Het tuintje van La Paay

Ooit zag ik Patricia Paay op televisie, ze was te gast in RTL Boulevard en mocht een zelf bedacht item presenteren. Het ging over schaamhaar. La Paay vond dat elke vrouw die het tuintje tussen haar benen niet onderhoudt, zichzelf ernstig tekort doet. Sterker nog, een stugge bos schaamhaar staat synoniem voor een gebrek aan creativiteit en persoonlijkheid. De moderne vrouw, aldus La Paay, kiest voor het dunne, verticale streepje (“de landingsbaan”). Zo’n beetje alle BN’ers lopen er inmiddels mee rond. Modetip van La Paay: troef je vriendinnen af en probeer de “voorrangskruising” eens. Een variant waarbij de klassieke landingsbaan wordt onderbroken door een speels horizontaal streepje. “In de States, ik was er vorige week nog, een absolute must!”

Tot zover La Paay’s kijk op de wereld. De rest van de uitzending werd de kijker veelvuldig op het hart gedrukt niet te vergeten dat rond de kerst The Adams Family begint. Een docu-soap over het dagelijks leven van La Paay, haar man Adam Curry en dochtertje Christina. De serie is ge”nt op de MTV-hit over rockster Ozzy Osbourne en zijn gezin.
Adam zelf heeft de trailer van The Adams Family al op internet gezet. Zoals het een echte promo betaamt, flitsen alle hoogtepunten je voorbij: Paay en Curry in de limousine, Paay en Curry zwaaiend naar Gerard Joling, Paay en Curry met een onwillig geitje op de kinderboerderij en tot slot een close-up van Curry’s hoofd terwijl hij roept “ik ben naakt!”

Met dit soort gaap-tv kom je natuurlijk nooit aan behoorlijke kijkcijfers – en dat baart me zorgen, want stiekem leef ik toch met de Curry’s mee. Zo heeft La Paay een internetbedrijfje in cosmetica dat voor geen meter loopt. Alles wat ze daar te koop aanbiedt, zit in een zak. Lips in a Bag, Eyes in a Bag, Nails in a Bag – zo is de formule. Erg aanlokkelijk klinkt het niet. Als verdorde dame laat je toch liever bij Vanessa een spuit melkzuur in je lip zetten dan dat je via La Paay een kat in de zak koopt.
Daarom meteen na de uitzending van RTL Boulevard Patricia gebeld, want zo ben ik dan ook wel weer. Ik heb haar aangeraden die in-de-zak-business overboord te gooien en alleen datgene te doen waar ze goed in is. Nu is ze dus bezig met het opzetten van een eigen vaginalijn: Pussy La Paay. De komende tijd coach ik haar een beetje. Zo heb ik haar het Venetiaanse carnaval en de modebeurzen in Milaan en Parijs aangeraden als bronnen van inspiratie. Allure, daar draait het om.

Patricia leert snel. Groeiend in haar werk legt ze zich nu al toe op het ontwerpen van nieuwe coupevormen, die vari”ren van zeer draagbaar en ingetogen tot extravagant. Maar of La Paay’s scheppingen nu barok of strak, modern of juist weer heel klassiek zijn; ze zijn stuk voor stuk origineel en dragen een geheel eigen signatuur.
Haar topper in de collectie wordt die prachtige, wijd uitstaande waaier van schaamhaar. Tegendraads geknipt, bordeauxrood, met als finishing touch twee nonchalant ingevlochten tampontouwtjes. Tijdens de eerste uitzending van The Adams Family gaat Patricia live aan de slag met spiegel, pincet en bus haarlak (tevens als Pussy La Paay Pakket te koop via internet, introductieprijs: 66,50 euro).
Meer heb je als zelfbewuste vrouw niet nodig om je even helemaal La Paay te voelen.

10 reacties op “Het tuintje van La Paay”

 1. Luuk, ouwerwets lachen weer met jou! 🙂
  laatst zei een vriend van me ook dat je als man je schaamhaar MOET wegscheren… misschien is die waaier wat voor hem??

  P.s. ik heb je op http://column.startkabel.nl gezet, dus dat worden straks bergen met meer lezers!

 2. Jacqueline van Zonsbeek

  Wat een geweldig stuk heb je vandaag geschreven! Fantastisch vooral
  dat een man op deze manier over zoiets kan schrijven. Ik heb er erg om moeten lachen. En nu maar hopen dat je geen ideeën teweeg brengt, of wel…?!

 3. Bedankt voor jouw tip Luuk. Nu weet ik wat ik met mijn haardosje allemaal kan doen. I.v.m. mijn onverdeelde haardos is het misschien nu ook mogelijk om hairextensions of haar implanteren ook mogelijk.. ;-). Een haarnetje voor vagina’s is nog niet uitgevonden he.. mm misschien een idee voor mij. Ik bedoel maar, de krullers moeten toch op zijn plaats blijven zitten als ik ze netjes heb ingedraaid voor de Beatrixlook….

 4. Voor Chantalle ligt een mooie, intieme kapperscarriere bij de Beau Monde in het verschiet.Haar fantasie zal een onmisbare bijdrage leveren in het succes van de Pussys Salon en haar onmetelijke roem en fortuin brengen.
  Tip: kijk eens rond op websites van Berlijn, zij zijn daar zoveel verder dan in dit grijze polderland. Daar krijgen de durfals een gratis klitringetje bij hun originele kleurkeuze kado.

 5. Henkie Polder

  Damn Luuk! Ik gun jou echt een vriendin, zodat je je weer bezig kunt gaan houden met ter-zake-doende dingen in plaats van je met deze surogaat smerige bullshit semi-porno rotzooi in te laten. Man, haal die Paay hoer uit je hoofd, en vertel me eens wat jíj gaat stemmen, hoe je ervaringen met de kassameisjes in de supermarkt zijn, wat je van de huidige olieprijs vindt, en hoe vaak je met een boxershort doet. Ik wil je absoluut niet sturen, begrijp me niet verkeerd ik ben een ‘fan’, maar het laatste wat ik wil doen is je kontlikken (dat gebeurt hier al te vaak, of streelt dat jouw ego?), toch denk ik dat jij een heel arsenaal hebt aan ideëen, die voor ons allemaal verborgen blijven.
  Ultralinx is leuk, maar de nuance aanbrengen is moeilijjker. De realiteit is lastig samen te vatten, toch denk ik dat jij daar toch wel zekere grip op zou kunnen krijgen, gezien jouw kunde. Maar tot nu toe is het allemaal nog wat gekleurd, en Luuk, jij weet ook wel dat dat de makkelijkste manier is.

  Daag jezelf uit!

 6. Ik heb ook eens geprobeerd mijn schaamhaar te verwijderen. Nou, dat scheermes KON ik gewoon niet dicht bij mijn kruis krijgen!

 7. Het tuintje van La Paay

  Sinds la Paay weer in het land is
  moeten we er aan geloven;
  vrouwen van de lage landen
  haar zit niet alleen van boven!

  We hebben al een trendy kapsel
  op ons hoofd en bovendien
  piercings ook en tatoeages
  op plaatsen die niet zijn te zien

  Alle borsten zijn gelift
  elke bil reeds opgeheven
  lippen duchtig opgevuld
  rimpels efficient verdreven

  Toch ligt daar dat braak terreintje
  dat nog onontgonnen is
  en lieve dames zeg nu zelf
  dat is toch werkelijk een gemis

  Gelukkig weet Patricia
  precies hoe of dat moet
  en dankzij haar cosmetica
  lijn hoe je “8216;t verzorgen moet

  Dus speciale shampoo voor
  het schaamteloos coiffuur
  een spoelinkje ook voor de glans
  erotisch geurend en niet duur

  “8217;t is eigenlijk heel eenvoudig
  net als bij haar dat boven zit
  verzorg je je intieme tuintje
  maar denk erom, geen anti-klit!

 8. nou, henkie, vertel op: hoevaak heb jij het al met een boxershort gedaan? en? beviel het? ik voor mij prefereer een vrouw, maar ja…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top