Teelballen als een geplukte kip

Heren, slecht nieuws. De bossage rondom uw middelste been dient deze zomer rücksichtslos gekortwiekt te worden. Al was het maar omdat uw piemel een paar centimeter groter lijkt wanneer uw ballen geschoren zijn. Tenminste, dat beweert Philips. De voormalige gloeilampenfabriek uit het zuiden des lands heeft de Bodygroom ontwikkeld. Een ladyshave waarmee u uw ballen het uiterlijk geeft van een geplukte kip. Sense and Simplicity heet dat. Uw vrouw schijnt het mooi te vinden.

Nog nooit van de Bodygroom gehoord? Kan kloppen, want Philips durft alleen op internet reclame voor dit hebbedingetje te maken. Op de website bodygroomen.nl kunt u nu elke dag een Philps Bodygroom winnen door met uw muis een jongeman zo snel mogelijk te ontharen. Bent u de snelste onthaarder van de dag, dan is de Bodygroom penisvergroter voor u!

Waarschijnlijk vraagt u zich nu al angstig af hoe dat moet, met uw muis het scrotum van de jongeman optillen. Geen paniek, teelballen krijgt u niet te zien. Wel twee harige kiwi’s. Het kan niet anders of dit spelletje is door een vrouw bedacht.

Kopen of niet? Het fijne van internet is dat je op weblogs altijd ongevraagd advies krijgt van ervaringsdeskundigen. Onder andere om het niet te doen: ‘kale ballen is klamme ballen, want door haar heeft de bal meer ventilatie’. Maar voor wie de verleiding niet kan weerstaan, deze tip van iemand met de nickname Whodini: ‘als regelmatige ballenscheerder zeg ik: laat die Bodygroom maar zitten. Scheer ze eerst droog heren!! En voor de finishing touch: lekker met een sopje en gewoon je Gilletje.’

close

Genoten? Abonneer je dan op mijn gratis nieuwsbrief en ontvang net als 2200 anderen elke twee weken verse columns en longreads in je mailbox.

Standaard afbeelding
Luuk Koelman
Dit artikel is geschreven door Luuk Koelman. Hij is columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Hij werkt voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.