Dat neukt toch anders, Tatjana Simic

Godzijdank, Tatjana Simic is weer gelukkig in de liefde. De blonde stoot (44 lentes alweer) is hoteldebotel verliefd op de 17 jaar oudere Ronny Rosenbaum, een miljonair uit de Quote 500. Tatjana maakte het heuglijke nieuws zelf bekend in het tv-programma RTL Boulevard, zo blij was ze.

Enkele maanden eerder was haar relatie met Marcel Boekhoorn op de klippen gelopen, ook al iemand uit de Quote 500. Toen Tatjana Boekhoorn ontmoette, lag hij net in scheiding met zijn vrouw Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was en drie kinderen heeft. Wat een toeval was dat. Tatjana wist ook helemaal niet dat Boekhorst miljardair is. Voor haar een hele teleurstelling, want “het feit dat hij geld heeft, maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. Voor mij is Marcel slechts een mens. De buitenkant is niet meer dan buitenkant. In ons nakie zijn we allemaal gelijk.”

Tatjana kan het weten, want vóór Boekhoorn had ze ook een relatie met een multimiljonair: Chris Luken, die fortuin maakte met de hotelbon. En nu dus de 61-jarige Ronny Rosenbaum, stinkend rijk geworden in de textiel- en vastgoedwereld. Tatjana pikte hem op bij een parkeerautomaat, zo vertelde ze RTL Boulevard. “Het was net een sprookje.” De blonde stoot had geen flauw idee dat Rosenbaum, die het parkeerterrein opdraaide met zijn Bentley voorzien van Belgisch kenteken met eigen initialen, een vermogend man was. Zijn portefeuille boordevol credit cards die hij openklapte bij de parkeerautomaat zei haar ook niets, want in ons nakie zijn we allemaal gelijk.

Over die uitspraak heb ik lang nagedacht. Zijn we in ons nakie allemaal gelijk? Ronny Rosenbaum en ik samen op een bankje in de sauna. Allebei naakt, allebei hetzelfde. Maar ik heb € 145,76 op de bank staan en hij € 87.385.620,09. Bovendien staat buiten zijn Bentley te glimmen, pal naast mijn vouwfiets. Tja, dan kan ik Tatjana geen ongelijk geven. De motorkap van een Bentley ligt nu eenmaal comfortabeler dan de bagagedrager van een vouwfiets.
 

8 reacties op “Dat neukt toch anders, Tatjana Simic”

 1. chris vd berg

  Ze heeft gelijk. Je kan beter geneukt worden door een multi miljonair , dan door iemand die nog leleker is ! En de hele dag stukjes moet schrijven voor een paar centen. Kom je nog eens ergens. Maspalomas enzo

 2. Als Chris vd Berg hetzelfde over Rosenbaum gezegd zou hebben als wat hij nu over Tatjana uitkraamt, dan was hij allang afgeserveerd en veroordeeld wegens antisemitisme.

 3. Soort van ‘man in mid-life crisis ontmoet snol van zijn leven’ maar dan eigenlijk 15 jaar te laat.

  46 en 29 klinkt beter dan 61 en 44…

 4. yellowblue

  Haha domme gasten, op hun leeftijd kan je nog gemakkelijk een lekkere jonge meid versieren hoor! Beetje creme hier, wat botox daar, en versieren maar! Dus wat moet je dan met Simic, ik zou spontaan visioenen krijgen van mijn moeder!

 5. Jaap Knasterhuis

  Als je alles bereikt hebt wat er te bereiken valt;je leven laat niets meer te wensen over dan kun je eigenlijk nog maar één ding doen….het hart veroveren van de mooiste vrouw van Nederland

 6. Richard

  Dat Ronny heel gewoon de middenstand de nek omdraait met zijn achtelijke huurverhogingen, weet Tatja daar ook van?
  of vindt ze dat erbij horen?
  Zijn maatje regelt vanachter de tralies één en ander.
  Frisse jongen hoor !

 7. Baseroet

  Iedere golddigger krijgt wat ze verdient en iedere ouwe afgelikte geilneef idem dito!

 8. Geld opent alle deuren en blijkbaar ook alle sleuven.Nu in de natuur kiezen de vrouwtjes ook de mannen met de meeste kracht en macht.
  Hier gebeurt dit ook.Enkele honderdduizend jaar kunnen dat niet veranderen.Zoveel is er nog niet veranderd behalve de omlijsting waar het in gebeurt. Eerlijk gezegd, het is een aantrekkelijke vrouw. Maar hoe ze innerlijk is weet ik niet.Alleszins niet dom 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top