Klimaathysterie

Opvallend nieuws deze week. De Noordpool smelt niet volgens de PVV. Sterker nog, de partij van Wilders is geschokt dat basisschoolleerlingen worden geïndoctrineerd met deze “klimaatwaanzin”. Daarom heeft PVV’er Bosma Kamervragen gesteld: Is minister Cramer van Milieu niet van mening dat onderwijs op de basisschool zich moet concentreren op rekenen en taal?

Tegenover het ANP doet Bosma er nog een schepje bovenop. Smeltende poolkappen? Allemaal niet bewezen onzin. “Onze kinderen moeten leren spellen en rekenen en niet dat er zielige ijsbeertjes op schotsen rond drijven, omdat wij met het vliegtuig op vakantie gaan. Het klimaatprobleem is net zoiets als de zure regen, over tien jaar hoor je er niemand meer over”.

Ja, daar kunnen we met zijn allen hard om lachen. Tenminste, zolang je niet weet dat het Wetenschappelijk Bureau van de PVV deze week in het diepste geheim het rapport ‘Nederland waterland’ voltooide. Alleen bestemd voor intern gebruik binnen de fractie. Vraag me niet hoe, maar ik heb het in handen.

Pagina 3: (…) De PVV is officieel geen one-issue partij meer. Voor de buitenwacht werken we hard aan een breder profiel met thema’s als ouderenzorg, belastingverlaging en de klimaathysterie.

Pagina 12: (…) De PVV spreekt het broeikaseffect met klem tegen. Beweringen als zouden gletsjers verdwijnen en ijsbergen afbrokkelen, doet u tegenover de media af als ‘bangmakerij’ en ‘pure indoctrinatie’. Eventueel kunnen woorden worden gebruikt als ‘misselijkmakend’, ‘knettergek’, ‘schandalig’, ‘pervers’, ‘laf’ en ‘ziek’.

Pagina 23: (…) Nederland waterland. Ons mooie land voert al eeuwenlang strijd tegen het wassende water. De PVV ziet water niet als vijand, maar juist als trouwe bondgenoot. Neem nu de Hollandse Waterlinie. In de voorbije eeuwen werden in tijden van oorlog grote stukken land onder water gezet om zo vreemde legers buiten te houden. (…) We mogen anno 2008 de ogen niet sluiten. Extremistische horden moslims staan op het punt ons land onder de voet te lopen.

Pagina 26: (…) De PVV heeft zo haar eigen watermanagement. Dijken dienen niet te worden verhoogd. De zeespiegelstijging maakt juist een Nieuwe Hollandse Waterlinie mogelijk die ons op natuurlijke wijze beschermt tegen de op werelddominantie gerichte Islam. (…) Onderzoek toont immers aan dat het overgrote deel der moslims niet of nauwelijks kan zwemmen. Zij gaan aldus kopje onder en worden als vanzelf weggespoeld tot ver buiten onze landsgrenzen. Verblijfsvergunningen dienen dan ook te worden gedrukt op niet-watervast papier.

Pagina 28: (…) De PVV heeft ouderenzorg hoog in het vaandel. Hoe nu de bejaarde Nederlander te beschermen, die om wat voor reden dan ook niet kan watertrappelen? Het Wetenschappelijk Bureau van de PVV heeft ook hier een oplossing voor. Bij hoog water dient elke bejaarde Nederlander het toilet op te zoeken. Daar is hij/zij veilig. Immers, wanneer het water stijgt, kan eenvoudigweg het toilet worden doorgetrokken. (…) Zo wendt de PVV de klimaatproblematiek aan om zowel het immigratie- als integratieprobleem op duurzame wijze op te lossen.

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!