Mannen hebben ook twee hangtieten

Dames, opgelet. Vandaag gaan we het hebben over de rimpels in uw decolleté. Dat kan dus echt niet meer, van die verticale slaaplijnen in de ouder wordende huid rondom uw borsten. Geen wonder dat u labiel bent. U denkt: dat komt door mijn maandelijkse stondes, maar niets is minder waar. Het zijn de verfrommelde borsten die u ongelukkig maken.

Daarom is er nu de anti-rimpel beha. Een beha zonder cups die de borsten ’s nachts op hun plaats houdt. Belangrijk, want als u bijvoorbeeld op uw zij slaapt, zakken uw borsten één kant op, met alle gevolgen (lees: rimpels) van dien. In de Verenigde Staten verkoopt de anti-rimpel beha als een tierelier sinds Ellen DeGeneres er aandacht aan besteedde in haar TV-show. Op internetfora wereldwijd discussiëren vrouwen nu over dit stukje textiel. Op de rug slapen zou verfrommelde borsten ook voorkomen, meldt de een. Een ander heeft de anti-rimpel beha uitvoerig getest. ’s Ochtends zijn de rimpels in haar decolleté inderdaad minder, maar “in de loop van de dag springen ze er weer in.”

Puur leesgenot. Temeer omdat ik de anti-rimpel beha ook al eens voorbij zag komen bij Tel Sell, het isn’t-it-amazing Mike?-verkoopkanaal op tv. Daar heet het de WOW Bra. Dat heeft me aan het denken gezet. Wij mannen hebben ook twee hangtieten – maar dan in het klein. De balzak. Wat dáár aan rimpels in zitten! En slapen op de rug helpt niet. Voor je het weet, glijden je ballen zo tussen je benen door, pardoes naar beneden.

Daarom heb ik – speciaal voor de lezers van Metro – de revolutionaire Wow-Future-Balls ontwikkeld. Een minuscuul, heerlijk strak zittend herenslipje, met daarin twee gaten waardoor de teelballen gecontroleerd naar buiten piepen. De Wow-Future-Balls is gevormd volgens anatomische richtlijnen, gebaseerd op de nieuwste ruimtevaarttechnologie. In mijn vrije tijd ben ik namelijk (veel mensen weten dat niet) een gerespecteerd medisch specialist in de fysiologische anatomie. Mijn Wow-Future-Balls geeft de balzak niet alleen een opwaartse, maar ook zijwaartse lift, waardoor rimpels verdwijnen. Dit dankzij de gepatenteerde anti-rimpeltechnologie. Dames, koop ’m voor uw echtgenoot! En vergeet niet: hoe vaker hij de Wow-Future-Balls draagt, des te wonderbaarlijker het resultaat. Bestel ’m vandaag nog!

Maar wacht, er is meer! Wanneer u nú belt (0900-WOWBALLS), ontvangt u de Wow-Balls-Extension-Kit er helemaal GRATIS bij! Jazeker, de Wow-Balls-Extension-Kit. Nog geen idee wat dat is. Maar het bekt verdomde lekker, dus AMAZING wordt het zeker.

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Ik werk voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief!