Dat neukt toch anders, Tatjana Simic

Godzijdank, Tatjana Simic is weer gelukkig in de liefde. De blonde stoot (44 lentes alweer) is hoteldebotel verliefd op de 17 jaar oudere Ronny Rosenbaum, een miljonair uit de Quote 500. Tatjana maakte het heuglijke nieuws zelf bekend in het tv-programma RTL Boulevard, zo blij was ze.

Enkele maanden eerder was haar relatie met Marcel Boekhoorn op de klippen gelopen, ook al iemand uit de Quote 500. Toen Tatjana Boekhoorn ontmoette, lag hij net in scheiding met zijn vrouw Marlies, met wie hij 25 jaar getrouwd was en drie kinderen heeft. Wat een toeval was dat. Tatjana wist ook helemaal niet dat Boekhorst miljardair is. Voor haar een hele teleurstelling, want “het feit dat hij geld heeft, maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. Voor mij is Marcel slechts een mens. De buitenkant is niet meer dan buitenkant. In ons nakie zijn we allemaal gelijk.”

Tatjana kan het weten, want vóór Boekhoorn had ze ook een relatie met een multimiljonair: Chris Luken, die fortuin maakte met de hotelbon. En nu dus de 61-jarige Ronny Rosenbaum, stinkend rijk geworden in de textiel- en vastgoedwereld. Tatjana pikte hem op bij een parkeerautomaat, zo vertelde ze RTL Boulevard. “Het was net een sprookje.” De blonde stoot had geen flauw idee dat Rosenbaum, die het parkeerterrein opdraaide met zijn Bentley voorzien van Belgisch kenteken met eigen initialen, een vermogend man was. Zijn portefeuille boordevol credit cards die hij openklapte bij de parkeerautomaat zei haar ook niets, want in ons nakie zijn we allemaal gelijk.

Over die uitspraak heb ik lang nagedacht. Zijn we in ons nakie allemaal gelijk? Ronny Rosenbaum en ik samen op een bankje in de sauna. Allebei naakt, allebei hetzelfde. Maar ik heb € 145,76 op de bank staan en hij € 87.385.620,09. Bovendien staat buiten zijn Bentley te glimmen, pal naast mijn vouwfiets. Tja, dan kan ik Tatjana geen ongelijk geven. De motorkap van een Bentley ligt nu eenmaal comfortabeler dan de bagagedrager van een vouwfiets.
 

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!