Het fluitketeltje van Froukje de Both

In sommige televisieprogramma’s komen vragen aan bod die er werkelijk toe doen. Bijvoorbeeld hoe je Froukje de Both zou willen neuken. Die hersenkraker kreeg kandidaat Maurice voorgeschoteld in Wie Wordt De Man Van Froukje?, een 12-delige serie waarin presentatrice Froukje de Both op zoek gaat naar haar droomman.

Maurice werd aan de tand gevoeld door de drie adviseurs van Froukje; een hartsvriendin, haar visagiste en vader Kees. “Als je eenmaal met Froukje in bed bent beland”, wilde het trio weten, “wat is dan je favoriete standje?”

Arme Maurice. Daar zat hij dan. Of hij zijn toekomstige schoonvader maar even wilde vertellen hoe hij dochterlief ging neuken, mocht hij ooit de kans krijgen. “Op d’r buik,” stotterde Maurice. “Dat vind ik wel lekker.” Een antwoord dat direct vragen oproept. Wil Maurice Froukje achterlangs tot de zijne maken, of is het juist de bedoeling dat hij met zijn roede in de hand woest snuivend op haar buik klaarkomt, zoals te doen gebruikelijk in de betere pornofilm?

Vader De Both hoorde het allemaal goedkeurend aan. Waarschijnlijk vond hij beide opties wel oké. Ook de vraag van presentator Martijn Krabbé, of Froukje al een man had gezien “van wie haar keteltje ging fluiten”, kon hem niet verontrusten.
Ongelooflijk. Wat voor een vader ben je dan?

En wat een kans voor open doel miste Maurice. Vader De Both die graag verneemt hoe je zijn dochter neukt, behoor je op gepaste wijze van repliek te dienen. Lekker onderuit zakken zoals alleen mannen dat kunnen: kruis vooruit en met de knieën uit elkaar. En dan rustig uit de doeken doen hoe je al Froukje’s gevoelige plekjes gaat martelen. Je babbelt eens wat over je verzameling butpluggen, je via internet bestelde voorbinddildo (een collectors item, gemodelleerd naar het geslacht van stier Herman) en het boek Vuistneuken voor Dummies dat altijd op je nachtkastje ligt. Om je relaas af te sluiten met: “en als ik Froukje helemaal heb uitgewoond, lever ik haar af bij dat andere RTL 4-programma: Bouwval Gezocht. Mogen de kandidaten haar opknappen. Zijn ze minstens vier seizoenen zoet mee. Da’s mooi. Is je dochter ook weer onder de pannen.”

Ik zie het helemaal voor me. Vader De Both met een twinkeling in de ogen. Bouwval Gezocht, dat zou helemaal geen slecht programma zijn voor zijn oogappel. Als kandidaat Maurice dáár toch eens voor zou kunnen zorgen.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!