Partijbelang? Wij nemen de burger serieus!

Ergert u zich ook zo aan alles wat er mis gaat binnen onze gemeente? Wij van [vul hier de naam van een willekeurige politieke partij in] ook! Vandaag de dag is er behoefte aan een partij die nu eens écht denkt en handelt vanuit de burger. Het gaat immers om úw belang en niet om het partijbelang. Wij van [naam partij] begrijpen dan ook als geen ander dat u hart heeft voor ons mooie [vul hier een willekeurige plaatsnaam in].

Ook de komende vier jaar zet [naam partij] zich graag in voor de inwoners van [plaatsnaam]. Maar dat kan niet zonder uw steun! Wij vinden: de gemeente is er voor haar burgers en niet andersom. Daarom stellen wij het welzijn van onze inwoners centraal. Zo vinden wij het belangrijk dat op tijd wordt voorkomen dat beleid uit de hand loopt. Wij nemen niet alleen scherp stelling tegen nodeloze regelgeving, maar ook tegen geldverkwisting en plannen die niet uitvoerbaar zijn.

Daarin onderscheidt [naam partij] zich duidelijk van andere partijen. Wij nemen de burger serieus. Dáár gaat het om. Niet voor niets staan wij bekend als een partij met stevige ambities. Met plannen waar u iets aan heeft. Zo zijn wij vóór alles waarop u écht zit te wachten en tégen alles waaraan u als inwoner van ons mooie [plaatsnaam] een broertje dood heeft. Dát is onze prioriteit. Zodat u zich weer goed voelt bij alles wat u doet. Een glasheldere politiek!

Waar andere partijen de kiezer enkel naar de mond praten, daar maken wij het verschil. Hoe? Met onze toekomstgerichte oplossingen. Goed bestuur staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onder andere door een verlaging van [vul hier een willekeurige gemeentelijke belasting in] waardoor elk huishouden er netto [vul hier een willekeurig bedrag in] op vooruit gaat. Maar ook door gratis [vul hier iets in, maakt niet uit wat; appelflappen, openbaar vervoer, zonnepanelen] voor iedereen.

Zo geven wij uitdrukking aan onze betrokkenheid bij ons mooie [plaatsnaam]. Samen maken wij het verschil. Stem daarom 21 maart op [naam partij], de enige partij die echt dicht bij de kiezer staat. Schouder aan schouder de toekomst tegemoet! Er valt dus echt iets te kiezen!*

* opgelet: beloftes uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Hij werkt voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief!