Serious Request: it’s amazing!

Heeft u ook zo’n last van schuldgevoel? Wordt u geplaagd door uw geweten? Speelt een stemmetje in uw hoofd u parten? Kunt u niet slapen vanwege alle honger en ellende in de wereld? Stop met die pijnlijke gedachten! Vanaf nu is dit voorgoed voorbij, want Tel Sell introduceert: Serious Request 2012!

Serious Request is de revolutionaire, soepele manier om snel en eenvoudig van uw knagend schuldgevoel af te komen. Dankzij het gepatenteerde zieligheidsmechanisme zamelt Serious Request uitsluitend geld in om babysterfte in de derde wereld tegen te gaan. IT’S AMAZING! Want voor vijftien euro redt u niet één, niet twee, niet drie, niet vijf, niet tien, maar VIJFTIEN babytjes van de hongerdood. En dat vanuit uw eigen luie stoel! U zult VERSTELD staan hoe eenvoudig negertjes voor één euro in leven kunnen worden gehouden – GEGARANDEERD tot na de jaarwisseling! Met compassie de kerst in, was nog nooit zó eenvoudig. U voelt zich direct een beter mens. Uw familie zal u WAARDEREN en uw goede inborst prijzen. Uw geest ontspant zich en u raakt beter in BALANS. U gelooft in uw eigen goedheid, gegarandeerd. Bovendien oogst u bewondering en respect bij uw VRIENDEN, uw KENNISSEN en uw COLLEGAE. Dankzij deze driedubbele werking heeft wroeging geen schijn van kans! Uw leven wordt zoveel eenvoudiger! U zult GEZIEN worden – en GEPREZEN.

Maar wacht, er is meer! Wanneer u nú doneert, ontvangt u geheel GRATIS de dvd ‘APPLAUS VOOR JEZELF’ met daarop een 45 minuten durende staande ovatie, speciaal voor u! Draai hem wanneer u een dood baby’tje op tv ziet. U heeft gegarandeerd NERGENS meer last van. WEG schuldgevoel! Ja, u hoort het goed: wij zijn zo overtuigd van de werking van Serious Request dat wij met een ultieme aanbieding komen: een bezuiniging van 1 miljard euro op Ontwikkelingshulp, door onze regering! Ruim honderd keer het bedrag dat via Serious Request zal worden opgehaald. Een win-win-situatie! U tevreden met uw eigen goedheid, en de overheid tevreden met een miljard extra, te besteden aan de aanschaf van de Joint Strike Fighter. De meest natuurlijke wijze om ervoor te zorgen dat uw geld structureel gezien niets verandert aan babysterfte in de allerarmste landen.

Dát is onze unieke garantie, waardoor u ook volgend jaar dankzij Serious Request wederom verzekerd bent van een kerst zonder schuldgevoelens. Wacht niet langer, maar bel nu 0909 – 1336 of kijk op http://seriousrequest.3fm.nl/

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!