Kus mijn reet, George

Bent u iemand die niet snel de straat op gaat om te protesteren? Wij ook niet hoor. Er zijn namelijk betere manieren om je ongenoegen te uiten dan rondhangen op het Malieveld. Heeft u bijvoorbeeld een hekel aan George Bush? Geen enkele reden om het vliegtuig te nemen en in Washington DC voor het Witte Huis uw broek te laten zakken. Bush ziet dat toch niet.

Daarom is het fijn dat internet bestaat. Dankzij de website KissMyAssGeorge.com is de kans dat de president van Amerika uw achterwerk wél te zien krijgt, opeens levensgroot aanwezig. De website verzamelt blote billen van tegenstanders van de president. De eerste duizend foto’s worden op een poster gedrukt, netjes ingelijst en door de postbode bij Bush afgeleverd. Leuk voor zijn Oval Office.

Uw achterwerk vereeuwigd op internet. Of nog beter: uw blote billen boven het bureau van Bush, naast de Amerikaanse vlag. Wat wilt u nog meer? Maak een foto van uw ontblote achterste (lekker met uw billen op de warme scanner mag natuurlijk ook) en upload de prent via kissmyassgeorge.com. Schaamt u zich voor uw ietwat vormloze billen? Niet nodig, want de ruim vijfhonderd bilpartijen die de website op het moment van schrijven sieren, zijn in alle soorten en maten vertegenwoordigd. Van heerlijke damesbillen tot en met de meest harige anussen. Brrr… Maar het is allemaal voor de goede zaak, vergeet dat niet. Want hoe zeggen Amerikanen dat ook alweer? It’ s a dirty job, but someone’s gotta do it. En zo is het maar net.

close

Af en toe een verse column én exclusieve schrijftips in je mailbox?