Naast u zit een pedofiel

Dag lieve mensen, hier Yvonne van Hertum, een echte Rotterdamse. Ik ben de drijvende kracht achter Stichting Stop Kindersex. Sinds we via een Amerikaanse website de foto’s en adresgegevens van negentien Nederlandse pedofielen online hebben gezet, is de boot aan. Iedereen wil namelijk weten waar die kindermisbruikers wonen.

Nu denkt u natuurlijk: slechts negentien pedofielen in heel Nederland? Dat is ver van mijn bed. Maar vergeet niet: elke pedofiel kan zo de trein nemen om naar u toe te reizen en uw kind te misbruiken. Of erger nog, te ontvoeren, want de Nederlandse Spoorwegen maken het pedofielen graag gemakkelijk met het Railrunnerkaartje. Zo faciliteren de NS Nederlandse pedofielen. Geen conducteur die ze een strobreed in de weg legt.

Stichting Stop Kindersex komt wel voor uw kinderen op. Binnenkort gaan we de namen, adressen en foto’s van duizenden vermeende pedofielen online zetten. Dan kunt u via de postcodezoeker op onze site controleren of één van die smeerlappen bij u in de buurt woont. Ook kunt u zelf pedofielen aanmelden.
Mensen vragen mij wel eens: “hoe weet u zo zeker dat al die gegevens kloppen? Stel dat een pedofiel zijn huis verkoopt. Wat dan met de nieuwe bewoner?” Dan antwoord ik altijd: met lieden die zaken doen met pedofielen, hoef je geen enkel medelijden te hebben.

Laat ik herhalen wat ik twee jaar geleden al zei in een interview met de Volkskrant: één op de vier mannen is pedofiel. Dat blijkt uit onderzoek. Kunt u meteen uitrekenen hoeveel pedofielen er op dit moment bij u in de treincoupé zitten. Dat is schrikken, nietwaar? Het is de keiharde realiteit. Uw kind is vogelvrij en van de overheid hoeft u niets te verwachten. Ons kabinet telt maar liefst twaalf mannelijke ministers. Daar zitten dus drie pedofielen tussen. Het is maar dat u het weet.

Gelukkig steunt Luuk Koelman ons. Toen ik hem vroeg eenmalig zijn wekelijkse column af te staan omdat onze site zo slecht bereikbaar is, weigerde hij in eerste instantie. Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat een dergelijke pedofielvriendelijke reactie mij noopte onze database met een adresje uit te breiden. Enfin, toen kon het ineens wel. Waarvoor onze hartelijke dank. Maar meneer Koelman, we houden u in de gaten!!

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!