Bang voor de minirok

Ik hoop dat commandant der strijdkrachten generaal Berlijn afgelopen week Bimbo’s en Boerka’s heeft gezien. In dit televisieprogramma over multiculturele tegenstellingen ontstond enige commotie toen de streng gelovige moslim Suhayb Salam (zoon van de imam die in 2004 weigerde Verdonk een hand te geven) de studio ontvluchtte. De reden voor zijn overhaast vertrek: er dreigde een dame in minirok op hem af te komen. Salam wilde pas terugkomen op voorwaarde dat mevrouw ver buiten zijn gezichtsveld bleef.

Het muntje is gevallen bij Defensie. Terwijl u dit leest, vindt in de commandobunker onder het Ministerie koortsachtig overleg plaats. Taliban weten van geen wijken wanneer ze onze jongens zien met hun 155 mm pantserhouwitsers, F-16 jachtbommenwerpers en Apache gevechtshelikopters – maar voor een minirok slaan ze holderdebolder op de vlucht. Hoogste tijd voor een nieuwe Dutch Approach.
Vanuit Kamp Holland wordt door genietroepen een kilometerslange catwalk aangelegd, dwars door de Baluchi-vallei richting Tarin Kowt en weer terug. Voortaan paraderen uitsluitend nog wulpse dames in minirok door de straten van Tarin Kowt, allen op naaldhakken en met benen waaraan geen eind lijkt te komen. Zij zijn onze nieuwe infanteristen.

Omdat sommige, zéér geharde Taliban-strijders wél tegen blote knieën kunnen, worden ook special forces ingezet: dames in minirok die van wanten weten. Zo is begin deze week in het grootste geheim pornoster Kim Holland ingevlogen.
< Inmiddels heeft ze haar eerste actie achter de rug. Kim schoot Amerikaanse mariniers te hulp die in een hinderlaag van de Taliban waren gelopen. De verschijning van haar lange benen, latex stoeipakje en prompte boezem ("Joehoe...!") bleek voldoende om honderden Taliban-strijders in blinde paniek op de vlucht te doen slaan. Wanneer heel Uruzgan op deze wijze is schoongeveegd, zal Kim 'op zijn Hollands' de jacht op Bin Laden heropenen. Zwaar bewapend met een groot kaliber voorbinddildo verschaft zij zich via een rotsspleet ("lekker hoor!") toegang tot Tora Bora. Om een dag later tijdens een persconferentie, met haar boezem tussen de microfoons, de internationale pers te melden: "Joehoe...! Dames en heren! We hebben hem hoor!"

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!