Triootje

Internet heeft soms rare kostgangers. Neem nu Richard Green, een ex-cricketspeler uit het Engelse Lancashire. Richard heeft zichzelf ooit geleerd een heel eenvoudige website in elkaar te zetten. Een vod dat welgeteld nul bezoekers per dag trok, en dat was ook zo gebleven als zijn vriendin Rachel wat verstandiger was geweest.

Richard is namelijk een gezonde jongen die niet alleen achter zijn pc zit. Het liefst heeft hij seks. Met Rachel natuurlijk, maar zou het niet geweldig zijn als zij iets voelde voor een triootje? Richard vroeg het haar, maar Rachel barstte in lachen uit. Met Sint Juttemis ja! Of, zoals zij het verwoordde: op de dag dat een website van jou vijf miljoen bezoeker heeft gehad.

Dat liet Richard zich geen twee keer zeggen. Hij maakte een nieuwe site, publiceerde daarop de belofte van zijn vriendin (vijf miljoen bezoekers en ik krijg een triootje) plus de hartenkreet please, make this work!. En zie: het nieuws vertelde zich rond en de teller begon te lopen. Want welke internetter gunt Richard nu niet een hete nacht met twee vrouwen? En wie weet, zet hij zijn webcam aan, als kleine geste naar al die aardige internetters die even op zijn site hebben geklikt.

Wilt u Richard steunen? Surf dan even naar zijn website. De teller nadert de drie miljoen bezoekers en een extra zetje in de rug kan hij altijd gebruiken. Richard mailen heeft overigens geen zin. Zelf wacht ik al weken tevergeefs op zijn reactie op mijn voorstel: send me two lovely naked women and I will visit your website five million times. Ben bang dat hij niets in mijn voorstel ziet. Vreemd.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!