Snackbar Wilders (E-book)

Geert kijkt me strak aan. De islamisering is overal en heeft het slecht met ons voor. Of ik dat soms niet weet? Frietvet dat te lang in de pan zit, islamiseert. Oude gebouwen, ook al zoiets. Kost een vermogen om die te slopen, want ze zitten barstensvol islamisering. Ja, ze noemen het asbest, maar in feite is het islamisering.

En of ik het verhaal ken van de huilende vrouw in het ziekenhuis? Nee? Zij kreeg slecht nieuws. Haar kanker was helemaal uitgeïslamiseerd. Niets meer aan te doen.
Dat is wat islamisering doet met mensen. De islamisering is het kwaad in deze wereld en de oorzaak van al ons lijden. Maar nu is Geert nedergedaald. De Verlosser. Die boodschap kan niet vaak genoeg worden herhaald.


“Luuk Koelman sleurt Geert Wilders in 29 columns aan zijn haren uit het achterkamertje.”

– Nico Dijkshoorn

“Ik stel me Geert Wilders voor, net nadat hij Snackbar Wilders heeft uitgelezen. Die verloren blik. Die indalende moedeloosheid. Dat harde besef: Luuk Koelman heeft zojuist mijn politieke carrière in de knop geknakt.”
– Ronald Giphart

Prijs: €2,95 – o.a. te downloaden via Bol.com, iBookstore, Eburon, Bruna en AKO

Drie hyperlinks om alvast in de stemming te komen:
Wilders ontkent gelachen te hebben om E-boek columnist Luuk Koelman
Wilders: ‘E-boek columnist Koelman slecht voor Nederland’
Reactie Wilders op Twitter

10 reacties op “Snackbar Wilders (E-book)”

 1. Geen leven Saskia?

  Wat ben jij een dom meelopend figuur Saskia. Ga iets nuttigs doen zoals pestende kinderen stoppen.

 2. Vond in elk geval het stukkie hierboven al errug grappig. Wilders kon er niet om lachen, haha..Nee snap ik.. Maar die heeft dan ook al genoeg gelachen.. (maar das mijn mening)

  @Saskia Ik weet niet of je wel eens goed hebt nagedacht over wat Wilders allemaal verkondigd? Tenzij je te weinig hersens hebt om die tokkie-taal van Geert te begrijpen!

  Chapeau voor Koelman. Deze vind ik dan wel weer grappig..
  Ookal vind ik niet alles wat ie schrijft grappig. Als je Wilders op een grappige manier weet neer te halen en zijn bullshit ontkracht. Dan heb je van mij een pluim verdiend…

 3. Ik had u altijd hoog zitten, vooral in de brandbrieven-tijd. Maar nu ik lees dat u met Wilders symphatieseerd bent u behoorlijk gezakt op mijn ladder.

  Y.

 4. Deze colums zijn hetzelfde als elkaar neerhalen om een politiek gewin. de humor ligt tenminste nog in dit boek. Kvind al die reacties zoals voor-en tegenstanders en elkaar omlaaghalen zowiezo irritant. En elkaar dom lopen te noemen… het gaat alweer nergens meer over. iedereen uitgeblaat? De inhoud van het boek, of de promotie ervan was door die korte zinloze discussie alweer snel vergeten.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top