Dromen over Wouter Bos

Die kredietcrisis begint serieuze vormen aan te nemen. Volgens onderzoek van datingsite Lexa.nl droomt één op de tien single vrouwen van seks met Wouter Bos. Vijfhonderd mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar werden ondervraagd. Zij noemden naast Wouter Bos ook prinses Máxima en Robbie Williams als mogelijke kandidaten voor ondeugende gedachten onder de dekens.

Mannen met macht, ze zijn reuze erotiserend. Wouter Bos die “Fortis” zegt. En “twintig miljard”. Welke vrouw krijgt het daar niet warm van? Al die grote financiële instellingen die bij hem aankloppen. Voor Wouter is the sky the limit. Hij is onverzadigbaar.

Wouter die oproept tot kalmte. Zijn stem is teder, maar ook uitermate mannelijk. En dan die ogen. Lichtbruin met gouden vlekjes. Alle geheimen van het leven lijken er in verborgen te liggen. Een bos waar gefilterd zonlicht doorheen valt. Groen en goud en bruin. Dwingend, maar ook hypnotiserend. De vlammen van Wouters ziel weerspiegelen in zijn ogen. Ja, zo is Wouter. Hij straalt zekerheid en vertrouwen uit. Wouter is zo ongelooflijk sterk en zelfverzekerd, hij is nergens bang voor. Alleen dat al doet menig vrouwenhart sneller kloppen.

Wouter maakt vrouwen week van een haast verloren gewaande passie. Elke minuut die de kredietcrisis nog langer duurt, groeit het verlangen. Begeerte, tederheid, rauwe emotie. Stuurloos in een zee van hartstocht, maar Wouter wijst de weg. Wouter die zomaar je spaargeld terughaalt uit IJsland. Dan voel je je als een veertje, gedragen door een warme zomerwind. Dan wil je als vrouw maar één ding: de Venus van Wouter zijn.

Wouter tijdens de kredietcrisis, dat is David Hasselhoff, Brad Pitt en Daniel Craig in één persoon. Wouter op de rand van je bed, dat is wat vrouwen willen. Die ongebreidelde passie, zo heerlijk, zo zoet, zo diep doordringend in de zenuwen. Hij de magneet en zij het staal. Eén op de tien vrouwen wil Wouter proeven, hem in zich voelen, meegesleurd worden in een storm die alleen Wouter kan oproepen. Wouter is zo verschrikkelijk mannelijk en zij zo verschrikkelijk vrouwelijk dat niets er nog toe doet. “O Wouter, wat doe je met me?” Plots zijn z’n lippen gevaarlijk dichtbij. Hij fluistert het zijdezacht in haar oor. “Jij ziet er wel uit alsof je een kapitaalinjectie kunt gebruiken”.

close

Af en toe een verse column én exclusieve schrijftips in je mailbox?