De massamoord van K3

Internet geeft elke organisatie een stem. Zo ook de Bond Tegen Het Vloeken, die u vast wel kent van de affiches op stations. Online is deze Christelijke organisatie zeer actief. Zo struinen vrijwilligers van de Bond 24 uur per dag internet af, op zoek naar verwensingen die de eer van God aantasten. Alle krachttermen worden verzameld en één keer per jaar gepubliceerd in de Vloekmonitor.

Maar de vrijwilligers doen meer. Recentelijk spoedde zo’n beetje heel webloggend Nederland naar de site van de Bond toen internetcolumnist Nico Dijkshoorn gewag maakte van hun protestpagina. Hier staan alle meldingen van bezoekers omtrent godlasterlijk gedrag. Let wel, alléén serieuze meldingen, dus ook deze: “Wij ontvingen een klacht over het nummer Oma’s aan de Top. De klager meldde ons dat dit nummer een subliminale boodschap heeft. Wanneer het nummer omgekeerd beluisterd wordt is onder andere te horen: ‘Grote massamoord’ en ‘gvd (voluit) leuk’.”

Zou het echt waar zijn? Weblog Hetkanwel.net was zo vriendelijk het nummer van K3 (achterstevoren opgenomen) online te zetten. En jawel, overduidelijk is te horen wat K3 écht zingt:

grote massamoord
grote massamoord
we just against a life
godverdomme leuk!

Wie had dat ooit kunnen denken? K3 is één groot complot van Lucifer. Duivelse snollen zijn het, die na elk optreden krijsend hun hoofd 360 graden in de rondte draaien en groene kotst spugen. Dankzij de Bond tegen het Vloeken weten we dat nu. Laten wij daarom God op onze blote knieën danken dat er anno 2007 nog mensen zijn die de gehele dag niets anders doen dan plaatjes achterstevoren afluisteren. Zij waken over ons. Haleluja!

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!