Trossen los voor Plasterk tijdens de Gay Pride

Zoiets verzin je toch niet? Minister Plasterk van Onderwijs, die homo-emancipatie in zijn portefeuille heeft, vaart in augustus met een eigen boot mee tijdens het homo-evenement Gay Pride in Amsterdam. Plasterk heeft ook premier Balkenende en vice-premier Rouvoet uitgenodigd op zijn gay-boat. Hij denkt nog na over een geschikt tenue.

Nu is Plasterk een man van ‘veel en uitbundig’. Wie een beetje fantasie heeft, ziet de flamboyante onderwijsminister zo als drag queen door de Amsterdamse grachten varen. Een kolossale waaier van metershoge pauwenveren, Plasterk kan het hebben. Jarretels met veel kant, naaldhakken en tien centimeter lange wimpers maken de outfit compleet.

Rouvoet kiest de strakke, zwartleren broek met open kont. Meer heeft hij niet nodig. Het gaat om het contrast tussen zijn witte billen en de zwartleren politiepet. Het seksloze brilletje doet de rest. Zo kinky.
Premier Balkenende wordt door een strenge meesteres naakt omhoog getakeld in een uit roestige buizen opgetrokken stellage. Lekker met het kontje omlaag bungelen, een meter of wat boven het dek. En dan het zweepje erover.

Helaas, te vroeg gejuicht. Rouvoet en Balkenende hebben de uitnodiging afgeslagen. Ergens wel begrijpelijk. Als Plasterk graag ziet dat meer homo’s uit de kast komen, moet hij niet op de Gay Pride zijn. Dan kan hij beter een bezoekje brengen aan één van de tientallen homo-ontmoetingsplaatsen langs Neerlands snelwegen. Daar staan de wagens met achterin de kinderzitjes. Allemaal brave huisvaders, te bang om voor hun geaardheid uit te komen.

En plots draait daar een Audi A6 de parkeerplaats op. Een portier zwaait open. We zien netkousen, naaldhakken, heel veel pauwenveren en twee benen waaraan geen eind lijkt te komen. Het is minister Plasterk! Hij schreeuwt “alle homo’s uit de kast!” en neemt een aanloop richting struikgewas. Fladderend als een kip komt Plasterk heel even los van de grond. Om vervolgens klapwiekend neer te storten, midden in een kluwen pijpende en sjorrende homo’s. Een betere kennismaking met de gayscene kun je niet wensen.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!