Afwerkplek

De Utrechtse GG&GD luidt de noodklok. De parkeervakken van de afwerkplek aan de Europalaan zijn te klein. Hoerenlopers met een SUV of luxe zakenauto hebben de grootst mogelijke moeite hun wagen in een parkeervak te manoeuvreren. De afwerkplek is namelijk gebouwd in 1986. Auto’s waren toen veel kleiner dan nu, met alle gevolgen van dien.

Hoerenlopers doen er nu veel langer over hun bolide achteruit in te steken. Daardoor kunnen prostituees op een avond minder klanten bedienen en dat scheelt weer in de omzet. “Het lukt nog wel, maar het is passen en meten”, aldus de GG&GD. Maar soms wordt er schade gereden. Dat durft de hoerenloper dan niet te melden aan zijn verzekering, met lastige vragen van vrouwlief tot gevolg.

Ik zie het helemaal voor me. De SUV-rijder op de tippelzone. Hij heeft net scherp onderhandeld. Pijpen voor een tientje heeft hij bedongen. Moeilijk? Welnee, helemaal niet. Een heroïnehoertje dat dringend een shot nodig heeft, gaat uiteindelijk met elke prijs akkoord. Je moet haar gewoon even laten wachten, dat is de sport. Desnoods rijd je een paar keer een rondje.

Op naar de afwerkplek. Het hoertje wacht, ze heeft haar kunstgebit al uit gedaan. De SUV-rijder voelt hoe zijn kruis zwaar klopt. Strak inparkeren nu. Hij rukt als een bezetene aan het stuur. De motor loeit. Indraaien… De SUV zwenkt vervaarlijk. Pats! Weg buitenspiegel. En weg erectie.

Dat kan natuurlijk niet. Je moet er toch niet aan denken dat al die Rob Oudkerkjes straks uit pure ellende in het boodschappenautootje van hun echtgenote naar de Utrechtse Europalaan komen? Fotolijstje van het hele gezin op het dashboard. Dat bevordert de erectie niet.

Geslurp in je schoot. Klaarkomen terwijl vrouwlief en de kinderen vrolijk lachend toekijken. Wat leven we toch in een treurig land. Waar is de minister voor Jeugd & Gezin wanneer je hem nodig hebt? Hij moet ingrijpen. Hoogste tijd voor een subsidie op parkeersensoren, speciaal voor hoerenlopers met een SUV.

6 reacties op “Afwerkplek”

 1. Ze zijn aardig bij de tijd bij de GG&GD…. Heeft JvG (wie dat is zeg ik lekker niet)een tijdje rustig aan gedaan? Die afwerkplekken direct naast het expeditie laadperron van het bedrijf waar ik jaren gewerkt heb, waren in 1992 al te smal voor een beetje Astra. Soms werden de hoerenlopertjes dan goed pissig. Vooral omdat wij vier 500 watt Halogeenstralers aan deden, zodat het hele perron EN de afwerkplekken helder verlicht waren, zodat ze beter konden in parkeren. (Met al nevenvenschijsel dat de meiden ons expeditiecentrum binnen renden als meneer de klant een beetje veel te boos werd.

  Goed dat je het eindelijk aangekaart hebt Jan!

 2. ach niet alleen de afwerkplekken zijn te smal. kijk eens naar de breedte van de straat in een gemiddelde nieuwbouwwijk…. zo stuurt de overheid ons subtiel aan op het kopen van smallere wagentjes en de hoerenlopers moeten dan gewoon wat leniger zijn in hun boodschappenwagentje!

 3. Dit is ECHT een probleem: als meneer een beetje veel te boos wordt, kan het rechterportier niet open en zit de dame in kwestie bijna net zo gevangen als in een gemiddeld moslimhuwelijk. Daar moet je toch niet aan denken in een democratisch land . .

  Maar er is een betere oplossing: Er is extra subsidie op die gesloten bestel/bedwagentjes waarin horden vieze mannen met druipers al jarenlang rondcrossen op zoek naar zielige vrouwen. Laat het dus gerust aan de minister over.

  @Frans: 2000 Watt halogeen erop – een typisch roomsche Vroom & Dreesmann streek, als ik het wel heb.

 4. En wat te denken van de dames met, laten we zeggen, zware botten? Probeer met je PC-Hoofttractor de deur nog maar eens dusdanig te openen dat de dame ongehinderd en zwoel naar binnen kan kruipen. Er zijn voldoende bestuurders die van een vadsige obesitas-seks houden. Wij* voelen ons gediscrimineerd, ook de Cinquecento broeders.

  .
  *Waar ik wij zei, moet natuurlijk ZIJ staan. Hunnie, die anderen allemaal, niet ik. Bah, stel je voor. Gadsie.

 5. Nighttripper

  Uniteddy schreef:
  ——————–
  Dit is ECHT een probleem: als meneer een beetje veel te boos wordt, kan het rechterportier niet open en zit de dame in kwestie bijna net zo gevangen als in een gemiddeld moslimhuwelijk.
  ——————-

  Prtje af Uniteddy, je hebt weer eens feilloos de wet van Godwin nieuwe stijl bewezen:

  De Godwin Nieuwe Stijl: het maakt niet uit waarover het nieuwsitem gaat – Moslims en de islam worden er hoe dan ook met de haren bij gesleept. Weer eens wat anders dan de nazi’s.

  En dat op de site die het hele fenomeen eindelijk eens heeft benoemd en aan de kaak gesteld. Lees nog ´s deze column terug: http://www.koelman.com/2008/godwin-nieuwe-stijl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top