Profetieën voor 2000

Uit stof zijt gij opgebouwd en tot stof zult gij wederkeren. Nu de mensheid aan de vooravond staat van een nieuw millennium, tellen onderzoekers wereldwijd maar liefst 30.000 onheilstijdingen vol rampspoed en ellende. Gelukkig leert de geschiedenis ons dat dit soort voorspellingen slechts “”n ding met elkaar gemeen hebben: ze komen nooit uit. De meeste doemdenkers spreken zich daarom wijselijk niet uit over het exacte tijdstip van hun onheilstijding of kiezen een datum die ver na 2050 ligt. Gelukkig zijn er nog legio onheilsprofeten die hun nek w”l uitsteken en via internet hun apocalyptische data voor het komend jaar noemen. Ik heb de top-5 voor u op een rijtje gezet. Agenda bij de hand?

5: Robert Hallman (7 juli a.s.)
Deze onheilsprofeet weet van wanten. Op onnavolgbare wijze mixt hij vliegende schotels, Nostradamus en bijbelse voorspellingen tot een smaakvolle profetie, waaruit de dag opborrelt dat de Antichrist voorgoed afrekent met de mensheid: 7 juli 2000. Hallman’s waarschuwing voor buitenaards leven is een speciale vermelding waard: ‘vertrouw die grijze wezentjes niet, het zijn soldaten van de duivel!’
http://infoweb.magi.com/~rah/alien.html

4: Richard Noone (5 mei a.s.)
Op welke dag staan aarde en maan (samen aan “”n kant van de zon) op “”n lijn met Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus? Op 5 mei 2000, en de gevolgen mogen er wezen: de aarde zal enkele graden uit haar baan geraken, waardoor een vijf kilometer dikke noordelijke ijsplaat (formaat Verenigde Staten plus half Canada) richting evenaar drijft. In zijn boek ‘5/5/2000 Ice’ legt Richard Noone uit dat de piramides van Gizeh en de Sfinx er ook iets mee van doen hebben. Waarvan acte.
http://www.clockwk.com/tides/

3: Dani”l Adam Millar (6 september a.s.)
Sodom en Gomorra! Het duivelse vredesakkoord tussen Isra”l en Palestina van 13 september 1993 markeert volgens Millar het begin van zeven jaar rampspoed. Aan het eind van deze zeven jaar – op 6 september 2000 – stort de Antichrist de mensheid voorgoed in het verderf. Zijn masterplan: hij roept zichzelf uit tot God en begint Armageddon, het slagveld voor de laatste strijd.”May God have Mercy upon us all, and the whole world,” aldus Millar.
http://members.xoom.com/_XOOM/FE2K/intro.html

2: Chris Beard (oktober a.s.)
Oktober 2000 gaat het gebeuren, dan keert Jezus Christus terug op aarde. Precies zoals staat beschreven in het Boek der Openbaringen. Big deal, zou je onderhand denken, maar Chris toont w”l glashard aan wie hier op aarde de Antichrist is: Prins Charles. Beard rekent ons voor hoe het getal 666 niet alleen in het Hebreeuws, maar ook in het Engels onlosmakelijk is verbonden met de naam van de Engelse kroonprins. Dat Beard geen smaakvolle interpretatie weet te geven aan de dood van Diana, is een kleine tegenvaller. Kost ‘m de eerste plaats.
http://www.dccsa.com/greatjoy/chris.html

1 (met stip): Jan Timmer (1 januari a.s.)
Zijn verhaal is even simpel als ongeloofwaardig: wereldwijd slaan tijdens de millenniumwisseling alle computers op hol. Rampspoed zal de wereld treffen. In ziekenhuizen slaat apparatuur op tilt, vliegtuigen storten neer, de wereldeconomie vervalt in chaos en raketten met atoomladingen worden automatisch gelanceerd.Het heeft even geduurd, maar intussen accepteert onze nationale paniekzaaier dat Nederland niet louter aan elkaar hangt van verouderde videorecorders. Daarom presenteert hij zijn platform nu als self destroying prophecy: “we hebben alles op alles gezet en grote problemen worden niet meer verwacht.”
Bedankt, Jan.
http://www.mp2000.nl

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!