Kontneuken met Ruud Gullit

Het is 2006 en Ruud Gullit heeft zijn eigen glossy: GULLIT. Het blad is het broertje van LINDA en Ruud zelf is de hoofdredacteur. Hij mocht het magazine, gesteund door een redactie, met zelf bedachte items vullen.

Geen diepte-interview met de door Gullit zo bewonderde Nelson Mandela. Ruud is inmiddels een fase verder in zijn ontwikkeling, zo blijkt uit het voorwoord. Waar LINDA een vrouwenblad met ballen is, daar profileert GULLIT zich, aldus de ex-international, als een ‘magazine met billen’.

Opwarmertje is de rubriek ‘de kwestie’ waarin het dilemma ‘billen of borsten’ uitputtend wordt behandeld. Ruud geeft aan een echte billenman te zijn en maakt ons deelgenoot van zijn lijfspreuk: ‘als de bil gespannen staat, is men gek als men niet slaat’.

Daarna volgt de fotoreportage ‘billen in alle soorten en maten’. Een niet onverdienstelijke poging structuur aan te brengen in het oerwoud dat vrouwenbillen nu eenmaal zijn. GULLIT onderscheidt de ‘kus me kont’, de ‘klein maar fijn billen’, de ‘Hollandse kont’, de ‘streel me kont’, de ‘sla maar billen’ en last but not least de ‘neem me nu billen’.

Deze laatste categorie vormt het ideale opstapje voor een artikel over de wereld tússen de billen: anale seks. GULLIT leert ons dat een anus net wat fijngevoeliger is dan ‘de kut van een vrouw die drie kinderen heeft gebaard’. De bruine ster beroeren, vergt aldus enige voorbereiding: “probeer voorzichtig een vinger in haar rectum te steken, blijf kijken hoe ze reageert en wees voorbereid op teleurstellingen”. Laat je als man niet afschrikken door nare bijluchtjes en bruine plaksmeerseltjes, want kontneuken is niet alleen kinky, het is ook een machtsspel. Dat je hem als man overal in kunt steken. In haar mond, kut en kont. Of, zoals Ruud tijdens de bladpresentatie verwoordde: “Ik dacht dat het wel leuk zou zijn, zo vlak voor het WK.”

Geweldig idee. Graaide ik tot voor kort tijdens de rust van voetbalwedstrijden altijd in de bak borrelnootjes, nu weet ik dat ik met mijn hand in de vagina van mijn vriendin moet zijn. Tenminste, tijdens het kontneuken, want volgens GULLIT is je vingers in haar bunkertje steken één van de grote geneugten van anale seks. Kun je je eigen roede voelen en zo als man een klein beetje ervaren hoe het is vrouw te zijn.

Nog meer handige weetjes voor tijdens de rust van Kameroen – Nederland. Gebruik bij het kontneuken niet te veel glijmiddel. Dat werkt volgens GULLIT als een soort klysma bij het meisje. “Moet ze onmiddellijk poepen en dat gaat dan zo’n drie dagen door.” Fijn dat Ruud ons even waarschuwt. Waarschijnlijk heeft Estelle ooit zijn boxspring helemaal onder gescheten. Maar dat maakt verder niet uit. Waar het nu om gaat, is dat wij mannen vanavond tijdens de tweede helft van Kameroen – Nederland niet vloekend en tierend de laminaatvloer staan te dweilen terwijl vrouwlief in een hoek van de kamer al borrelend wat ligt na te lekken.

Hoe groot is die kans? Ik vrees tamelijk groot, want de colofon van GULLIT leert ons dat het magazine niet verantwoordelijk is ‘voor handelingen van derden welke mogelijkerwijs voortvloeien uit het lezen van deze uitgave’.

Zo zie je maar weer. Als puntje bij paaltje komt, sta je er als goedbedoelende aspirant-kontneuker helemaal alleen voor.

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Hij werkt voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.

Abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief!