Klimaathysterie

Opvallend nieuws deze week. De Noordpool smelt niet volgens de PVV. Sterker nog, de partij van Wilders is geschokt dat basisschoolleerlingen worden geïndoctrineerd met deze “klimaatwaanzin”. Daarom heeft PVV’er Bosma Kamervragen gesteld: Is minister Cramer van Milieu niet van mening dat onderwijs op de basisschool zich moet concentreren op rekenen en taal?

Tegenover het ANP doet Bosma er nog een schepje bovenop. Smeltende poolkappen? Allemaal niet bewezen onzin. “Onze kinderen moeten leren spellen en rekenen en niet dat er zielige ijsbeertjes op schotsen rond drijven, omdat wij met het vliegtuig op vakantie gaan. Het klimaatprobleem is net zoiets als de zure regen, over tien jaar hoor je er niemand meer over”.

Ja, daar kunnen we met zijn allen hard om lachen. Tenminste, zolang je niet weet dat het Wetenschappelijk Bureau van de PVV deze week in het diepste geheim het rapport ‘Nederland waterland’ voltooide. Alleen bestemd voor intern gebruik binnen de fractie. Vraag me niet hoe, maar ik heb het in handen.

Pagina 3: (…) De PVV is officieel geen one-issue partij meer. Voor de buitenwacht werken we hard aan een breder profiel met thema’s als ouderenzorg, belastingverlaging en de klimaathysterie.

Pagina 12: (…) De PVV spreekt het broeikaseffect met klem tegen. Beweringen als zouden gletsjers verdwijnen en ijsbergen afbrokkelen, doet u tegenover de media af als ‘bangmakerij’ en ‘pure indoctrinatie’. Eventueel kunnen woorden worden gebruikt als ‘misselijkmakend’, ‘knettergek’, ‘schandalig’, ‘pervers’, ‘laf’ en ‘ziek’.

Pagina 23: (…) Nederland waterland. Ons mooie land voert al eeuwenlang strijd tegen het wassende water. De PVV ziet water niet als vijand, maar juist als trouwe bondgenoot. Neem nu de Hollandse Waterlinie. In de voorbije eeuwen werden in tijden van oorlog grote stukken land onder water gezet om zo vreemde legers buiten te houden. (…) We mogen anno 2008 de ogen niet sluiten. Extremistische horden moslims staan op het punt ons land onder de voet te lopen.

Pagina 26: (…) De PVV heeft zo haar eigen watermanagement. Dijken dienen niet te worden verhoogd. De zeespiegelstijging maakt juist een Nieuwe Hollandse Waterlinie mogelijk die ons op natuurlijke wijze beschermt tegen de op werelddominantie gerichte Islam. (…) Onderzoek toont immers aan dat het overgrote deel der moslims niet of nauwelijks kan zwemmen. Zij gaan aldus kopje onder en worden als vanzelf weggespoeld tot ver buiten onze landsgrenzen. Verblijfsvergunningen dienen dan ook te worden gedrukt op niet-watervast papier.

Pagina 28: (…) De PVV heeft ouderenzorg hoog in het vaandel. Hoe nu de bejaarde Nederlander te beschermen, die om wat voor reden dan ook niet kan watertrappelen? Het Wetenschappelijk Bureau van de PVV heeft ook hier een oplossing voor. Bij hoog water dient elke bejaarde Nederlander het toilet op te zoeken. Daar is hij/zij veilig. Immers, wanneer het water stijgt, kan eenvoudigweg het toilet worden doorgetrokken. (…) Zo wendt de PVV de klimaatproblematiek aan om zowel het immigratie- als integratieprobleem op duurzame wijze op te lossen.

5 reacties op “Klimaathysterie”

 1. hahaha …. “Wetenschappelijk Bureau van de PVV” … hahaha

  Luuk, hoe verzin je dit toch?!

 2. Nou Klimaat onzin
  Dat wil totaal niet zeggen
  Misschien dat mensen doordraven maar ben persoonlijk van mening dat wij als gast gebruiker van de aarde wel op onze tellen moeten letten

  De aarde heeft zichzelf tot dusver ten alle tijde kunnen herstellen
  Dit echt wel door alle niet resistente levende wezens te elimineren. Wat er vervolgens wel overleeft moet een nieuwe evolutie periode ondergaan.

  Het is niet geheel ondenkbaar dat als wij doorgaan met het verstoren van het natuurlijk evenwicht dat het weer gebeurd

 3. yellowbloe

  Ach er zijn op IJsland geraamtes gevonden van krokodillen en nijlpaarden en uit versteende algen blijkt dat het daar vroeger dus 35 graden was. De aarde houdt zichzelf in evenwicht. De CO2 hype is alleen om ons geld uit de zakken te kloppen!

  Verder is het VMBO onderwijs in Nederland het slechtste van Europa (bron: CBS), leerlingen van 16 die geslaagd zijn hebben netaan het niveau van een 12 jarige basisschoolleerling uit de jaren 80. Pim Fortuyn merkte dit al op maar kennelijk is het juist de bedoeling van de overheid om een bevolking te kweken met minder kennis. (zie ook http://www.eqgen.nl)

 4. Jo Rademakers

  Onheilsprofetie is van alle tijden.Maak het volk dom en bang en je hebt de macht en het geld.Nu dus de klimaatonzin.Ben blij dat ik er niet in geloof.Wel vind ik het erg gemeen van de huidige politiek om op zo’n manier met je volk om te gaan.Gelukkig zijn er een paar politici in Nederland die hier wel tegenin gaan.Mijn stem hebben ze tot de laatste snik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top