Spuiten en Slikken

Triootjes, harddrugs, seks met een dik wijf en acrobatisch neuken. Je kunt er over praten, maar je kunt het ook gewoon doen. En dat is precies wat in de 11-delige late night-talkshow ‘Spuiten en Slikken’ gebeurt. Terwijl presentatrice Sophie Hilbrand haar studiogasten uithoort over hun seksuele uitspattingen en drugsgebruik, testen reporters Filemon en Ties het allemaal zelf uit. De taken tussen beide heren zijn strikt gescheiden. Filemon doet de drugs en Ties is de seksrecensent.

Afgelopen maandag zond BNN de eerste aflevering uit. We zien hoe Filemon op kroegentocht gaat en zichzelf een flink stuk in de kraag drinkt. Uiteindelijk hangt hij, terwijl de camera gretig inzoomt, brakend boven een toiletpot. Pas maar op, luidt de boodschap, dit kan alcohol met je doen! Gaap-tv ten voeten uit. Verder een item over hoe je als vrouw je vagina (‘doos’ in BNN-jargon) het beste op smaak brengt. Flink besprenkelen met cola schijnt wonderen te doen. Ik zal het er eens met mijn vriendin over hebben.

Is dit het programma waar BNN-voorzitter Laurens Drillich het over had toen hij zei dat de kijker toe is aan “spannende tv waarin we de grenzen opzoeken”? Nee, maar gelukkig is Ties er nog, de 21-jarige seksrecensent. Ties is kalend, heeft flaporen en komt uit de provincie. Toch is hij naar eigen zeggen “heel ruimdenkend en daarom ga ik verder dan de gemiddelde mens”. Dat blijkt. Ties trok zich afgelopen maandag aan het begin van de uitzending direct terug in een vergaderzaaltje van het BNN-gebouw. Daar waagde hij zich buiten beeld aan de geneugten van trioseks.
Wat zegt u? Buiten beeld? Jazeker, buiten beeld. Hier geen gretig inzoomende camera. Pas aan het eind van de uitzending zagen we Ties weer, toen hij aan de presentatrice zijn bevindingen mocht komen vertellen.

Is dit het ‘heftige programma’ waarmee BNN volgens haar voorzitter de grens opzoekt? Kwam voor deze meuk een cameraploeg van Good Morning America, de populairste ontbijtshow van de Verenigde Staten, de oceaan over?
Blijkbaar wel. Als ik afga op alle commotie, is ‘Spuiten en Slikken’ het gesprek van de dag.
Logisch. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd wat Ties de komende tien afleveringen allemaal nog meer buiten beeld gaat doen. De redactie hult zich in een geheimzinnig stilzwijgen. Wat ze wel wil bevestigen, is dat Ties zich oraal zal laten bevredigen door een vrouw én een man. Hamvraag voor Ties bij dit vergelijkend warenonderzoek: is er een eventueel verschil te ontdekken? Zit bij de man wellicht de adamsappel in de weg? De kijker wil het weten. Ook belooft de redactie dat Ties buiten het oog van de camera eens flink van bil zal gaan met een moddervette vrouw. Na afloop zal hij uit de doeken doen hoe lastig het was tussen al dat kruiend vlees de vagina te vinden.

Over de andere seksavonturen van Ties wil de redactie niets kwijt. Begrijpelijk, want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Ties buiten beeld naakt rondscharrelend in een kippenhok. Komt hij na afloop de kijker vertellen hoeveel kippen bij hem op stok gingen. Ties achter gesloten deuren met de stevig geplaatste vuist van een grote, gespierde neger in zijn reet. Een close up van een tube vaseline volstaat.
Televisie die je niet ziet. Wat een geweldig concept, o zo heerlijk brutaal en eigenzinnig. Wat is BNN toch een lekker gekke omroep. Het kan niet anders of Bart de Graaff draait zich om in zijn graf.

18 reacties op “Spuiten en Slikken”

 1. Die cameraploeg uit Amerika is uiteindelijk niet gekomen en er is dus ook geen aandacht geweest in dat tv-programma.

  Verder is het idd slappe hap. In try before u die zie je 3x zoveel en daarnaast nog veel interessanter ook. Hier hangen ze nog niet eens een camera in de hoek (zoals bij Big Brother bijvoorbeeld) zodat je iig bewijs hebt dat deze snuiter ook daadwerkelijk iets doet. Spijtig dat ‘t zo preuts gedoe is: en dat terwijl het na 23.00 uitgezonden wordt!

 2. Volgens mij doet die Ties helemaal niks. Waarom zou hij ook? Beter geen sex met een Rita Corita dan wel, lijkt mij. Ik bedoel, als het toch niet gecontroleerd wordt.

 3. Tranen in mijn ogen van het lachen bij die laatste alinea!

  Geweldig weer Luuk… 😀

 4. hmm soms is geen tv best prettig 🙂
  wederom.. ruimschoots bewezen
  hulde aan luuk, dood aan de tv (en bovenal aan talpa & bnn) 🙂

 5. Shit. Als wat die Ties doet fake is, dan kun je je afvragen of al dat gesnuif en geslik van zijn collega wel echt is. Zit ie gewoon heel stoer aan de sinaspril en dan maar roepen dat ie roze olifantjes over het behang ziet lopen.

 6. Altijd al *niet* willen zien, deze onzin. Daarom jammer dat ik de uitzending gemist heb, juist omdat de ranzige beelden niet getoond werden.

  Palmi

  PS: Gelukkig kijken er geen buitenlanders naar de NL zenders, want anders staan we in het buitenland toch wel erg voor gek.

 7. Wat een suf programma is dat zeg. En dan die tergend trage quasi leuke interviews…gauw doorzappen dus.

 8. Ik woon in Nice, Frankrijk. En helaas was er een item op het nieuw over dit programma, en de fransen zijn nog het meest geschokt dat er iemand op tv drugs gaat gebruiken. Wel vaag eigenlijk wat de fransen zijn de grootste drugs gebruikers in europa.

  Maar het is weer een top column!!

  Pascal

 9. Waarschijnlijk zou het programma van de buis gehaald worden als de avonturen van Ties ook nog eens breed in beeld gebracht zouden worden. Bovendien is het informatief bedoeld en is Ties sexRECENSENT. Van een muziekrecensent zie je ook geen beelden als hij naar een cd luistert :P. Ik vind het in ieder geval wel grappig allemaal, maar de presentatie is een beetje rommelig en Sophie giechelt wat teveel.

 10. Chris Borowski

  De laatste alinea is inderdaad erg goed. Kan iemand me trouwens uitleggen waarom de NPS weg moet en BNN mag blijven?

 11. Jan Papparazzi

  Betreffende de discussie over echt of fake: maakt het uit voor dit programma? Kijk je er anders naar als je weet dat dit echt/fake is? Doet het af aan de ‘informatie’ die het programma brengt?

 12. Kees Krant

  Ja, ‘echt’ zou het programma in ieder geval een klein beetje sympathiek maken.

 13. Vind ik ook, eigenlijk zou die vent 4 pillen in zijn flikker moeten duwen en dan laten zien hoe hard hij gaat.
  Dan toon je de waarheid tenminste

 14. Maar, laten we er geen hardgeworden doekjes om winden, dat hele sperma-item van de afgelopen aflevering was best schokkend. Hoewel, schokkend…Laten we het gewoon smerig noemen. Vervolgens blijft de vraag of mensen dáár nou zo’n behoefte aan hebben. Aan sperma-slikkende hoeren en peniskokers dan. Ik niet, in elk geval. U?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top