Klaarkomen in de broek

Een tienerdisco in Puttershoek heeft een verbod op ‘schuren’ uitgevaardigd. Jeugdige bezoekers mogen op de dansvloer niet meer met hun lichamen tegen elkaar aan wrijven. Volgens de eigenaar van de discotheek doen jongens van dertien, veertien jaar oud een condoom om en gaan dan zo hard tegen de meisjes aan schuren, “dat zij klaarkomen in hun broek.”

Lekker tegen elkaar aan schuren. In mijn tijd heette dat schuifelen. Oh, hoe spannend dat was! Ik kan me één schoolfeest herinneren waar enkel schuifelplaatjes werden gedraaid. Het was in de brugklas en ik was dertien. Alle jongens loerden naar Rita, want zij had als enige dikke tieten. Maar Rita hoorde bij Frank. Frank kon voetballen als de beste én hij had een fiets met zo’n hoog stuur, met drie versnellingen erop. Dat was wat, in die tijd. Frank had ook een handeltje. Als je hem een gulden betaalde, mocht je tijdens het schoolfeest met Rita schuifelen. Vooruit te betalen in de fietsenstalling. Rita had het er maar druk mee. Op de dansvloer werkte ze alle brugpiepers af. Iedereen die had betaald, mocht even met haar slowen.

Aan het eind van de avond was ik aan de beurt, als allerlaatste. Dat was de pikorde, want bij gymnastiek werd ik ook altijd als allerlaatste gekozen. Zonder al te veel plichtplegingen trok Rita me de dansvloer op. Ze was een half hoofd groter dan ik. Terwijl ik als een eendje mijn stapjes deed, drukte Rita geroutineerd één borst tegen mijn sleutelbeen. Ik wist niet wat te doen, maar fijn was het wel. En daarna allebei haar borsten. “Zo,” zei ze. Ik had nog nooit geschuifeld met een meisje met dikke tieten. Al die rondingen, ik voelde haar warmte. Er kroop een rilling van welbehagen over mijn rug. Aders begonnen te kloppen. En daar ging ik, als een fonteintje. Zonder condoom, gewoon in mijn witte onderbroek.

Ach, wat was ik als 13-jarige toch onwetend! Voor mij waren condooms enkel rimpelige dingetjes die je wel eens in de bosjes vond. Je tilde ze met een takje op en mikte ze op het schoolplein in de capuchon van die jongen met de hazenlip. Geen idee waarom. Je wist het niet. Klaarkomen in de broek stond toen nog in de kinderschoenen.

13 reacties op “Klaarkomen in de broek”

 1. Opperprutser

  Leuk tijdsbeeld geschetst Luuk.
  Bij mij heette ze Anita en het is wonderbaarlijk dat de Godin van toen is uitgegroeid tot een immense dragonder.

 2. je schoonzus

  Ja, ja, het valt niet mee als je zo’n deel van je lichaam hebt waar je geen controle over hebt….
  Lachen!

 3. Het schuren van tegenwoordig was je vroeger voor de disco uit gezet of van school gestuurd vermoed ik. Met het schuifelen van toen heeft het niets te maken in elk geval, het heeft meer weg van enthousiast droogneuken.

  Mogen we raden welk beroep Rita later is gaan doen?

 4. Luuk Koelman

  @ CiNNeR & Sjefke
  Ik zie het meer als een generatiekloof-dingetje.
  Volwassenen van nu beschouwen wat zij allemaal uithaalden toen ze jong waren, als ondeugend. Maar wat de jeugd nu doet, kan opeens niet door de beugel, want “wij deden zoiets niet.” Nee, jullie deden heel andere dingen.
  En straks, als de jeugd van nu volwassen is, klaagt die ook weer over de ‘jeugd van tegenwoordig’. Het is van alle tijden.

  Trouwens, het originele artikel gelezen? Hoe weet die dico-eigenaar dat van die condooms? Was hij erbij op het toilet? Keerde hij de volgende dag alle prullenbak om, om gevonden condooms op inhoud te controleren?

 5. Oef, voel me stokoud meteen. En dat beloof wat voor de toekomst dan, als de volgend egeneratie nóg een stapje verder moet dan dit 😉

  Gun die eigenaar ook zijn viespeukerigheid hee!

 6. Geweldig, mooi beschreven! 🙂
  Met een lach op mijn gezicht heb ik dit gelezen. Wat was het nog onschuldig hè, toen.. Ik kreeg mijn eerste zoen toen ik 13 was, ook op een schoolfeest. Ondanks dat ik het pispaaltje van de klas was, was ik wel één van de weinige die écht scoorde! 😛 Alweer 11 jaar geleden, wat gaat de tijd toch hard!

 7. Patrick

  Schuren is er altijd geweest ook onder de douches. Het is 1982 de puber jongens uit klas 4 bovenbouw halen gym. Laatste lesuur 16 uur en nu douchen en ja allemaal blote piemels. Geen schaamte om met natte boxers zoals nu de kleedkamer in te lopen. De meisjes eindigden in een andere gym lokaal hun oefeningen gelijktijdig. Twee van het vrouwelijke geslacht durfden de mannenruimte te betreden. Handdoekje voor maar de borsten goed te zien. Er waren nog 5 scholieren over en ja een geile sfeer hing. De leraar Spiertz hij was eerder weg dus geen toezicht.

  Er werd wild gerend naakt en een grote jongen met snor en borsthaar het haantje van de groep ging zijn kans wagen. Duwde Amanda tegen de muur heftig zoenend onder een straal water. Zijn penis begon snel te groeien en was kei hard. Dominant met een formaat van een groot geschapen man voor haar neus. Ze spreidt gewillig haar benen staand wild vingerende bewegingen. De rest van de groep keek toe ook het andere meisje. Andy duwde zijn geslachtdeel in vol erectie naar binnen. Een beetje bewegen met zijn gespierde achterwerk en een zucht. In een recordtijd van 1 minuutje pompte hij zonder enige controle over zijn lichaam zijn zaad. Het liep tussen haar benen uit de schede ingang weer eruit. Hij stond voor haar geil kijkend met een druipende half stijve. Ze eenden nu verlegen snel terug naar hun domein waar de juf opwachte. Waar ze waren geweest met een bezorgde boze blik. Ondertussen gingen speculaties op het schoolplein dat ze misschien zwanger is geraakt. Gelukkig niet, toen waren condooms nog geen ding wat elke jongen in zijn broekzak moest hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top