Graphic novel over de Grote Oorlog

Daar ben ik weer! Ik had jullie al een inkijkje geboden in versie 0.1 van mijn graphic novel over de Grote Oorlog. Inmiddels ben ik weer wat verder.

In een oplage van één exemplaar (hoera voor printing on demand!) heb ik versie 0.2 laten drukken. Ruim tweehonderd pagina’s, maar er moet nog heel veel aan gebeuren! Onderstaande snapshots geven je een inkijkje.

19 reacties op “Graphic novel over de Grote Oorlog”

 1. Luuk Koelman

  @ Meneer Mosterd
  Ik. Met heel veel moeite en trial & error.

 2. Ziet er heel fraai uit en ben dus zeer benieuwd naar het eindresultaat.
  Leo van Bergen (schrijver van Zacht en Eervol)

 3. Fred Magré

  Beste Luuk, goed initiatief/heel creatief. We volgen het allemaal met belangstelling en ontvangen t.z.t. graag een recensie-exemplaar om het boekwerk, indien nodig, aan de lezers van ons WO I-magazine “Nieuws van het Westelijk Front” aan te bevelen !

 4. Hendrik

  Ziet er veelbelovend uit. Als trots eigenaar van Brandbrieven en Heb Mij Lief, kan deze niet ontbreken in mijn Koelman collectie.

 5. Volgens mij ben je al langer met dit bescheiden meesterwerkje bezig dan die hele Eerste Wereldoorlog heeft geduurd, of niet? Enniewee, zet mij maar vast op de reserveringslijst voor een (1) exemplaar!

 6. Geweldige illustraties Luuk! Kleine kanttekening: de helmen die je getekend hebt lijken eerder uit de 2e wereldoorlog te zijn….

 7. Luuk Koelman

  @twan
  Ja, ze moeten hoekiger. Al kun je ze natuurlijk ook hoekiger maken in je hoofd. (-;

 8. Gaaf. Zie ik ineens Fred Magré bij de comments staan. Fred was mijn klassenleraar (en leraar Geschiedenis) in de brugklas in 1987. Ik herinner me nog zijn Egypte-grapjes. “Hoor ‘s Horus…”
  Haha.
  Groet,
  Jojanneke van den Bosch

 9. Luuk, kun je ons weer eens een update geven over dit boek?

  Groet, Thomas

 10. Luuk Koelman

  Ha Thomas,

  Goed idee. Zal ik binnen niet al te lange tijd doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top