Ja, zo is de homoseksueel

“Beminde gelovigen! Een homoseksuele docent voor de klas. Waar moet dat heen met deze wereld? U weet wel, een man die leeft in strijd met Gods Woord. Het is de Heer een gruwel. Maar er is hoop.

Christelijke scholen mogen voortaan homoseksuele docenten weigeren. Dat adviseert de Raad van State aan onze regering. Zogenaamd mogen alleen praktiserende homoseksuele docenten worden uitgesloten, maar in de praktijk geldt dat natuurlijk voor alle homoseksuelen. Immers, elke homoseksuele docent heeft diep van binnen het broeierige verlangen zijn klaslokaal onder water te zetten. Het liefst komt de homoseksuele leerkracht halfnaakt, met een gettoblaster op de schouder, staand in een opblaasbootje de klas binnen dobberen, gelijk de Gay Pride. Hunkerend naar lage lusten. Is dat leven zoals God bedoeld heeft? Neen!

Niets is de homoseksueel te veel om de Almachtige af te wijzen. Iedereen weet dat. Niet alleen u en ik, maar ook alle sportlieden. Zo hield het Vlaamse Sport/Voetbalmagazine onlangs een enquête onder Belgische profvoetballers. En wat blijkt? Bijna 68 procent van hen is de mening toegedaan dat in hun elftal geen plaats is voor homoseksuelen. Het signaal vanuit de voetbalwereld is helder: natuurlijk mag je homoseksueel zijn, zolang je je geaardheid maar geheim houdt. Loof de Heer voor deze heilzame, broederlijke vermaning! Het is alsof God tegen alle voetballers zegt: heb uw naast lief gelijk u zelve, maar rollebol na een doelpunt niet te veel over het veld.

Parochianen! Belgische profvoetballers weigeren te leven in strijd met Gods Woord. Halleluja! Maar waakzaamheid blijft geboden. Daarom wil ik u vragen samen met mij te bidden voor het zielenheil van de Belgische doelman Geert de Vlieger. Deze onverbeterlijk dolende sprak laatst de gruwelijke woorden: “Geef mij maar een spits die homo is en er elk jaar veertig binnenschiet”. Zoveel domheid! O, Heer, ontferm u over Geert de Vlieger. De man die hoofd- en bijzaken niet van elkaar weet te onderscheiden. Amen”.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!