Stemadvies van Hans Smolders

Hallo eerlijke en hardwerkende lezers van GeenStijl. Mijn naam is Hans Smolders. Luuk Koelman, uw columnist en mijn stadsgenoot (daar ben ik heel trots op) vroeg mij iets voor u te schrijven. Dat doe ik vanzelfsprekend volgaarne. Luuk Koelman heeft me beloofd hieperlinks in mijn verkiezingstekst op te nemen om zo het een en ander te verduidelijken.

Mijn naam is dus Hans Smolders. Ik ben ex-ondernemer en sta nummer 19 op de lijst van ÉénNL met Marco Pastors als lijsttrekker en Joost Eerdmans als goede tweede. U kent mij vast nog wel als de chauffeur van Pim Fortuyn die met gevaar voor eigen leven de achtervolging inzette op Volkert van der Graaf.
Na Pim hebben ze ook geprobeerd mij het zwijgen op te leggen toen er op klaarlichte dag iemand met een pistool in de aanslag bij mij op de stoep stond. Hij was gestuurd door de politieke elite en andere boven ons gestelden om mij op zeer walgelijke wijze de mond te snoeren. Een groot drama want ik had wel dood kunnen zijn. De politie heeft nooit een spoor van de man gevonden en ook buurtonderzoek leverde niks op omdat werkelijk he-le-maal nie-mand iets gezien had. Zo bang zijn de mensen in dit land voor de heersende elite die met hun dikke kont op het pluche zitten. Net als in de tweede wereldoorlog.

Nu laat ik met gevaar voor eigen leven mijn stem weer horen, want als je in dit land je mening geeft, kun je beter maar goed oppassen. Ik zal geen namen noemen maar denk daarbij aan mevrouw schaamhaar-tanden-flossen Halsema en andere beroepsintellectuelen die niets liever doen dan Sinterklaas spelen met het belastinggeld van ons, goedwillende burgers. Daarom heb ik gezworen die kwibussen van de heersende politiek als een soort Pieter Storms op de huid te zitten, want het is een groot drama hoe de politieke elite de goedwillende burger belazert en bedondert. En dat al 10-tallen jaren lang. Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Als u op mij stemt, stemt u op de nummer 19 want ik ben bewust door mijn goede vriend Joost Eerdmans zo laag op de lijst gezet. Hij zei: dan kun je helemaal op eigen kracht via voorkeurstemmen in de 2e kamer komen. En dat ga ik zeker doen, als het even kan met meerdere zetels tegelijk want iedereen kent mij en weet dat ik het bestuurlijk wanbeleid spuugzat ben.
Ik trek ten strijde tegen ambtenaren die naar macht rieken en bloed aan hun ellebogen hebben. Uw stem is hard nodig om politici tegen te houden die laf en achterbaks kronkelen en kruipen om een zetel te bemachtigen. Schoothondjes zijn het die geen respect tonen naar de kiezer toe. Beloften van mensen die een zetel willen in de 2e kamer hebben een houdbaarheidsdatum tot 1 dag na de verkiezingen. Daarom beste mensen, geloof ze dus niet!

Nu ben ik gemeenteraadslid in Tilburg. Als ik straks met uw steun naast gemeenteraadslid ook lid van de 2e kamer mag worden, dan heb ik zogezegd een voorsprong aan beide kanten door alle informatie die ik dan met mezelf kan uitwisselen. Ik ben nooit moe omdat ik gewend ben 6 dagen per week 12 uur per dag te werken. Dat deed ik ook toen Pim nog leefde. Wij waren met zijn tweeën op elkaar aangewezen en bepaalden samen wat er gebeurde. Ja, dat weten de mensen niet, maar dat het wel zo is, daar zijn vriend en vijand het over eens. Het moet anders en het kan anders, zonder uw stem geen verandering!!

Stem daarom op Hans Smolders de nummer 19 van EénNL

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!