Seksplannen bij Big Brother

Nog even en het heerlijk avondje is gekomen. Dan gaan Sabine en Bart, de Romeo en Julia uit het Big Brotherhuis, op prime time met elkaar naar bed. De Veronica-woordvoerster windt er desgevraagd geen doekjes om. “Als Sabine en Bart de liefde met elkaar bedrijven, zenden we dat uit.” Spraakmakende televisie? Persoonlijk heb ik mijn twijfels, want wil een pornofilm een enkele keer opwindend zijn – van twee ordinary people die de liefde bedrijven (standje missionaris, wat apathisch gehijg en na drie stoten de ontlading) kan ik moeilijk opgewonden raken. Wie ooit een spiegel boven zijn bed heeft gehangen, begrijpt wat ik bedoel.

Neuken op televisie. Bij Seks voor de Büch maakten we al kennis met een besnord heerschap dat via de camera zijn vriendin mededeelde: “wat ik met jou kan, kan ik ook met deze pop,” en vervolgens de daad bij het woord voegde. De close-up van het half leeggelopen hoofd van zijn rubber doll staat nog steeds op mijn netvlies gebrand.

De arme drommel kreeg geen cent voor dit onvergetelijke stukje tele-exhibitionisme, maar dat zal Bart uit het Big Brotherhuis (“met mijn positiviteit en innemende glimlach haal ik het beste uit mensen naar boven”) niet gebeuren. Samen met Sabine – typetje mislukte Bo Derek – gaat de gladjakker voor de hoofdprijs van een kwart miljoen. Hun masterplan is even simpel als geniaal: ga regelmatig van bil voor de camera en je hebt de onvoorwaardelijke steun van het Nederlandse volk. Hoofdredactrice Hummy van den Tonnekreek heeft de pakjes condooms al onder beider deuren doorgeschoven.

Dat het Big Brotherhuis in essentie is verworden tot het bekendste bordeel van Nederland, is een flinke domper voor Ruud, de goeie lobbes die door de Volkskrant wordt getipt als favoriet voor de 250 duizend gulden. Eerlijk en ontwapenend schijnt-ie te zijn. Ruud zegt waar het op staat en daar houden de mensen van. Bijvoorbeeld toen Martin werd weggestemd: “weet je, hij was mijn maatje en nu is-ie weg en dat vinnik klote, weet je.” De goeierd heeft zelfs een eigen fanclub op internet. Maar net zoals seks op internet Big Business is, is seks bij Big Brother dat natuurlijk ook. Gelukkig heeft Ruud het plannetje van Bart en Sabine doorzien. Vandaar zijn onthulling dat hij onder zijn bed heeft gemasturbeerd. De stille belofte is duidelijk: misschien doe ik het de volgende keer wel voor de camera.

Tot zover alle spielerei. Achter de schermen is Hummy druk in de weer met de voorbereidingen van wat het meest spraakmakende televisiefragment van dit millennium moet worden. Zij heeft Ruud opgedragen om medio volgende week zijn jongeheer met een roestige klinknagel vast te spijkeren aan het deurkozijn van zijn slaapkamer. Daarna is het de bedoeling dat hij het zaakje laat ontsteken totdat zijn scrotum het formaat heeft van een strandbal. Hummy ziet de beelden al voor zich: publiekslieveling Ruud die zijn geslachtsdelen dapper rondrijdt op een kruiwagen. “Weet je, dit doet toch wel een beetje pijn en dat vinnik best wel klote, weet je.” De kijkers zullen smullen van deze nationale ervaring, het land zal weer één zijn. Daarom gaan die 250 duizend ballen naar Ruud. Precies zoals voorzien.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!