In-company workshops creatief denken, bloggen of columns schrijven

Toe aan een in-company training creatief denken, een workshop bloggen of een workshop columns schrijven?

Die verzorg ik ook, geheel op maat, in jouw bedrijf gehouden.

workshop bloggen

Creatief denken

In de training ‘creatief denken’ laat ik je onomstotelijk zien dat creativiteit niets te maken heeft met talent. Sterker nog, ik doe je tal van tips en ideeën aan de hand waarmee je je eigen creatief denken een flinke boost geeft.

Blogs en columns schrijven Hoe trek je elke keer opnieuw de aandacht met een tekst? Welke informatie gebruik je wel – en nog belangrijker: welke informatie laat je weg? Want schrijven is toch schrappen?

Kortom: hoe breng je een tekst commercieel, creatief en overtuigend tot leven?

Bij mij is geen enkele workshop hetzelfde. Wél stop ik elke training boordevol tips en inzichten die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

Meer weten? Neem dan contact met me op.

LUUK KOELMAN

Luuk Koelman is een van de meest gelezen en meest besproken columnisten van Nederland. Zeventien jaar lang schreef hij wekelijks een column voor Dagblad Metro in zijn kenmerkende vlijmscherpe stijl. Af en toe werd hij dan ook voor de rechter gesleept, maar hij won altijd. Ook kreeg hij regelmatig bedreigingen, maar gelukkig nog vaker complimenten.

Daarnaast geeft Koelman colleges columns schrijven aan verschillende scholen voor journalistiek en coacht hij een aantal talentvolle (aankomende) columnisten. Met andere woorden: een betere leermeester is moeilijk te vinden!

geschreven voor

Zij gingen je voor:

Luuk, je hebt aardig wat losgemaakt. De dagen na je workshop verschenen een paar leuke artikelen op het intranet en “show, don’t tell” is hier een buzz word geworden. Dat wilde ik je nog even meegeven. Nogmaals dank!
Bart Sanders
Sioux Embedded Systems B.V.
Je workshop was erg leuk en leerzaam. Ik heb er nog steeds profijt van bij het kritischer kijken naar columns van ons eigen vakblad Oncologica, tijdschrift voor oncologieverpleegkundigen.
Martine Folsche
Hoofdredacteur Oncologica