Kerstbunny

Alweer een BN’er met een imagoprobleem. Dominique van Hulst (beter bekend als Do) gaat uit de kleren in het kerstnummer van Playboy. De zangeres uit Valkenswaard wil af van haar brave imago: “ik zou het leuk vinden als ik niet meer als dat engelenmeisje gezien word”.

Vandaar dus Do als kerstbunny, want “ik wil gewoon meer van mezelf laten zien”. Een opmerking om over na te denken. Je zou immers verwachten dat een zangeres meer van zich wil laten horen, maar dat is voor Do blijkbaar een gepasseerd station. Niet voor niets is ze tegenwoordig model voor ondergoedwinkel Hunkemöller. Do showt kanten dingetjes. Heel ondeugend. Laatst zag ik haar – zwaar gefotoshopt – hangen in een bushokje. Twee wenkbrauwen met jarretels eronder.

En nu dus naakt in de Playboy. Ach, misschien heeft ze wel gelijk. Braaf is uit. Het begon ooit met Madonna en Britney Spears, tongend tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Sindsdien is iedere BN’er minstens net zo stout. Eerst Heleen van Royen (u weet wel, de schrijfster die iedereen neukt behalve haar man Ton, en daar boeken over schrijft). Daarna volgden alle andere A, B, C en D-artiesten, tot Dries Roelvink aan toe. Ondeugende Dries vertelde in het televisieprogramma Spuiten en Slikken hoe hij na afloop van een optreden op een bruiloft, seks had met de bruid (“ik zette haar gewoon tegen de muur”). Yolanthe Cabau van Kasbergen beweerde vorige week op muziekzender TMF het ooit met een vrouw te hebben gedaan. Nou, stout hoor! Mijn voorspelling: wanneer Yolanthe haar hoofdje één avond niet op RTL Boulevard ziet, maakt ze bekend dat die vrouw de zus van Jantje Smit was.

Denk daaraan wanneer u op 25 december in bed ligt, met tissues en de Playboy onder handbereik – klaar voor een witte kerst. Wat u op de middenpagina ziet, is niet de gefotoshopte venusheuvel van zangeres Do. Nee, het is een schreeuw om aandacht – met een nietje er doorheen.

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!