Levenslang

Stel, je heet Anthony, je bent 19 jaar oud en je werkt als uitzendkracht bij een internationaal vermaard accountantskantoor. Terwijl het buiten hoogzomer is, besef jij dat je – ondanks alle airco – behoorlijk hot bent. Op jouw afdeling werkt namelijk een 33-jarige vrouw die wel wat in je ziet. Het begint met enkele erotische mails over en weer, en eindigt in haar badkamer. Ach ja, een affaire op kantoor. Wat kan het leven toch mooi zijn.

Helaas. Hier komt internet in het spel.

Bij Anthony gieren ook na afloop de hormonen nog steeds door het lijf. Hij heeft een ervaren vrouw voorbij haar remmingen gelokt! Dit gaat hij aan al zijn vrienden van de jongerensite Fok.nl vertellen!

Anthony kruipt achter zijn computer. Op het ‘Fokforum’ verhaalt hij in geuren en kleuren over zijn verovering. “Ze kreunde: BEEST!! Hoe kan jij zo goed neuken voor een 19-jarige!!!” Als bewijs (zijn vrienden mochten hem eens niet geloven) publiceert hij enkele foto’s en een naaktfilmpje van zijn verovering, geschoten met zijn cameramobieltje in haar badkamer.

En dan gebeurt het. Enkele grote weblogs nemen het ‘nieuws’ over en publiceren als extraatje Anthony’s personalia. Binnen enkele uren kent heel online Nederland hem. Tevergeefs probeert Anthony, die nu pas begrijpt wat hij heeft aangericht, de schade te beperken. Te laat.

Ach, denkt u. Jeugdige onbezonnenheid. Het waait wel over. Maar op internet waait niets over. Alles blijft tot het einde der tijden online staan. Een regelrechte ramp voor Anthony. Want mocht ooit een potentieel nieuw vriendinnetje op het idee komen eens te googlen op zijn naam… Of een nieuwe werkgever… Arme Anthony, één keer heel dom geweest en nu heeft hij levenslang.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!