Pret met Jensen

“Jaaaa! Haha! Vanuit het Holland Heineken House is hier live ‘Jensen in de Middag’! Het officiële radiostation van de Olympische Spelen. En het is hier fan-tas-tisch! Weet je, ik keek vanochtend uit het raam van mijn hotelkamer en dacht: godverdomme, een aanslag van Al Qaida! Zag ik daar allemaal ingestorte gebouwen. Bleek het de Akropolis te zijn!”
“Hahahahahahahaha!”
“Misschien wel ingestort door de openingsspeech van Erica Terpstra!”
“Hahahahahahahaha!”
“We hebben trouwens een bomvol programma, want onze goede vriendin Erica komt langs!”
“Hahahahahahahaha!”
“De stoel kan het hebben!”
“Hahahahahahahaha!”
“Is de show al half vol!”
“Hahahahahahahaha!”
“En het Holland Heineken House is ní­ét het huis van André Hazes in Vinkeveen!”
“Hahahahahahahaha!”
“Weet je, ik zag net de Griekse volleybalsters. Die kunnen er weinig van maar de pakjes zijn fantastisch!”
“Hahahahahahahaha!”
“Da’s nog eens wat anders dan die Duitse judoka’s. Die hebben allemaal een snor.”
“Hahahahahahahaha!”
“Gisteren was onze eigen prins van Oranje in het Holland House om Inge de Bruijn te huldigen. Dat deed hij goed. Vinger in haar reet en daarna even ruiken. Had voor mij niet gehoeven.”
“Hahahahahahahaha!”
“Maar goed, die zwemmers, waar zijn die? Ja, we hebben straks de estafetteploeg in de uitzending. Wat hebben die gewonnen? Zilver? Hoe werkt dat, zo”n estafette? Met een stokje dat blijft drijven?”
“Hahahahahahahaha!”
“Maar eerst hebben we hier een schermster. Hoe heet je ook alweer? Sonja? Oké. Je was vierde bij de Spelen in Sydney, hè? Nee? O. Maar dat staat hier wel op mijn papiertje. Zeg, heb je trouwens je zwaard bij je? Nou, degen dan. Nee? Zeg, zo’n ding, kun je daar ook mee flossen?”
“Hahahahahahahaha!”
“Kun je er brood mee snijden?”
“Hahahahahahahaha!”
“Je lag eruit hè Sonja, in de eerste ronde. Nee? Pas in de tweede ronde uitgeschakeld? Mooi dat je de Olympische gedachte omarmt. Winnen is belangrijker dan meedoen!”
“Hahahahahahahaha!”
“Ga je nog door tot in 2008, Sonja? Ja? Waar zijn de Spelen dan? In Peking? Echt? Pekingeend!”
“Hahahahahahahaha!”
“Leuk dat je even langs bent gekomen, Sonja. Gefeliciteerd met je gouden medaille. Haha! De eerste ronde eruit! O nee, de tweede. Hahahaha!”

(En zo verder, drie uur lang. Behalve dj is Jensen als creatief directeur verantwoordelijk voor de uitstraling van Yorin FM en RTL FM.)

35 reacties op “Pret met Jensen”

 1. Gadver,………van die vette Jensen krijg je alleen z’n kop te zien……en helaas z’n stem te horen………….

 2. Ja, dit is Jensen. Ik heb zijn uitzending vanuit Athene 1x gehoord. Niet geïnteresseerd in zijn gasten. Die hele show is er alleen ter meerdere eer en glorie van zijn eigen zultkop.

 3. Gelukkig brengt de grote hedendaagse denker, cultuurfilosoof en redenaar Jan Papparazzi nog wat evenwicht in zijn programma’s. Anders zou het helemaal diep droevig gesteld zijn met het niveau.

  Trouwens, als dit jouw grappen zijn, dan kun je binnenkort een telefoontje van de redactie van het prachtprogram Ab Normaal verwachten. Ook Yorin.

 4. Ja dit klinkt precies als Jensen. Flauwe, laag bij de grondse grappen, waarmee hij mensen goed kan kleineren en waar hij vooral zelf hard om moet lachen. Nou ja misschien ook mensen met hetzelfde misplaatste gevoel voor humor…

 5. Wat Koelman niet snapt, is dat gesproken tekst anders overkomt dan geschreven. Natuurlijk staat het lullig als je het opschrijft, maar daar was het dan ook niet voor bedoeld.
  Veel lulliger: Koelmans teksten zijn ook flauw in geschreven toestand. Misschien moet je radio gaan maken, Luuk. Luister maar goed naar Jensen, maar dat doe je blijkbaar al.

  Succes!

 6. Koelman snapt het prima. Juist als iets zwart op wit staat, zie je pas hoe tenenkrommend slecht en flauw het is. Daarom heeft Jensen altijd van die beroeps-lachers als amoebe Jan Paparazzi in de studio. Anders vallen zijn grappen niet op. Triest.

 7. Is dit echt een letterlijk transcript? Mijn hemel, wat erg. Hahaha!! En die man is creatief directeur!!!

 8. Wat een onzin allemaal weer. Dit is radio geen half slachtige zielige collumn. Op de radio is het wel leuk en zijn gasten zelf vinden het ook prachtig. Iedereen die in het progamma komt lacht hard mee zelf erica terpstra. Maar als je nooit luisterd kun je ook niet oordelen. En heb wel wat meer respect voor een jensen op de radio dan een collumn schrijver. Lekker makkelijk achter je bureau gaan zitten en dan maar iets zuurs schrijven.

 9. Je zou eens Edwin Evers zijn grappen zo op papier moeten zetten dan zijn ze nog veel flauwer flikker toch op met dat zure gezeik op jensen als je het toch niet leuk vind luister dan gewoon niet.

 10. En trouwens met zijn grappen schopt die het een stuk verder dan iedereen die alleen al op deze site kijkt.

 11. Anton Perenboon

  Wat een onzinnige column. Als je deze radio niet kan waarderen, zoek dan een ander radio station. Er zijn er genoeg. Op deze manier kan je over alles wel gaan zeuren. Er zijn gelukkig heel veel mensen die deze radio wel kunnen waarderen.

 12. Inderdaad lekker makkelijk, vanachter je pc wat gal brallen. Ik zou Koelman wel eens bij Jensen in de uitzending willen horen. Hij pakt je bij je nekvel, Koelman!

 13. Heerlijk dit! Vooral al die gebeten reacties, die maken het nog mooier. Koelman heeft duidelijk een gevoelige snaar geraakt.

 14. Hahahaha! Toch lachen met die Jensen. Al is het geen humor om op papier te uiten. Daarom schrijft Koelman het juist wel op, natuurlijk. Beetje misselijk, of solliceert Koelman naar een baantje bij de Volkskrant?
  Als je de kolommen van Koelman voorleest op de radio, komen ze traag over en boeten ze veel kracht in. Kutcolumns?

 15. een column schrijven is ieders goed recht evenals een radioprogramma maken met hele trieste humor. iedereen die hier reageert wil ook gehoord worden, waarbij sommige, ondanks hun goed recht, er niet helemaal uitkomen; ik zie wel overeenkomsten tussen diegene die hunzelf niet goed kunnen verwoorden en jensen…

 16. Koeman schrijft de letterlijke tekst van het radioprogramma hier op, om aan te geven hoe fantastisch lachu die Jensen is. In het enige redactionele commentaar, merkt hij op dat Jensen ook creatief directeur is. Ik neem aan dat hij daarmee wil zeggen dat het met die omroepen wel snor zit.

  Er is toch geen enkele aanleding om het anders te interpreteren? Tenzij je een minderwaardigheidscomplex hebt over je eigen gevoel voor humor en luistergedrag (Anton, Richard, Karel).

  Daar lijdt ik gelukkig niet aan. Go Jensen, Go Koelman.

 17. J. Legierse

  Ik ben het volledig eens met de heer Koelman. Wat een volslagen niveauloos persoon is die Robert Jensen, inclusief die kleffe hielelikkers op de achtergrond die volledig kritiekloos om alles lachen wat deze frustraat uitkraamt. Volkomen respectloos, met name voor mensen die honderd keer meer presteren dan deze ‘loser’.
  Het is inderdaad onbegrijpelijk dat Yorin zo’n man als creatief directeur en gezicht van de omroep naar voren schuift. Smakeloos, ten koste van anderen, onbehouwen en ongenuanceerd, mensen shockeren en schoppen. Hoezo creatief? Waarschijnlijk onder het motto van ‘hoor mij eens, wat ik allemaal durf te zeggen’ denkt de heer Jensen zich van alles te kunnen permitteren. Indien er een actie komt tegen ethervervuiling dus ‘Jensen uit de ether’, dan zal ik de eerste zijn die dat initiatief steunt.

 18. Briljant, Luuk! En die actie ‘Jensen uit de ether’, kunnen we die niet gewoon gaan organiseren? Of misschien kan er een aparte tv-zender komen met ‘humor voor de dommen’, waar je je desgevraagd op kunt abonneren. Daar kan Ab Normaal dan ook naartoe.

 19. hahahahahahaha hahahahahahahaha hahahahahahaha hahahahahaha hahahahaha

  Tja, heb ik me ook altijd aan geergerd! Toppie column Koelman!

 20. Henkie Polder

  Toch is het wel komisch, al miste ik de piemel-tieten-kut-dimensie.

  En natuurlijk de snuif-crackhoer-poepbroek-ik-ben-de-koning-van-Hilversum-routine. En toch lijkt het echt!

  –Henkie Polder is lid van de bond tegen calvinistisch taalgebruik–

 21. Wel grappig, de mensen die het fakatiekste opkomen voor Jensen maken echt de grofste spelfouten.

  Verder vind ik de column wat mager en zelf vind ik het niet erg om naar Jensen te luisteren, het gaat toch het ene oor in en het andere uit.

 22. Ik heb nog nooit van die vent gehoord laat staan dat ik zijn programma ooit heb beluisterd.
  Verantwoordelijk voor de uitstraling van Yorin FM en RTL FM! WELKE UITSTRALING?

 23. Inderdaad, Koelman, op tv is hij zelfs nog beter!

  Helaas zijn er genoeg idioten die hem wel leuk vinden.

 24. Ach, als je je niet te kritisch opstelt, is het af en toe wel lekker om om zijn lage humor te lachen.

 25. Jensen is een narcistische lul. Ik ook, maar ik ventileer dat niet op de radio.

  Kortom; Jensen zit er voor zichzelf. En niet voor de luisteraar. Of die luisteraar is van ‘t zelfde allooi.

  Pfff.. Teveel zultkop om er zoveel woorden aan te besteden…

 26. Dat die gast nog steeds niet doorheeft dat hij niet leuk is. Kunnen we daar niet eens een insameling voor houden. Help jensen om zeep. Ik kom wel naar zijn begravenis… Kijken of ie echt dood is.

  wat een eikel

 27. Jensen is echt DE aanfluiting van de radio en de TV…..
  Ik irriteer mij mateloos.
  Hij vindt zichzelf geweldig… kraakt iedereen af tot aan het grofste van het grofste aan toe.
  Leuke baan, hij verdient er goed mee dus zal hij wel luisteraars hebben. Helaas.

 28. Nice, mooie verwoording van jensen! wat een ongelovelijke sukkel is dat zeg, ech niet fokking normaal…! keep up the good work Luuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top