Spuiten en Slikken

Triootjes, harddrugs, seks met een dik wijf en acrobatisch neuken. Je kunt er over praten, maar je kunt het ook gewoon doen. En dat is precies wat in de 11-delige late night-talkshow ‘Spuiten en Slikken’ gebeurt. Terwijl presentatrice Sophie Hilbrand haar studiogasten uithoort over hun seksuele uitspattingen en drugsgebruik, testen reporters Filemon en Ties het allemaal zelf uit. De taken tussen beide heren zijn strikt gescheiden. Filemon doet de drugs en Ties is de seksrecensent.

Afgelopen maandag zond BNN de eerste aflevering uit. We zien hoe Filemon op kroegentocht gaat en zichzelf een flink stuk in de kraag drinkt. Uiteindelijk hangt hij, terwijl de camera gretig inzoomt, brakend boven een toiletpot. Pas maar op, luidt de boodschap, dit kan alcohol met je doen! Gaap-tv ten voeten uit. Verder een item over hoe je als vrouw je vagina (‘doos’ in BNN-jargon) het beste op smaak brengt. Flink besprenkelen met cola schijnt wonderen te doen. Ik zal het er eens met mijn vriendin over hebben.

Is dit het programma waar BNN-voorzitter Laurens Drillich het over had toen hij zei dat de kijker toe is aan “spannende tv waarin we de grenzen opzoeken”? Nee, maar gelukkig is Ties er nog, de 21-jarige seksrecensent. Ties is kalend, heeft flaporen en komt uit de provincie. Toch is hij naar eigen zeggen “heel ruimdenkend en daarom ga ik verder dan de gemiddelde mens”. Dat blijkt. Ties trok zich afgelopen maandag aan het begin van de uitzending direct terug in een vergaderzaaltje van het BNN-gebouw. Daar waagde hij zich buiten beeld aan de geneugten van trioseks.
Wat zegt u? Buiten beeld? Jazeker, buiten beeld. Hier geen gretig inzoomende camera. Pas aan het eind van de uitzending zagen we Ties weer, toen hij aan de presentatrice zijn bevindingen mocht komen vertellen.

Is dit het ‘heftige programma’ waarmee BNN volgens haar voorzitter de grens opzoekt? Kwam voor deze meuk een cameraploeg van Good Morning America, de populairste ontbijtshow van de Verenigde Staten, de oceaan over?
Blijkbaar wel. Als ik afga op alle commotie, is ‘Spuiten en Slikken’ het gesprek van de dag.
Logisch. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd wat Ties de komende tien afleveringen allemaal nog meer buiten beeld gaat doen. De redactie hult zich in een geheimzinnig stilzwijgen. Wat ze wel wil bevestigen, is dat Ties zich oraal zal laten bevredigen door een vrouw én een man. Hamvraag voor Ties bij dit vergelijkend warenonderzoek: is er een eventueel verschil te ontdekken? Zit bij de man wellicht de adamsappel in de weg? De kijker wil het weten. Ook belooft de redactie dat Ties buiten het oog van de camera eens flink van bil zal gaan met een moddervette vrouw. Na afloop zal hij uit de doeken doen hoe lastig het was tussen al dat kruiend vlees de vagina te vinden.

Over de andere seksavonturen van Ties wil de redactie niets kwijt. Begrijpelijk, want de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Ties buiten beeld naakt rondscharrelend in een kippenhok. Komt hij na afloop de kijker vertellen hoeveel kippen bij hem op stok gingen. Ties achter gesloten deuren met de stevig geplaatste vuist van een grote, gespierde neger in zijn reet. Een close up van een tube vaseline volstaat.
Televisie die je niet ziet. Wat een geweldig concept, o zo heerlijk brutaal en eigenzinnig. Wat is BNN toch een lekker gekke omroep. Het kan niet anders of Bart de Graaff draait zich om in zijn graf.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!