk.

  Met alle respect maar van Oma Paay wordt ik niet warm.

 18. de politie ken er altijd nog de hooligans mee bang maken, komen ze dreigend op de mobiele eenheid af ? nope geen traangasgranaatje té simpel, gewoon zo `n foto omhoog houden, verstard blijven die relschoppende pubers staan, verbijsterd kijken ze naar de ME , verschrikt afvragend welk vreselijk wapen de ME tegen hen inzet… traag dringt het blubberhersennen door, dit deugd niet, massaal keren ze zich om, rennen naar huis, onderweg het ene na het andere wereldrecord brekend, op de 100, de 200 de 1500 de 5000 en de 10.000 meter, eindelijk thuis, kruipen ze onder moeders rok, al bibberend dat die meneer de agent het niet weer een keer doet… lang leve Paay,het revolutionaire wapen tegen voetbal hooligans…

 19. Isabel de Coninck

  Helaas had ik van de Metro een beter artikel verwacht dan dit stukje zeer slechte, geen journalistiek te noemen artikel over de kerst-playboy versie met Patricia Paay.

  Wat is er makkelijker dan een negatief stuk schrijven, daar hoef je geen journalist voor te zijn, dat blijkt maar weer!!!

  Ik zou dhr Luuk Koelman wel eens willen horen praten als hij zelf 61 jaar is en kijken hoe hij dan in het leven staat.

  Je bent zo jong als dat je je voelt en als de Play-boy Patricia goed genoeg vindt om in hun blad te poseren, wie is dan Luuk Koleman om daarover te oordelen? Je kunt het mooi vinden of niet, prima, maar om dat zulke nonsens erbij te vermelden vind ik beneden alle peil.

  Succes met het vinden van een nieuwe journalist!

 20. @ Isabel de Coninck @
  je bent ontslagen schijnbaar Luuk ..
  wat hebben die vrouwtjes toch,ze hoeven zich toch niet in te dekken voor als ze zelf 60+ zijn , rimpelig ,met theezakjes…. billen die in de knieholte hangen….zodra ze puberen rennen ze naar de verfwinkel….
  plastic chirurg, siliconen winkel… en je ken er niet mee kletsen ook…
  bij de dames ontbreekt het aan logica , het gaat erom lieve Isabel, dat dit schreeuwlelijk publiciteitsgeil is , dit wandelende dranketasblisment is hooguit interessant voor het bejaarden krantje van het rusthuis “we hebben het gehad” En als dit voormalig tieten en reetschuddend krijsend zangeresje aandacht wilt. hang een bord om der nek, zet haar neer op de Dam, met een bord om der lijf, ik heb de pest aan negers…nou dan krijgt ze nog veel meer aandacht… zei blij , wij blij , iedereen blij….en dat zonder sniklaas 🙂

 21. Is, door alle veranderingen, haar kittelaar niet haar “Adams” appel geworden?

 22. Wat er makkelijker is dan een negatief stuk te schrijven is een positief stuk te schrijven! Als je een zekere instelling hebt valt dit niet altijd mee. Ik ben 64 jaren oud maar vind het jammer dat jouw leeftijd niet duidelijk is. Je bent inderdaad zo oud als je je voelt maar er is voor ieder normaal mens, die in de spiegel kijkt, een zeker zelfrespect. Misschien zit er bij diverse mensen een flinke scheur in de spiegel. Gooi hem echter niet weg want dat brengt ongeluk.

 23. @ Beste Peer

  Ik ben bang dat door dat vele gezeik, haar kietelaar in de anus is verschrompeld .. en dat het nu fungeert als een soort blindendarm, je weet niet wat het doet en het werkt niet … ze zal wel aardig geconserveerd zijn door al die sloten alcohol die ze wegwerkt, en zoals ik eerder schreef als het niet zo `n schreeuwlelijk was, en niet zo publiciteitsgeil, had het best een charmante verschijning kunnen zijn…prettig week-end…

 24. Wat een reactie’s Luuk !!!,
  het leeft wel onder je lezers
  en het klopt ook…..,
  vooral in hun broekjes.

 25. Lollol, je had vroeger een gedeelte van je website getiteld “commotie allom” Daar had deze prima ingepast.
  En wie is die Paay dan helemaal?
  Ze heeft toen we nog zwart wit tv hadden eens een leuk liedje gezongen, that’s about it.
  En misschien vinden sommige mensen het vreselijk opwindend, ik kan me frissere naaktmodellen voorstellen.
  Way to go Luuk!

 26. Ik blijf het linke soep vinden… waar eindigt dit? Straks krijgen we een naakte Patty Brard.

  AAAAaaaarrrggghhhh !!! … bweuaaark,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top