Tepelklemmen voor Ivo Opstelten

Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) heeft onderzoek laten verrichten onder bezoekers van sites voor bondage en SM. Zijn bevindingen schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. Volgens de minister gaat er té regelmatig iets mis bij seksuele machtspelletjes.

Ik heb het rapport gelezen. Vijftien aangiften in vijf jaar tijd. En één op de zeven mensen die aan BDSM doen, belandt vroeg of laat een keer op de Spoedeisende Hulp. Dat is toch niet veel? Het percentage voetballers dat vroeg op laat een keer op de EHBO belandt, is vele malen hoger. Daarnaast: Nederland telt nog geen 10.000 beoefenaars van SM, tegenover een miljoen voetballers. Dus waar hebben we het over?

Rijst de vraag: waarom zo’n ongevraagd onderzoek naar SM? Eerst dacht ik dat we het rapport overdrachtelijk moesten zien: in essentie hangen we immers allemaal naakt en hulpeloos in de ketenen van de overheid. Tot ik las dat één concreet geval de aanleiding vormde. Maar welk geval? Volgens sommige bronnen op het Binnenhof trof Opstelten vorig jaar twee hoge ambtenaren aan op het herentoilet van zijn ministerie. Eentje naakt en zachtjes huilend, met een stressballetje in zijn anus dat er niet meer uit ging. Vandáár wellicht dit onderzoek?

Diverse bronnen spreken dit tegen. Net als veel andere hooggeplaatste heren zou ook de minister zich bij tijd en wijle graag laten domineren door een strenge meesteres. Al deze bronnen melden dezelfde details: een naakte Opstelten met een leren kap over zijn hoofd, de polsen geketend aan het plafond. Zijn favoriet is de Rotterdamse meesteres Lethal Kelly, gespecialiseerd in rijpere heren. De minister is gek op de verrukkelijk dwingende wijze waarop zij de tepelklemmen en het zweepje hanteert. Net zolang tot hij, overlopend van genot, om genade schreeuwt. Daarna de troost. Ivo mag, met een luier om, bij haar aan de borst.

Maar het repertoire van minister Opstelten bestaat niet alleen uit onderdanige rollen, zo is mij verzekerd. Hij is ook gek op naakt olieworstelen. Daarvoor staan elke vrijdagmiddag, na afloop van de ministerraad, zeven aalvlugge Chinese dwergvrouwtjes tot zijn beschikking in Maison CumClassique aan het Spui.

Ik geloof het meteen. Waarom? Omdat dit de enige logische verklaring is voor al die keren dat Opstelten met verkrampte kaken en een rood aangelopen hoofd murmelend de Tweede Kamer te woord stond. Gebrek aan dossierkennis? Welnee! Juist volkomen logisch wanneer je net drie uur lang ondersteboven in een kooi hebt gehangen, met een biljartbal in je mond.

3 reacties op “Tepelklemmen voor Ivo Opstelten”

  1. Willem smacht elke week opnieuw om gedomineerd te worden door zijn meester Coolman. Op 8 hoog in de parkeergarage plaatst Coolman voorzichtig het rechter voorwiel op de rechtervoet van slaaf Willem. Willem staat muurvast onder de brede band van de BMW 7 hybride. Elke week kost het Willem dan ook een nieuw paar Italiaanse design bordeelsluipers en een week lang een slepende voet. Al na de eerste sessie in de parkeergarage was mevrouw Coolman op de hoogte van de fratsen op acht hoog, omdat ze toevallig ter plaatse was. Effectief gebeurde er niets na het de BMW op de Italiaanse schoen parkeren. Coolman en mevrouw laten het zo. Immers, Willem staat elke week een uurtje geparkeerd ad € 18,00. Zo vergaart Willem zijn afgeleide beroemdheid in blogland. Opstelten kijkt elke week weer op de bewakingscamera’s en kan er weer een week tegen. Als Teeven de minister tegengas geeft, laat de minister de filmpjes zien. Teeven vergeet, de Minister mompelt onverstaanbaar.

  2. Robert W.

    Hallo Luuk Koelman wat een spannend verhaal is Opstelten inderdaad een bezoeker van meesteressen? Jullie journalisten weten natuurlijk meer dan wij als gewone burgers en ze zeggen vaak dat in de hoogste kringen van de politiek de mensen zulke dingen doen, ik heb gekeken op Google maar de naam Lethal Kelly die jij zegd kennen ze niet, de naam van die Belleke kennen ze wel bij google dus Willem weet er toch ook meer van, is hij echt de caufeur van Opstelten of zegd hij dat met een schuilnaam misschien. Maar goed het is een spannend verhaal en ik ben benieuwd of minister Rutte hier nog iets over gaat zeggen in de telegraaf of zo want ze hebben wel een duur rapport gemaakt van die zaken dat heb ik wel in de telegraaf gelezen.

  3. Theodoor

    Bizar, die reacties hier. Waar gaat dit over? Heeft iemand iets te bewijzen soms?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top