Afwerkplek

De Utrechtse GG&GD luidt de noodklok. De parkeervakken van de afwerkplek aan de Europalaan zijn te klein. Hoerenlopers met een SUV of luxe zakenauto hebben de grootst mogelijke moeite hun wagen in een parkeervak te manoeuvreren. De afwerkplek is namelijk gebouwd in 1986. Auto’s waren toen veel kleiner dan nu, met alle gevolgen van dien.

Hoerenlopers doen er nu veel langer over hun bolide achteruit in te steken. Daardoor kunnen prostituees op een avond minder klanten bedienen en dat scheelt weer in de omzet. “Het lukt nog wel, maar het is passen en meten”, aldus de GG&GD. Maar soms wordt er schade gereden. Dat durft de hoerenloper dan niet te melden aan zijn verzekering, met lastige vragen van vrouwlief tot gevolg.

Ik zie het helemaal voor me. De SUV-rijder op de tippelzone. Hij heeft net scherp onderhandeld. Pijpen voor een tientje heeft hij bedongen. Moeilijk? Welnee, helemaal niet. Een heroïnehoertje dat dringend een shot nodig heeft, gaat uiteindelijk met elke prijs akkoord. Je moet haar gewoon even laten wachten, dat is de sport. Desnoods rijd je een paar keer een rondje.

Op naar de afwerkplek. Het hoertje wacht, ze heeft haar kunstgebit al uit gedaan. De SUV-rijder voelt hoe zijn kruis zwaar klopt. Strak inparkeren nu. Hij rukt als een bezetene aan het stuur. De motor loeit. Indraaien… De SUV zwenkt vervaarlijk. Pats! Weg buitenspiegel. En weg erectie.

Dat kan natuurlijk niet. Je moet er toch niet aan denken dat al die Rob Oudkerkjes straks uit pure ellende in het boodschappenautootje van hun echtgenote naar de Utrechtse Europalaan komen? Fotolijstje van het hele gezin op het dashboard. Dat bevordert de erectie niet.

Geslurp in je schoot. Klaarkomen terwijl vrouwlief en de kinderen vrolijk lachend toekijken. Wat leven we toch in een treurig land. Waar is de minister voor Jeugd & Gezin wanneer je hem nodig hebt? Hij moet ingrijpen. Hoogste tijd voor een subsidie op parkeersensoren, speciaal voor hoerenlopers met een SUV.

close

Genoten? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!