Zeteltje winnen met Winny de Jong van de LPF

Dinsdagavond. Zit ik net naar het lijsttrekkersdebat te kijken, gaat de telefoon. Het is Winny de Jong. Of mijn aanbod nog gold. Ik zeg: “aanbod?”
“Ja,” zegt ze. “Jij was toch die vent die vroeg of hij met me naar bed mocht in ruil voor zijn stem?”
Ik zeg: “klopt, maar je wilde niet”.
“Nou”” antwoordt Winny. “Dat is niet helemaal waar. Ik zei dat ik daar niet aan kon beginnen, want dan wil natuurlijk iedereen. Maar vanmiddag besefte ik opeens dat dat juist fantastisch is. Volgens de polls staan we bijna op één zetel! Ik ga nu alle mannen bellen die een door mij gesigneerd exemplaar van de Panorama hebben. Een gangbang met een lijsttrekker is volgens mij nog nooit gehouden, dus ik zal wel veel aandacht krijgen!

Waar alle partijen hun campagne al hadden beëindigd, ging Winny dus snoeihard verder. Haar vriend André had hun Kip-caravan opnieuw ingericht en zou hem woensdagochtend in alle vroegte voor het stemlokaal bij het Binnenhof parkeren. Een rond bed, spiegel aan het plafond, gordijntjes van Brabants bont ” alles heel knus. Vanaf half acht ‘s ochtends zou Winny er zijn om haar electoraat op geheel eigen wijze aan zich te binden, tot negen uur ‘s avonds want dan sloot het stembureau. Ik was meer dan welkom. “En omdat het eigenlijk jouw idee is, mag jij als eerste.”

Gisteren was ik er dus, met mijn oproepkaart. Vijf scharreleieren achter de kiezen, schone onderbroek, haren gekamd, Windsor-knoop in mijn stropdas en streepjescolbert keurig in de snit. Precies om vijf voor half acht klopte ik aan. Winny ontving me in haar beenhoge lederen kaplaarzen en latex stoeipakje, met op haar hoofd een schattig hoedje. Ik liet mijn oproepkaart zien en we gingen aan de slag.

Binnen een mum van tijd waren we uit de kleren. Winny bukte zich bereidwillig voorover, terwijl ze naar het nachtkastje gluurde waarop mijn stembiljet lag.
“Lijst hoeveel was het ook alweer?” vroeg ik terwijl ik haar borsten (85B aldus de Panorama) kneedde.
“Lijst 11, conservatieven-punt-nl”” kreunde ze. “En ik ben tegen uitbreiding van de Europese Unie.”

Ik legde mijn handen op Winny’s heupen en drukte haar zachtjes tegen de manifestatie van mijn begeerte. Ze ontving me met een zucht van genot. “Politiek is soms vreselijk, maar vaak zo kicken dat het net zo sexy is als sex!” Haar vrouwelijkheid opende zich als een roos.
Voorwaarts ging ik. Trillend leidde ik me in het centrum van haar uitnodigende warmte.
Mijn vingers drukten in haar dijen. Ik vulde haar, tilde haar heupen op. “De aandacht moet gaan naar de inhoud,” hijgde Winny terwijl ik nog een stukje verder doordrong in haar donkerrode binnenste. “En voor de bolletjesslikkers gaan we gevangenissen bouwen in Polen. Meer cellen voor minder geld.”

Winny kermde en kreunde. De versmelting was nu compleet. Stuurloos dreven we in een zee van hartstocht met geen ander anker dan onze bezwete lichamen die tegen elkaar aan golfden op het ritme van de branding. Elke decimeter van mijn mannelijkheid schreeuwde om ontlading, maar steeds hield ik me in. En zo gingen we verder – onverzadigbaar, uur, na uur, na uur – totdat ik Winny uiteindelijk meenam naar een magische plek waar ze nog nooit was geweest. De lijsttrekster schreeuwde het uit terwijl witgeel goud in lange schokgolven door haar lichaam joeg. “De menschen zijn die Harry Potter zattttt!”

Daar was ik het van harte mee eens. Ware het niet dat ik pas om kwart over negen ‘s avonds weer buiten stond. Net te laat om nog te stemmen.