Bridget Maasland is verkracht

Is het niet verschrikkelijk? Bridget Maasland is verkracht, meldt De Telegraaf. Nou ja, in een vorig leven dan hè. Voor haar nieuwe televisieprogramma ‘Hoe word ik gelukkig?’ ging de presentatrice in regressietherapie. De therapeut voerde haar terug naar een vorig leven in de vijftiende eeuw. Bridget was een sloof en erg ongelukkig. Niets bleef haar bespaard. Uiteindelijk werd haar man vermoord en zijzelf verkracht. Ja, echt waar.

Bridget moest huilen en de camera zoomde mooi in op haar tranen én op haar nieuwe wenkbrauwen. Die zijn namelijk ook belangrijk. In een eerdere aflevering van ‘Hoe word ik gelukkig’ onderging Bridget een wenkbrauwtransplantatie, want “ik had nooit wenkbrauwen”. Nu dus wel, en dat maakt haar gelukkig. Zo is Bridget. Op haar 25e liet ze ook haar borsten vergroten. Daar passen die twee getransplanteerde lijntjes schaamhaar boven haar ogen prima bij.

Terug naar de verkrachting, want dat was – ik citeer Bridget nog maar eens – “een heel bijzondere ervaring”. De beelden laten zich raden. We zien Bridget, die hete donder, kreunend en kronkelend op de bank van de regressietherapeut. Ze beleeft alles opnieuw. Een zwaar geschapen kasteelheer, met dijen dampend van het zweet. Hij kneedt haar borstjes en komt even later woest snuivend aan zijn gerief. Zo gaat dat. Pech voor al die televisiekijkende vrouwen die wél echt zijn verkracht, maar kijkcijfers worden nu eenmaal gevoed door ophef en commotie.

BN’ers in regressietherapie, het is een trend. Zo beweert medium Jomanda dat ze de reïncarnatie is van Bernadette, het herderinnetje dat in een grot nabij Lourdes de Heilige Maria voor zich zag verschijnen. Van haar kan ik het vreemd genoeg hebben, maar als Albert Verlinde in een interview met het Brabants Dagblad onthult dat hij in een vorig leven een joods jongetje was dat in Auschwitz is vergast, gaan mijn haren recht overeind staan. Vooral wanneer hij er aan toe voegt: “maar daar wil ik verder niet te veel ruchtbaarheid aan geven”.

Precies in die laatste zin schuilt de hypocrisie. A zeggen en B doen, dat is Albert Verlinde ten voeten uit. Een narcist zonder inlevingsvermogen. Vals, zielloos en misselijkmakend. Albert Verlinde, de man die in een vorig leven is omgekomen in Auschwitz. Nou, dan is ie toch echt uit een wachttoren gevallen.

24 reacties op “Bridget Maasland is verkracht”

 1. Een narcist zonder inlevingsvermogen. Vals, zielloos en misselijkmakend. Albert Verlinde, de man die in een vorig leven is omgekomen in Auschwitz. Nou, dan is ie toch echt uit een wachttoren gevallen.

  Hahaha, zo waar!! Chapeau!

 2. Malle pietje

  Goed zo Luuk. Aanpakken die publieksgeile, hypocryte BN ers…Ze vergiftigen televisie land met hun domme geneuzel

 3. En ik hoopte nog zo dat Albert niet ook nog eens in de geschiedenis voor zou komen en dat het bij dit personage zou blijven… Nu blijkt ie in de oorlog een weerloos jongetje geweest te zijn. Is ie niet in de war en was hij juist in Auschwitz om sappig verslag te doen van de vergassing van het Joodse kereltje en heeft hij zich verslikt bij het kauwen op zijn pen?

  Mooie column Luuk, smakelijk gelachen!

 4. Luuk,
  Geweldige laatste alinea, helemaal mee eens. En zo treffend gezegd dat ik, met m’n gigantische weerzin tegen die Verlinde, niet eens een aanvulling kan bedenken.
  Chapeau!

 5. Ik was in een vorig leven een hele vervelende televisie presentator. Ik heb 18 regressie sessies nodig gehad om daar overheen te komen.

 6. bwanaa bibibwanaa

  ik was de kasteelheer,
  en laat ik je vertellen de sloerie liegt,
  ik heb de snol laten trouwen met de meester van mijn stallen
  en gebruik makend van mijn privilege van de eerste nacht heb ik met haar geslapen,niet verkracht maar gebruikt.
  de laatste reïncarnatie van de sloof ziet er een stuk beter uit als het vette mormel van vroeger.
  tekenend met de naam die ik droeg ten tijde van dit voorval
  met vriendelijke groet,

  Antonio diProboCoala

 7. han van mourick

  nou zou zeggen laat al die “ik ben zo geil op de media”maar lulle, t`is allemaal bagger…nou ligt er toch bij bas v/d heyden een aanbieding van 3 stuks becel dan krijg je een dvd van Patricia Paay gratis , kotsmisselijk ben ik overgestapt naar zeeuws meisje, doe het dekseltje van het kuipje , hoor ik een stemmetje zeggen , “vroeger was ik een mossel “? als het homo circuit op tv even geen aandacht hebben , maken ze ff ruzie en hoppa, kranten vol.en uiteraard die enge blaadjes van de Telegraaf,
  mag ik van de gelegenheid gebruik maken , om de hooligans van Rotterdam op te roepen Aboutaleb te willen onderpoepen , daar deze Marokkaan feestend Rotterdam plat gooit…nou weet ik dat er als je door het Stadhuis loopt er een grasveld ligt met wat beeldjes, maar zag nu ook geiten ?? zou het dan toch !!!!! snap het niet meer hoor van de PVDA mogen we geen wip kip meer wippen en deze PVDA burgervader van Ca 300.000 allochtonen pleurt Rotterdam plat en houdt er geiten op na .. hoe treurig ook , ga toch langzamerhand sympathie koesteren voor Wilders, ze dwingen je gewoon…in een vorig leven dacht ik Nederlander te zijn, het leven erna was ik een autochtoon, en in mijn huidige leven ben ik een autochtone Nederlander ??? dan weer een nieuwe gewone Nederlander.. pffttt .. volgens het volkslied heb ik Duitsbloed en moet ik de kont likken van ene Koning van Spanje , mag ik bedanken voor deze eer…heb toch liever z `n Dochter …zo dat was ff regressie therapie.. verder hoop ik enige bosjes bloemen in het Z`huis te krijgen daar ik zodra een arrestatie team mijn huis zie binnen vallen, zal wel iemand beledigt hebben ofso…wil toch nog fff memoreren dat we 2 eeuwen oorlog hebben gehad met Spanje en Duitsland 2 wereldoorlogen heeft veroorzaakt, met alle ellende die er bij komt, als ik ook maar een debiel tegen kom die de holocaust ontkent geef ik hem gelijk een muilpeer…en sla hem/haar om de oren met de bio debiel van die dikke veronica Truus , sorry Luuk, maar ben pissig….

 8. hoi luuk,

  ik heb wel vaker je column gelezen, maar deze vond ik erg goed!! needless to say, ik ben het er volledig mee eens.. barf.

 9. Top stukje Luuk!
  Kon een glimlach niet onderdrukken in de metro vanmorgen 😉

 10. Laurens L.

  “Nou, dan is ie toch echt uit een wachttoren gevallen.”

  Prcs, want alle nazi’s waren heaumeau’s…

 11. “Albert Verlinde, de man die in een vorig leven is omgekomen in Auschwitz. Nou, dan is ie toch echt uit een wachttoren gevallen.”

  Haha, mooi verwoord! 😀

 12. Ik las dit stuk ook in de trein vanmorgen. Moest er echt heel hard om lachen. Jammer voor mijn medepassagiers. Later op de dag zag ik iemand anders heel luid en verrast reageren. Die las ook dit stuk. Geweldig!

 13. Ja, net als alle andere columnisten die niet meer weten waar ze over moeten zwetsen.

 14. han van mourick

  net als sommige “vrouwen” van niveau ??? pfftt gefrustreerd tuttebelletje hoor, overal kritiek op

 15. En ik besluit met te zeggen dat Luuk weliswaar lekker bezig mag zijn, zijn colums vroeger waren super, (op weg maar mijn werk in de metro las ik de metro ) maar het lijkt wel of hij (en met hem andere columnisten) last hebben van konkommertijd in de winter.
  En met Han heb ik slechts medelijden.
  Einde bericht.

 16. Heerlijke uitsmijter. Precies waar ie hoort. Zal me benieuwen of die aandachtsgeile azijnnicht nog verhaal gaat halen.
  Complimenten voor je stuk Luuk !

 17. Meestal vind ik de columns van Luuk erg fijn; net als die van die gezellige troela Jaqc. Veldman overigens (überhaupt de enige 2 columnisten van Metro die ook maar enigszins te pruimen zijn), maar deze was wel erg goed. Ik heb hardop zitten lachen in de trein (om 7:05 ‘s ochtends op mijn nuchtere maag, chapeau!).
  Luuk, jongen, van mij mag je blijven.

 18. Ja, Luuk mag zeker blijven.
  Vooral als hij het lef heeft een moslim( of de hele groep, inclusief hoofddoeken en burka’s )op de hak te nemen in zijn column.

  Je weet Luuk:
  “Grapjes over Bram en Moos, nimmer werden Joden boos.Maar maak geen grap over Mohammed, want je ligt snel in een ziekenhuisbed..”

  Succes.

 19. han van mourick

  gaan we haat en verdere tweedeling zaaien LOUISA ?????
  Ik mag toch hopen dat Luuk, zelf zijn onderwerpen kiest…
  en waren die het geen SAM en Moos ??? pffftttt

 20. Luuk, je bent een prima columnist, maar ik constateer dat zelfs de besten het met dit item laten afweten.
  Het beste.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top