Lichaamshaar? Scheer je weg!

Hier Koelman vanaf het naaktstrand van Hoek van Holland. Grote hamvraag terwijl ik hier in adamskostuum van duinpan naar duinpan spring: vrouwen met lichaamshaar, bestaan ze nog? Mijn eerste bevindingen doen het ergste vrezen. Een keurig aangeharkt tuintje onder de oksels kom ik hier bij het andere geslacht niet tegen. Integendeel, bij de moderne vrouw is het kaalslag wat de klok slaat. Ook tussen de benen. Nergens is dat koddige staalsponsje van moeder natuur nog te bekennen.

Vrouwen die er van onderen uit zien als een kaalgeplukte kip. Venusheuvel en schaamlippen vol in beeld, het blijft wennen. Enkele jaren terug was het verticale streepje (‘de landingsbaan’) helemaal bon ton bij dames in de grachtengordel, maar daar is vandaag de dag niets meer van over. Het liefst ziet de moderne vrouw er uit als een meisje van tien. Zelf noemen ze het de Barbie-look, want Barbie is ook streeploos glad van onderen.

Erg genoeg allemaal. Maar wat alarmerender is, het slaat over op mannen. Laatst nog in het vrouwenblad Esta. Hugo Borst en Viggo Waas onthulden dat zij hun ballen scheren. Ja, Hugo vond het maar wat raar dat sommige mannen hun ballen ní­ét scheren. Wat moet je nu met zo’n stugge bos onwelriekend schaamhaar tussen je benen?

Wat je daarmee moet? Zitten laten natuurlijk! Waarom als man terug naar de tijd dat je een jongetje van tien was? Nou? Waarom?

Het antwoord op deze vraag is even sneu als opmerkelijk: met een geschoren balzak lijkt de penis groter. Nu wil ik niets afdoen aan de dappere voortrekkersrol die Hugo Borst en Viggo Waas vervullen voor heren met een kleine pielemoos. Erg lief dat ze zich zo kwetsbaar opstellen, maar is dat nu een reden voor mannen om massaal aan het scheren te slaan? Heren, doe het niet. Dit gaat van kwaad tot erger. Vrouwen willen op Barbie lijken, mannen op Ken. Mijn hemel, dat belooft wat. Ooit wel eens Ken zijn broek uitgetrokken? De ongelukkige hééft niet eens een piemel.

6 reacties op “Lichaamshaar? Scheer je weg!”

 1. Erg leuk stukje, seksualiteit doet het altijd goed 😉
  I Want More 😀

 2. Eh Luuk, nog wat gebleekte anussen gezien daaro ??

  Das dus de trend die mij aan t denken zet.
  Waarom bleken vrouwen hun anus en geven ze niet alle geslachtsdelen n gezellig kleurtje ? Zo van ‘kijk maar waar je wezen wil, we hebben met z’n allen n feessie vandaag …’
  Maar nee, de anus wordt gebleekt en fungeert dus als n soort van pulserende pijl ‘hier moet je zijn, sla dit stukje zeker niet over; hier is zorg aan besteed, dus graag even de broodnodige aandacht geven ja !!’

  Kijk dat homosuelen hiertoe overgaan snap ik nog,
  het aantal gaten is beperkt tot slechts 2 tenslotte.
  Maar vrouwen ??
  Zitten er mij onbekende genotszenuwen daaro ??
  Is dit een soort van onontwikkeld gebied dat nodig es in de bleek moest worden gezet ?? Loop ik hopeloos achter ?? Heb ik jaren t verkeerde stuk laten stimuleren ??
  Erger nog (en mijn grootste angst), ben ik genot te kort gekomen ??

  Ik onthaar, epileer en wax, scheer desnoods (hoewel ik een hekel aan stoppeltjes heb, ook al zoiets trouwens) .. maar t grove bleekwerk, daar is mí­jn grens dus echt bereikt ..

  Enne geschoren mannenplassers, pfft .. t zou wat .. Gebleekte mannenanussen daar moet je voor uitkijken !! In ieder geval niets oprapen als je er een ontdekt hebt, t kan jou een akelig rooie bezorgen 🙂

 3. Luuk, heb jij dan nooit last van pluisjes van je onderbroek die tussen die haartjes blijven plakken? Ik ben absoluut geen hygienefreak, maar als ik m’n ballen niet scheer wordt het daar gewoon heel vies!

 4. @ Simon: 2 tips
  1. op tijd nwe onderbroeken kopen
  2. en wordt maar wel n hygienefreak, want wassen helpt nog veeeel beter dan scheren tegen t gewoon heel vies worden

  🙂

  Oh ja, ‘n vraagje nog: weet je wel zeker dat t pluisjes zijn ??

 5. Zelf in het echt gezien: gevlochten damesschaamhaar. Dat was fraai!

 6. Heb je niet opgelet? Teabaggen is de nieuwste trend! Een kale zak is daarvoor een must. Wel bijhouden, anders jeukt het als de ziekte. Misschien ga ik vandaag maar een dagje niet werken. Wat gebruiken anderen als after shave?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top