Frans Bauer gaat niet vreemd

“Ma… ma… riska, ik h.. heb ge… ge… voelens voo… voor een a… ander.” Frans Bauer is vreemd gegaan, zeggen ze. Hij zou volgens weekblad Story een geheime relatie hebben met zangeres Laura Lynn, een blonde stoot uit Vlaanderen.

Ik ben er kapot van. Al dagen overstuur. Ik begrijp het niet. Frans Bauer en seks, dat gaat toch niet samen? Bij Frans moet ik altijd denken aan die drie padvindertjes die een lift krijgen van een mooie dame. “Dus jullie zijn trekkertjes,” zegt de dame terwijl ze verder rijden. “Zij wel,” wijst het padvindertje naast haar richting achterbank, “maar ik neuk al een beetje.”

Frans niet. Hij is zo verschrikkelijk aseksueel. Leg hem naakt bovenop Laura Lynn, beweeg zijn heupen op en neer, en hij kijkt je niet begrijpend aan, met die trouwe hondenkop van hem.

Frans geeft niet om seks, hij geeft om zijn fans. Zij zijn z’n kudde, Frans is de heiland. Frans Bauer die water in wijn verandert, daar kunnen zijn fans zich iets bij voorstellen. Of Frans die op een zondagochtend blootvoets over het IJsselmeer wandelt – heel goed mogelijk. Maar Frans die met dat piepstemmetje van hem klaarkomt tussen de borsten van Laura Lynn (“g… g… godverdomme, l… le… le… lekker zeg”); onmogelijk! Zijn fans weten het zeker: Mariska heeft haar kinderen onbevlekt ontvangen.

En als Frans onverhoopt wél sex had met Laura Lynn, dan was het een plichtpleging. Strak en ingetogen volbracht hij zijn taak in haar schoot, schenkend en schenkend tot hij niets meer te schenken had. Hij kon niet anders, want Laura is óók een fan. En we weten allemaal dat Frans zijn fans nooit teleurstelt.

Misschien moet Frans dat maar aan zijn lieve Mariska vertellen. Als iemand trouw is, dan is hij het wel. Niet alleen aan haar, maar aan al zijn fans. De liefde van Frans is er voor iedereen, dus ook voor Laura Lynn. Frans gaat niet vreemd, hij maakt gewoon geen onderscheid.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!