Een tip voor Jordi Cruijff

scheldenRadio 1 belde me. Jordi Cruijff neemt de Telegraafcolumn van zijn vader over. Of ik als column-coach nog een goede tip voor hem had.

Nou en of!

Leg een bestand aan met daarin alle leuke, aardige lieve reacties die je ontvangt. En een bestand met de hardste kritieken en alle scheldpartijen aan jouw adres. Vooral dat laatste bestand, daar ga je ooit veel plezier aan beleven. Al die scheldkannonades achter elkaar lezen werkt heel erg komisch.

Op dagen dat ik me rot voel, blader ik daar altijd met veel plezier doorheen.

Genoten? Abonneer je dan op mijn gratis nieuwsbrief en ontvang net als 2200 anderen elke twee weken verse columns en longreads in je mailbox.

Luuk Koelman
Luuk Koelman

Columnist (o.a. voor Nieuwe Revu), ghostwriter en schrijfcoach. Hij werkt voor mensen die graag schrijven én voor mensen die liever niet schrijven.