Column Schrijven: Individuele Begeleiding

Zelf een column schrijven? En wil je je daarbij laten coachen door een professioneel columnist?

Ik bied – naast tal van andere cursussen columns schrijven – ook online individuele begeleiding via Skype. Zo ben je, middels 1-op-1-coaching, verzekerd van mijn onverdeelde aandacht.

We prikken een datum en tijdstip waarop we via Skype je werk online doorspreken. Ik geef geen rapportcijfer. Wat je wel krijgt, is scherp maar eerlijk commentaar. Opbouwend, specifiek en gedetailleerd. Wat zijn de sterke en zwakke punten van je column? Waar kan de column stilistisch en grammaticaal worden verbeterd?

Ook reik ik je manieren aan om je schrijfproces te sturen. Tips als: hoe maak je een tekst ‘rond’? Wat is de kracht van het detail? Hoe zit het met actieve en passieve zinnen? Kauw je je lezers niet te veel voor? Natuurlijk komen ook verbeterpunten aan bod.

De suggesties en tips die ik geef, helpen je absoluut verder. Ook met je andere vragen over schrijven en publiceren in de breedste zin van het woord kun je bij me terecht.

Interesse? Neem dan contact met me op. Bijvoorbeeld voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek via Zoom, FaceTime of Skype over jouw schrijfambities. Of ik nu wel of niet met je aan de slag ga, ik deel graag mijn kennis met je!

4,6 uit 15 beoordelingen

Luuk Koelman

Luuk Koelman is een van de meest gelezen en meest besproken columnisten van Nederland. Zeventien jaar lang schreef hij wekelijks een column voor Dagblad Metro in zijn kenmerkende vlijmscherpe stijl. Af en toe werd hij dan ook voor de rechter gesleept, maar hij won altijd. Ook kreeg hij regelmatig bedreigingen, maar gelukkig nog vaker complimenten.

Daarnaast geeft Koelman colleges columns schrijven aan verschillende scholen voor journalistiek en coacht hij een aantal talentvolle (aankomende) columnisten. Met andere woorden: een betere leermeester is moeilijk te vinden!