Afslanken met de Body Balance Shake

– Zeg, wat drink jij daar?
– Een Body Balance Shake met vijfvoudig anti-vetcomplex. Komt allemaal uit dit pakje.
– Laat eens zien.
– Het is werkelijk fantastisch wat ze daar tegenwoordig allemaal in kunnen stoppen. Lees maar eens wat er op staat.
– ‘Nu met een tot 23% betere energetisering’. Wat is dat, energetisering?
– Weet ik niet, maar ik kreeg er een folder bij en daarin staat dat het allemaal klinisch is onderzocht door de prestigieuze Appingedam University, School of Medicine. En jij, nog steeds aan de pillen?
– Nee, ik ben overgestapt op capsules met alfa-enzymen. Dat is zo hot. Die zangeres van BZN schijnt ze ook te gebruiken.
– Maar er zit toch wel energetisering in jouw capsules? Je moet altijd kijken of er energetisering in zit.
– Energetisering? Dit zijn de enige capsules ter wereld die een antioxidant uit de oerbossen bij Waddinxveen bevatten! Dan denk ik bij mezelf: energetisering of niet, in de oertijd had je geen dikke mensen. Ja, je moet je niet gek laten maken.
– Pas jij maar op. Zonder energetisering kaatsen alfa-enzymen juist af op hardnekkig en vastzittend vet.
– Verdikkeme, dat wist ik niet. Maar er zit wel paarse wilgenbast in mijn capsules, gewonnen uit de schors van de Yohimba-boom die alleen in Sao Purto groeit. Wordt al eeuwen gebruikt door Tibetaanse monniken. Dat zou best wel eens iets energetiserends kunnen zijn, denk je niet?
– Nou, ik zweer bij mijn vijfvoudig anti-vetcomplex. En ik heb er ook nog 14 Geniet-Zonder-Spijt-Proteïnerepen bij gekocht. Dat was een aanbieding. Voor maar 98 euro extra kreeg ik die er gratis bij.
– Maar werkt het een beetje, jouw vijfvoudig anti-vetcomplex?
– Wáánzinnig! Het masseert als het ware de slechte vetten uit je billen naar je borsten toe. Kun je toch blijven eten wat je wilt. Daardoor val ik dus af terwijl tegelijkertijd mijn borsten van cup B naar cup D gaan. Ik eet nu alles wat ik wil. En elke dag tel ik meer putjes in mijn billen.
– Meer putjes? Maar dat is toch niet goed?
– Juist wel! Waar nu die putjes zitten, daar is het vet dus al weg, richting mijn tieten. Zo kom ik tot een rebalancing van mijn lichaam.
– O, op die manier. Zo had ik het nog niet bekeken.
– Ach meid, er bestaan zoveel misverstanden over afvallen. Twee weekjes kuren en ik lig weer helemaal strak aan het strand. Kom, ik bestel nog een frietje.

close

Genoten van deze tekst? Ontvang mijn schrijfsels dan gratis in je mailbox!