Naast u zit een pedofiel

Dag lieve mensen, hier Yvonne van Hertum, een echte Rotterdamse. Ik ben de drijvende kracht achter Stichting Stop Kindersex. Sinds we via een Amerikaanse website de foto’s en adresgegevens van negentien Nederlandse pedofielen online hebben gezet, is de boot aan. Iedereen wil namelijk weten waar die kindermisbruikers wonen.

Nu denkt u natuurlijk: slechts negentien pedofielen in heel Nederland? Dat is ver van mijn bed. Maar vergeet niet: elke pedofiel kan zo de trein nemen om naar u toe te reizen en uw kind te misbruiken. Of erger nog, te ontvoeren, want de Nederlandse Spoorwegen maken het pedofielen graag gemakkelijk met het Railrunnerkaartje. Zo faciliteren de NS Nederlandse pedofielen. Geen conducteur die ze een strobreed in de weg legt.

Stichting Stop Kindersex komt wel voor uw kinderen op. Binnenkort gaan we de namen, adressen en foto’s van duizenden vermeende pedofielen online zetten. Dan kunt u via de postcodezoeker op onze site controleren of één van die smeerlappen bij u in de buurt woont. Ook kunt u zelf pedofielen aanmelden.
Mensen vragen mij wel eens: “hoe weet u zo zeker dat al die gegevens kloppen? Stel dat een pedofiel zijn huis verkoopt. Wat dan met de nieuwe bewoner?” Dan antwoord ik altijd: met lieden die zaken doen met pedofielen, hoef je geen enkel medelijden te hebben.

Laat ik herhalen wat ik twee jaar geleden al zei in een interview met de Volkskrant: één op de vier mannen is pedofiel. Dat blijkt uit onderzoek. Kunt u meteen uitrekenen hoeveel pedofielen er op dit moment bij u in de treincoupé zitten. Dat is schrikken, nietwaar? Het is de keiharde realiteit. Uw kind is vogelvrij en van de overheid hoeft u niets te verwachten. Ons kabinet telt maar liefst twaalf mannelijke ministers. Daar zitten dus drie pedofielen tussen. Het is maar dat u het weet.

Gelukkig steunt Luuk Koelman ons. Toen ik hem vroeg eenmalig zijn wekelijkse column af te staan omdat onze site zo slecht bereikbaar is, weigerde hij in eerste instantie. Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat een dergelijke pedofielvriendelijke reactie mij noopte onze database met een adresje uit te breiden. Enfin, toen kon het ineens wel. Waarvoor onze hartelijke dank. Maar meneer Koelman, we houden u in de gaten!!

24 reacties op “Naast u zit een pedofiel”

 1. shit… hoe kan ik mijn cookies ook alweer wissen?

  De optelsom tegen spam is trouwens 16 … en dat is onder de 18 !!!

 2. Wat is overigens het percentage pedofielen onder vrouwen? Hoor je echt nooit iemand over. Misschien behoort onze mevrouw Van Hertum zelf wel tot een bepaalde doelgroep, waarvan anderen de postcode graag willen weten.

 3. Rudi, lees jij geen nieuws op internet? Zat Amerikaanse leraressen die zich laten uitwonen door een van hun 13 jarige leerlingen.

 4. Jantje Smit zingt aardig, maar hij levert mij wel effe gratis een goed idee voor een nieuw bedrijf.
  Vanaf morgen lever ik tegen redelijke prijzen een grote variëteit aan kutbehang. Met zoveel uitgewoonden moet daar handel in zitten.

 5. Er zit niets anders op: verhuizen naar het buitenland, andere identiteit aannemen, plastische chirurgie toepassen en hopen dat Yvonne het te druk heeft met de Nederlandse viezeriken. Sterkte, Luuk.

 6. Anti voddebaal

  Wat is overigens het percentage pedofielen onder vrouwen? Hoor je echt nooit iemand over. Misschien behoort onze mevrouw Van Hertum zelf wel tot een bepaalde doelgroep, waarvan anderen de postcode graag willen weten.

  @ Rudi
  Zeerzeker of die Yvonne van Hertum tot die doelgroep behoord.
  Volgens geruchten heeft ze al is aan iemand verteld dat zij toen met de piemeltje van haar zoon hebt gespeeld.
  En dat jaagt op pedofielen. KUCH.
  Dat wijf is zo onozel als de pest.
  Plus ze is niet alleen een patalogische leugenares maar ook een crimineel.

 7. Lekker hoor, roept toch wel enige assiocatie op. De treinreis waar geen kaartjes meer geknipt worden, maar waar je kind wel aan noodrem mag trekken.

 8. De NS helpt pedofielen?!
  Mensen die hun huis verkopen aan een pedofiel hoef je geen medelijden mee te hebben?!
  Een columnist bedreigen met zijn gegevens bekend maken alsof hij een pedo is omdat hij zijn column niet wil afstaan?!

  Oh my god….mevrouw van Hertum: ik weet een goede therapeut voor u!

  Zegt een slachtoffer van een pedo overigens.
  Denk daar maar eens even over na.

 9. Of is dit puur als grap bedoeld?
  (Nooit studeren en columns lezen tegelijk!;D)

 10. Lauran Welling

  Beste Lezer, middels deze column wil ik reageren op de column van Luuk van Koelman.
  De Column van bovengenoemde gaat over zijn visie op pedofielen.

  Beste lezer, voor ik feitelijk reageer op zijn column wil ik duidelijk stellen dat sex met kinderen niet normaal is en dat dit zwaar veroordeeld moet worden.

  Wat ik mis in de door hem geschreven column is een oplossing, Een site met de namen van in sommige gevallen vermeend pedofielen openbaar maken?! .. Wat bereik je hiermee?.

  Beste Luuk, Ik zal u vertellen wat u hiermee bereikt. U bent degene die het op uw geweten heeft dat wellicht deze mensen iets overkomt. In Nederland hebben we wetten en regels waar we ons aan zouden moeten houden. Klaarblijkelijk heeft u hier maling aan, een website hosten in het buitenland die onder de gordel oproept tot ongeoorloofde maatregelen tegen vermeende pedofielen is in mijn ogen buitensporig stom! U zou er verstandig aan doen om uw tijd te steken in het verzamelen van bewijs materiaal. Zodoende zal een rechter oordelen of de nogmaals vermeende pedofiel een strafbaar feit pleegt. Zodoende word de zaak bekeken door een persoon die ervoor gestudeerd heeft en niet door een man die columns schrijft en die maling heeft aan het rechtssysteem in Nederland.

  Het feit dat u aandacht schenkt aan dit onderwerp doet mij deugt echter de manier waarop u meent dit te moeten doen lijkt me geen verstandige doch werkende methode.
  Daarnaast haalt u op de meest onbezonnen manier uit naar de Nederlandse spoorwegen. De taak van een conducteur is bij mijn weten het controleren van vervoerbewijzen en niet of kinderen mee reizen met hun ouders of opvoeders. Daarbij laten we als bevolking van Nederland blij zijn met het railrunner kaartje. Behalve dat vervoer in het algemeen een dure aangelegenheid is maakt u door een eventuele afschaffing van het bovengenoemde railrunnerkaartje het voor veel ouders onmogelijk om met hun kinderen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Daar komt bij dat je je moet af vragen of je al deze mensen die gebruik maken van het railrunner kaartje wilt verplaatsen naar de auto(snelweg). Behalve dat het spoor een relatief veilige manier van vervoer is laat je door deze mensen (in combinatie met een ouder of opvoeder met rijbewijs) deel maken van een ander groot probleem in Nederland namelijk het file probleem.

  Het volgende probleem dat ik aankaart staat in de laatste twee zinnen van de tweede alinea. Quote: Wat dan met de nieuwe bewoner?” Dan antwoord ik altijd: met lieden die zaken doen met pedofielen, hoef je geen enkel medelijden te hebben.

  Met alle respect menneer maar als ik van plan ben om een huis te kopen dan ben ik totaal niet geïnteresseerd in de achtergrond van de huidige bewoner. Ik ben geïnteresseerd in een mooi leuk huis in een goede buurt voor weinig geld. Ik vraag me openlijk af wie er zeker in deze tijd aandacht schenkt aan de achtergrond van de huidige bewoner. Het eventuele leed dat u hiermee veroorzaakt is schandalig groot. U betrekt nietsvermoedendde mensen in een conflict tussen u en een vermeende pedofiel. Dop uw eigen boontjes en gebruik daarbij het wetboek van strafrecht.

  Ik ga mijn reactie afsluiting door te reageren op het laatste verwonderlijke stuk van uw column, U schrijft dat een op de vier mannen een pedofiel is. Spijtig als dit waar is maar als dit echt zo is waarom verteld u dan niets over de achtergrond hiervan. Een bron van informatie , een onderzoek een publicatie. Het enige wat u de lezer van Metro geeft is een mening waar niemand iets mee kan.

  Ik als Nederlandse man vraag mij af waarop uw conclusie is gebaseerd daarnaast vraag ik me af wat voor u het woord pedofiel inhoud. U gaat mij niet wijs maken dat van iedere vier (getrouwde) mannen er een is die sex met zijn eigen kind of dat van een ander heeft.

  Beste Luuk ik vraag u moeite te doen om pedofilie een halt toe te roepen echter vraag ik u ook om dit binnen de kaders van de wet te doen.

  Met vriendelijke groet:

  L. Welling

 11. Zeg, Welling, ooit wel eens de moeite genomen het woord “column” op te zoeken in een woordenboek?

  Je (inderdaad bewust onbeleefd tutoyeren) zou eens naar je vrouw moeten luisteren. In plaats van kolder uit te kramen.

 12. Toch knap; 686 woorden om de plank volledig mis te slaan. ‘Welling’. Het klinkt mij te zeer als zwelling. Zal ook wel een van de vier zijn. Perv!!

 13. Dag L. Welling, jammer dat u de realiteit niet kunt scheiden van een creatieve uitting van DE
  collumnist, die ik persoonlijk hoog heb zitten, hier aan voetlicht gebracht.
  Nou Welling SUC 6 met je zwelling,
  in je rechter hersen kwab.

 14. Pippeloentje

  Nou zijn er 8 mannen die er reageren op deze column, dat zijn dus twee fledopielen. Kunnen we dat ook niet ergens op een website registreren?
  En hoe zeker is van Hertum ervan dat ook zij niet met een kinderverkrachter in schaapskleren is getrouwd?

  Al die vragen die dat mens op wekt bij me….

 15. 8 maar??? zo te lezen zitten er hier allemaal pedo`s !!
  Wat zijn jullie rare mensen? Zeker zelf geen kinderen of een kennis die het meemaakte??
  Nou…ik ken er 2 waaronder mijn zus die op latere leeftijd tot 2 maal toe een zelmoordpoging deed!
  Nu vecht er iemand om die gore schurfterige klootzakken aan te pakken!! Zouden er meer moeten doen!

 16. Zoekt nu hijgend naar mijn vakantiefoto’s van vorig jaar. Verdacht hoor dat er twee kinderen aan jouw tafeltje zaten met een grote sorbet voor hun neus….. Nou, ik denk er het mijne van….. van Hirtum bellen doet.

 17. Antidomheid

  Zijn jullie echt zo dom of is dit een grap?
  Dat wat welling zegt klopt in ieder geval, welke achtergrond hij dan ook mag hebben.

  1 op de 4 is pedo? juist.. volgens mij is daar dus nog nooit een onderzoek naar gedoen, zo wel, PLAATSEN DAN en niet hoppa iets droppen.

  en als je denkt dat ik achter pedo’s sta flikker op maar de nederlandse samenleving kent blijkbaar geen oog meer voor waarheid… jullie zijn een stel koeien die geloven wat jullie leider/iemand met een groot image zegt…

  damn DOE DIE OOGKLEPPEN AF.

 18. Jezus, wat ben jij kort door de bocht. Jij moet wel heel bang voor mannen zijn of niet. Sorry, maar ik vind dit toch wel echt heel zielig. Verzonnen cijfers als feiten aanleveren.

 19. Geleijnse

  Ikzelf ben slachtoffer van een oudste broer (elf jaar oude dan mezelf) welke mij vanaf mijn zesde jaar tot mijn elfde jaar regelmatig misbruikte en vieze spelletjes met mij speelde.
  Het is natuurlijk verjaard en ik heb het tot voor kort nooit iemand durven vertellen omdat mijn broer mij bedreigde.
  Het heeft mijn verdere leven altijd invloed gehad op mijn relatie en deze man heeft na de dood van onze moeder zelfs gedreigd mij helemaal kapot te maken en ook mijn zoon. Ik en probeer mij staande te houden en heb na de dood van mijn moeder de banden verbroken omdat mijn oudste broer echt alles probeert mijn leven te blijven beïnvloeden (via mijn zoon) en verwoesten. Het is nu genoeg. Ik pik het niet langer meer van deze gestoorde gek en zal vanaf nu terug vechten. Mensen zoals hij mogen niet los rondlopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top