Snackbar Wilders (E-book)

Geert kijkt me strak aan. De islamisering is overal en heeft het slecht met ons voor. Of ik dat soms niet weet? Frietvet dat te lang in de pan zit, islamiseert. Oude gebouwen, ook al zoiets. Kost een vermogen om die te slopen, want ze zitten barstensvol islamisering. Ja, ze noemen het asbest, maar in feite is het islamisering.

En of ik het verhaal ken van de huilende vrouw in het ziekenhuis? Nee? Zij kreeg slecht nieuws. Haar kanker was helemaal uitgeïslamiseerd. Niets meer aan te doen.
Dat is wat islamisering doet met mensen. De islamisering is het kwaad in deze wereld en de oorzaak van al ons lijden. Maar nu is Geert nedergedaald. De Verlosser. Die boodschap kan niet vaak genoeg worden herhaald.


“Luuk Koelman sleurt Geert Wilders in 29 columns aan zijn haren uit het achterkamertje.”

– Nico Dijkshoorn

“Ik stel me Geert Wilders voor, net nadat hij Snackbar Wilders heeft uitgelezen. Die verloren blik. Die indalende moedeloosheid. Dat harde besef: Luuk Koelman heeft zojuist mijn politieke carrière in de knop geknakt.”
– Ronald Giphart

Prijs: €2,95 – o.a. te downloaden via Bol.com, iBookstore, Eburon, Bruna en AKO

Drie hyperlinks om alvast in de stemming te komen:
Wilders ontkent gelachen te hebben om E-boek columnist Luuk Koelman
Wilders: ‘E-boek columnist Koelman slecht voor Nederland’
Reactie Wilders op Twitter

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Ik werk voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief!