Geert op herhaling

Gaan we weer. Geert Wilders heeft Fitna 2 aangekondigd. De vervolgfilm komt volgend jaar uit en wordt geen knip- en plakwerk. Ditmaal krijgt Wilders professionele hulp uit de Verenigde Staten. De aanbiedingen uit New York en Hollywood zijn al binnen, maar namen wil de PVV-leider niet noemen. Wel dat Fitna 2 ons “een spiegel voorhoudt over hoe ver de islamisering is gevorderd”.

Islamisering. Wat een onverwachte onderwerpkeuze. Wat dat betreft mag ik Geert wel. Je weet wat je aan hem hebt. Hij is de Jehova’s Getuige aan je deur, met steeds dezelfde boodschap. “Mag ik u even storen? Mijn naam is Geert Wilders en ik wil graag met u praten over de islamisering van Nederland.”

Je schudt van nee. Je wilt antwoorden dat je hem gisteren al zeer beleefd te woord hebt gestaan. En eergisteren. En de dag daarvoor. Maar Geert is al van wal gestoken, zijn voet op de drempel.

Islamisering. Hij kan dat woord met een walging uitspreken zoals niemand anders dat kan. Dan is Geert de automonteur die even onder je wagen kijkt en een vies gezicht trekt. Nee, niets meer aan te doen. “Hoezo niet?” vraag je vertwijfeld. Hij wijst. Daar, die krukas. Helemaal doorgeïslamiseerd.

Geert kijkt me strak aan. De islamisering is overal en heeft het slecht met ons voor. Of ik dat soms niet weet? Frietvet dat te lang in de pan zit, islamiseert. Oude gebouwen, ook al zoiets. Kost een vermogen om die te slopen, want ze zitten barstensvol islamisering. Ja, we noemen het asbest, maar in feite is het islamisering.
En of ik het verhaal ken van de huilende vrouw in het ziekenhuis? Nee? Zij kreeg slecht nieuws. Haar kanker was helemaal uitgeïslamiseerd. Niets meer aan te doen.
Dat is wat islamisering doet met mensen. De islamisering is het kwaad in deze wereld en de oorzaak van al ons lijden. Maar nu is Geert nedergedaald. De Verlosser. Die boodschap kan niet vaak genoeg worden herhaald.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!