Voorpublicatie boek Edwin de Roy van Zuydewijn

Gisteren belde Edwin de Roy van Zuydewijn me. Hij sprak zeer gehaast en vroeg me enkele passages uit zijn binnenkort te verschijnen boek integraal te publiceren. Ik heb ingestemd omdat hij mij verzekerde dat zijn boek “zeer veel onthullingen” bevat en de openbaarmaking daarvan “een groot maatschappelijk belang” dient.

Voorwoord: (…) Hallo Nederland, lang leve de REPUBLIEK! Ik geniet de steun van DUIZENDEN landgenoten die mijn nieuwe website www.hypocrietofniet.nl hebben bezocht. Jazeker, Bea zal wensen dat ze nooit had geleefd. Ik ga ALLES over haar naar buiten brengen, want hadden we eerst die MICROFOON in de muur en aansluitend dat gegniffel van het journaille omdat niemand begreep dat die gecamoufleerde kruiskop toch echt een MICROFOON was. Zeg maar, net zoals een wandelende tak evengoed geen tak is. Die doet ook NET ALSOF. Dus dan zeg ik: was dat een microfoon of niet? (…)

Pagina 67: (…)Volk van Nederland, Beatrix is NIET uw vorstin. Dat weet ik door LICHAAMSSAPPEN boordevol DNA die ik van Margarita heb afgenomen tijdens – nu ja u weet wel. Ik heb een JAMPOTJE VOL maar er zit NIETS KONINKLIJKS aan, dat kan ik u wel vertellen want het smaakt zo ZUUR als wat, dus Margarita is dan wel familie van ZUURPRUIM Bea maar Bea is dat NIET VAN DE ORANJES. Vraag mij niet hoe ik dat weet MAAR ALS IK DE KANS KRIJG VAN DE RECHTER DAN BREEK IK SUBIET DAT GRAF VAN WILLEM VAN ORANJE OPEN en ga dan net als op televisie bij CSI Crime Scene Investigation die BOTTEN met een ZAKLATAARN MET INFRAROOD LICHT beschijnen en vervolgens VERGRUIZELEN EN IN HET JAMPOTJE DEPONEREN en dan FLINK SCHUDDEN EN U ZULT MET EIGEN OGEN ZIEN dat Beatrix een ORDINAIRE NAZAAT is van de een of andere JODOCUS DE TUINMAN (…)

Pagina 108: (…) Wat er allemaal voor HIGH TECH in die NIEUWE KNIE van Bea zit, ik heb het met EIGEN OGEN gezien toen ik vorige week post vatte tussen de rododendrons naast haar werkkamer in Huis ten Bosch en er GETUIGE van was hoe ze een USB STICK in haar BIONISCH KNIE stak en net als DE MAN VAN ZES MILJOEN MET EEN SNELHEID VAN 80 KM PER UUR IN SLOW MOTION DOOR DE PALEISGANGEN RENDE. Dan vraag ik mij af WORDT ZOIETS VERGOED DOOR ONS NIEUWE ZORGSTELSEL? KUNNEN DAAR KAMERVRAGEN OVER WORDEN GESTELD? (…)

Pagina 145: (…) DE VOLGENDE OCHTEND VERVOEGDE IK MIJ GEHEEL TE GOEDER TROUW BIJ DE MIJ DOOR DE RVD AANBEVOLEN TANDARTS DIE BERT HEETTE EN DAT IS DUS EEN VERBASTERING VAN BERNHARD ZO ZIET U MAAR WEER DIE SCHUINSMARCHEERDER REGEERT NOG STEEDS OVER ONS VANUIT ZIJN GRAF DUS DIE BERT DIE SMERIGE AIVD-SPION HEEFT RECHTS ACHTER IN MIJN MOND EEN KIES GEVULD MAAR NIET ZOMAAR ER ZIT NU EEN ZENDER IN DIE MIJ SNACHTS WAKKER HOUDT MET MARSMUZIEK EN ANTIEKE BANDOPNAMES IN MP3 FORMAAT VAN GEKREUN VAN BERNHARD DIE IN 1 NACHT 144 MINNARESSEN AFWERKT DAT DUURT DUS 7 UUR EN 23 MINUTEN DOLBY SURROUND EN GAAT DAN IN DE REPEAT ZO ZIET U MAAR WEER HET ZIJN ALTIJD DE MOFFEN DIE WINNEN NET ALS BIJ HET WK IN 1974 EN DAAROM OOK DAT SCHOT OP DE PAAL VAN RENSENBRINK 4 JAAR LATER TEGEN DE ARGENTIJNEN HET IS 1 GROOT SMERIG MASTERPLAN EN DAT ALLEEN MAAR OM MIJ TE SARREN EDWIN DE ROY VAN ZUYDERWIJN HEET IK OPDAT U MIJ NIET VERGEET.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!