Ticket to Love: met Femke in de Love Hut

Lieve Femke,

Ik zag je op televisie in het Yorin-programma Ticket to Love. Samen met vijf andere babes zit je drie maanden lang in een luxe villa in het Mexicaanse Puerto Vallarte. Iedere bink die zich aangetrokken voelt tot één van jullie, mag een liefdesbrief sturen. De babe met de meeste post wint en mag de bink van haar keuze laten overkomen. Samen verblijven zij dan honderd uur in de Love Hut, een houten huisje op een privé-strand. Ik las op de internetsite van Ticket to Love dat de populairste babe haar uitverkorene “van binnen en van buiten leert kennen: Hete dagen, wilde nachten in de Love Hut. Geheel afgesloten van de buitenwereld, doen zij de ultieme lovetest en de internetredactie van Ticket to Love is erbij… exclusief! Natuurlijk houden wij deze zeer intieme informatie niet achter, integendeel.” En alsof dat nog niet genoeg is, zegt producent Vincent ter Voort in de Volkskrant ook nog eens dat jullie exhibitionistisch zijn aangelegd. Dat komt goed uit.

Femke, volgens de eerste populariteitspoll ben jij het meest begeerlijk. Daarom heb ik het speciale telefoonnummer gebeld en jouw ‘persoonlijke boodschap’ beluisterd. Iedere dag eruit halen wat erin zit en positief blijven denken, dat is jouw levenshouding. Je geeft je helemaal, je bent eerlijk, open, betrouwbaar en belooft eigenschappen in mij naar boven te halen waarvan ik me tot nu toe niet bewust was. Je bent een wilde en gaat geen confrontatie uit de weg. Je houdt van actie, zowel ’s nachts als overdag. Ook vertel je wat een lekkere kerel allemaal moet doen om je helemaal gek te maken.

Ik wil samen met jou de Love Hut in, Femke. Laat mij je gek maken. Ik vang je mond in een lange lome kus die het paradijs belooft. Je oren suizen wanneer mijn tong de jouwe raakt en de nectar der liefde uit de diepte van je hunkerende mond likt. Je haakt je benen om mijn middel en drukt je heupen stijf tegen de manifestatie van mijn begeerte. Binnen een mum van tijd zijn we uit de kleren. Liefdevol en grondig onderzoek ik je lichaam. Mijn tong martelt al je gevoelige plekjes. Daarna dring ik diep bij je naar binnen en smoor je vreugdekreet met een allesverzengende kus. We bewegen op een oeroud ritme. Je weet niet meer waar jij eindigt en ik begin. Stuurloos drijf je in een zee van hartstocht met geen ander anker dan mijn lichaam, dat tegen het jouwe beukt op het ritme van de branding. Samen rijden we de storm binnen. Dan explodeer ik in jou, schenkend en schenkend tot ik niets meer te schenken heb. Zoet genot jaagt in lange schokgolven door je lichaam. Er is geen vandaag meer. Geen morgen. Geen verleden. Alleen dit ogenblik. Je schreeuwt het uit.

Inmiddels heb ik contact gehad met Kim Holland. Je kent haar wel. Zij heeft de juiste connecties om van de opnames een puike videoband te maken – net zoals Pamela Anderson en Tommy Lee ooit deden. Alleen pakken wij het veel groter aan. Kim en ik denken aan honderd banden van elk een uur. Werktitel: You’re in Femke. Volgens mij de ultieme reality soap die voor jou gegarandeerd de doorbraak naar het grote publiek betekent. Want daar gaat het uiteindelijk toch om.

Tot gauw,

Luuk Koelman
Jouw romantische bink

close

Genoten? Abonneer je dan op mijn gratis nieuwsbrief en ontvang net als 2200 anderen elke twee weken verse columns en longreads in je mailbox.

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Dit artikel is geschreven door Luuk Koelman. Hij is columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Hij werkt voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Contact

Of mail me via luuk[at]koelman[dot]com