Seksspeeltjes aan de pomp

“Pomp nummer vijf. En een pakje shag graag. Trouwens, doet u er maar een opblaaspop bij. Ik hoor net op de radio dat ik straks in een file kom te staan.” Jazeker, bij tankstation ‘Nard Thijs’ in het Brabantse plaatsje Bakel kan het. De Texaco-pomp is het eerste tankstation in Nederland met een uitgebreid assortiment aan vibrators, kinky handboeien en andere seksspeeltjes. In De Telegraaf vertelt pomphouder Peter Smits dat hij weinig keus heeft nu de accijnzen op brandstof wederom stijgen. “Dan móét je wel als ondernemer scherp en creatief blijven. Anders wordt het pompen of verzuipen.”

Pompen vanuit de heupen dus. Op verzoek geeft Peter Smits me een rondleiding over het terrein. “De meeste mannen zien hun auto toch als een verlengstuk van de penis,” legt hij uit. Daarom heeft Smits zijn doe-het-zelf-wasboxen omgebouwd tot privé-cabines. De enorme borstels zijn verdwenen, maar de stofzuigers met verstelbare zuigkracht heeft Peter laten hangen: “Die zijn enorm populair bij heren die van soloseks houden.”

Toch is Smits geen ordinaire exploitant van seksspeeltjes. Hij streeft een hoger doel na met zijn ’18+ assortiment’. “Morgen komt minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat langs,” vertelt Smits. “Hij wil met mij de fileproblematiek bespreken.”
Wablief?
“Als mensen de file niet als een probleem ervaren, í­s er ook geen fileprobleem,” legt Smits uit. “Daarom is de minister zo enthousiast over de self inflating rubber doll die ik hem heb toegezonden. Autostoel in de slaapstand, even trekken aan het koordje van je opblaaspop en het is puur genieten in de file.”

Heeft Smits ook aan het zwakke geslacht gedacht? Nou en of! Vol trots toont hij me het prototype van een 12 volt vibrator die in elke auto op de sigarettenaansteker kan worden aangesloten. Maar Chinese liefdeskogels voldoen natuurlijk ook. “Daarmee kun je handsfree aan de gang,” aldus Smits.
Even later verlaat ik met mijn nieuwe opblaaspop het Texaco-pompstation, vurig hopend op een file. “Where ever you go, go Sexacóóó…!” roept Smits me enthousiast na.

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!