Een vraag aan Geert

17 reacties op “Een vraag aan Geert”

 1. Weergaloos gesteld Luuk. Gooi meteen even in het veld der idiotie, lees de politieke arena, dan ook de voortdurende politieke impotentie en incompetentie tot werkelijke realistische zaken te komen. Waarvoor zou de belastingbetaler uiteindelijk voor politieke idiotie moeten opdraaien? Maar je stelling klinkt als een klok. Zou GW het lezen? ;O)

 2. Beste Luuk,

  Hoe vaak ik het ook met je eens ben geloof ik niet dat je vergelijking hout snijdt. Een aanslag op een politicus (bv. Geert) vergelijken met een aanslag op totaal willekeurige kinderen klopt niet.
  Als Breivik bv. alleen de premier van Noorwegen had vermoord onder vermelding van zijn manifest en Geert had lopen piepen dan had je vergelijking geklopt. Maar nu vergelijk je, zoals velen in de media, appels met peren.

  RHG

 3. Beste RHG (noem je naam),
  Ten eerste aan Luuk; BRAVO grandioos stuk. Die pen van jou kan niet giftig genoeg zijn!!
  RHG, de vergelijking gaat WEL op, het waren TOEKOMSTIGE Cohennetjes, het waren GEEN willekeurige kinderen. Hij wilde de TOEKOMSTIGE socialistiche partij in het hart raken.

 4. Een moordpartij op een jeugdkamp van de Noorse Arbeiderspartij nadat je een bom laat afgaan bij de regeringsgebouwen waar diezelfde partij zetelt rijmt niet echt met het predicaat ‘willekeurig’ .

  Veel politiek gekleurder had Breivik zijn daden niet kunnen uitvoeren.

 5. Beste Muus,

  Niet zo zeuren over een naam (ik zie jouw achternaam ook niet staan tenslotte).

  Hoe vaak heeft Geert de socialistische partij van Noorwegen aangevallen? Volgens mij nooit… Hoe vaak hebben Pechtold en vdLaan (of wie dan ook) direct Geert rechtstreeks aangevallen?

  Dat zijn toch twee totaal verschillende zaken? Je kan Geert toch op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor het feit dat iemand zijn gedachtengoed ziet als vergoelijking voor een terroristische aanslag van deze orde en dat is toch ook totaal niet hetzelfde als politici rechtstreeks, keer op keer, een individuele politicus als Fortuyn of Geert aanvallen en hem wegschrijven als een ramp voor de maatschappij? Het tweede is gericht, het eerste ongericht. Zo kan je altijd wel ergens iemand voor verantwoordelijk houden en daarom gaat naar mijn mening de vergelijking niet op. Appels en peren…

  Begrijp me niet verkeerd, ik heb niks met Geert zijn gedachtengoed maar ik vind de vergelijkingen die worden getrokken simpelweg mank gaan.

 6. Luuk,

  Je lolbroekerij is vaak heel erg leuk! Dit stuk is van een heel ander gehalte: meedogenloos en kneiterhard wordt onze Geert op zijn inconsequente gedrag en rookgordijnleggerij (3x woordwaarde!) gewezen. Even geen grappenmakerij maar even koeltjes Geert afserveren. Bravo!

 7. Kom, kom, je kunt die opmerkingen van Cohen en de zijnen toch niet vegelijken met Wilders? Stel je voor dat Wilders dingen zou zeggen als “Gewone moslims zijn natuurlijk niet verantwoordelijk voor de aanslagen van al-Qaida, maar iedereen, ook de fundamentalistische imams, zal zich moeten realiseren welke invloed hun woorden kunnen hebben.” Zulke haatdragende en demoniserende taal gebruikt hij toch niet?

 8. RHG, helaas ben jij een van de velen die weinig anders doen dan Greet napraten. Jammer.

  Luuk, werkelijk briljant, treffend stukje! De beste en enige manier om Greet de mond te snoeren is je mond te roeren. Met fatsoenlijke argumenten en vergelijkingen. Greet meet met twee maten en liegt daarmee zijn kiezers voor zonder dat ze het willen zien, ik verbaas me daar ontzettend over.

  Op naar het volgende pennekrasje in Greetjes tere huid!

 9. @RHG,

  Wat is er mooier dan iemand te pakken met zijn eigen wapen…? 😉

 10. Ik vind RHG wel een punt hebben. Ook al is Geert een huilebalk, het hersenloze gebral van linksch maakt dat allemaal weer goed.
  Beste RHG, geef het maar op om een redelijke discussie te houden met de Anti-Geert Gestapo. Als ze wat in hun kop hebben (is medisch te verklaren) krijg je het er niet meer uit. Gewoon glimlachen en doorlopen…

 11. @Piet,

  Glimlachen en doorlopen? Zou dat ook zijn wat ze in Duitsland eind jaren dertig vorige eeuw dachten als er internationaal gewaarschuwd werd voor dat rare mannetje met dat snorretje uit Oostenrijk?

 12. @Hans: OEF! Da’s wel een hele duidelijke Godwin! Maar vergelijk je anti-Wildersen met dat mannetje? Zo slecht is linksch nu ook weer niet!

  Nog even een algemene opmerking: Op het islam-beleid na, kun je de PVV in de linkerhoek plaatsen…

 13. @Piet,
  nee, ik vergelijk de pro-Wildersen met de pro-mannetje-mensen in Duitsland pre-WO2! Wilders zelf is niet gevaarlijk zo lang er niet al te veel hersenlozen achter hem aan lopen net als bij dat mannetje!

 14. @ Piet, daarom ook dat de PVV zo gretig alle rechtse standpunten van het kabinet gedoogd. Ja hoor echt een vechter voor linkse standpunten. Misschien in het verkiezingsprogramma wat SP-retoriek, maar die laten ze snel varen voor het uitvoeren van de rechtse agenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top