buttplug

Van bil op de fractietafel

Politici hebben zo hun behoeften. Herinnert u zich Harry van Bommel nog? De kroonprins van de Socialistische Partij werd vorig jaar neukend onder zijn bureau in het Tweede Kamergebouw aangetroffen. ‘Dirty Harry‘ had zijn smoking gun tussen de benen van een fractiemedewerkster gefrommeld.

Van Bommel is niet de enige politicus die moeite heeft zijn hormonen in bedwang te houden. Neem nu Rob Oudkerk. Als PvdA-wethouder was hij een vaste klant van de tippelzone aan de Theemsweg. Hij heeft ooit uitgelegd waarom hij zulke dingen deed. Dat kwam door een stofje in zijn hersenen. Het komt vrij bij grote politieke druk en tast het zelfcorrigerend vermogen van politici aan. Dus eigenlijk kon Oudkerk er niets aan doen. Het stofje dwong hem naar de afwerkplek. Daarom pleit hij voor neurobiologisch onderzoek naar dit mysterieuze stofje dat politici voorbij hun remmingen lokt.

Hoogste tijd, want het stofje van Oudkerk is minstens zo besmettelijk als de varkenspest. Eind vorig jaar werd de Nijmeegse PvdA-wethouder Paul Depla betrapt door een beveiligingscamera. Hij liet zich in het fietsenhok van het stadhuis oraal bevredigen door een vrouwelijk gemeenteraadslid.

Afgelopen week was het weer raak. De PvdA-kamerleden Paul Tang en Mei Li Vos zouden zijn gesnapt in de fractiekamer van het CDA. Daar lagen zij op de grote vergadertafel en maakten “bewegingen die in het huwelijk gebruikelijk zijn”. De quote is afkomstig van het weblog van het televisieprogramma ‘Den Haag Vandaag’ dat het gerucht naar buiten bracht. Zonder namen van betrokkenen te noemen, maar die lagen (met dank aan het CDA) snel op straat.

Van bil gaan op de fractietafel van het CDA. Beter dan de bezemkast, maar toch… Ik bedoel: doe het dan tenminste in de fractiekamer van de SGP. Woest snuivend klaarkomen op het bureau van Bas van der Vlies. Wie wil dat nu niet?
Beide PvdA-politici ontkennen overigens, net als Clinton indertijd. Dat zou ik ook doen als samenwonende man met twee kinderen. Zo zie je maar weer. Soms zijn politici net mensen.

10 reacties op “Van bil op de fractietafel”

 1. oud nieuws… eist de panorama dat je platvloerse stukjes voor ze schrijft? de kwaliteit van de colums voor metro ligt aanzienlijk hoger.

 2. verschuren

  Platvloers? Volgens mij legt Koelman gewoon uit dat politici net mensen zijn. Zie het zo voor me 🙂

 3. Platvloers? Waar staan de schuttingwoorden dan in deze column? Oh ja, ik zie het al: bezemkast.
  Bah! Schande!

 4. Jan bredenhoff

  Platvoers?, plat op tafel wordt er verteld.
  Je haalt de “soortgenoten” er zo uit, ch, ch, ch….

 5. dat wil ik ook wel,alleen de werdruk wordt wel erg hoog als ik ze allemaal moet neuken,maar ja
  80000€ is niet te versmaden.

 6. Henkie Polder

  Die Mei Li Vos zou ik toch ook best wel willen bonen. Maakt mij niet uit waar of wanneer.

 7. Heeft pas nieuwswaarde als het een triootje Wilders-Albayrak-Halsema betreft. Terug naar de geyle orde van de dag…

 8. Jaap Smallens

  Paul Depla is een notoire vreemdganger. In Heerlen liet hij zich ook gaan en nu zijn in Breda de verhalen weer niet van de lucht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top