Afkeer van islam

Geachte heer Wilders,

Hartelijk dank voor de vacaturetekst zoals door u aangemeld in het computersysteem van het UWV. De tekst is gelijk aan een recente tweet van uw hand: “De PVV zoekt kandidaat TK-leden. Mensen met lef, liefde voor NL en een afkeer van islam. Interesse? Stuur motivatie en CV: kandidaat@pvv.nl

Inmiddels heeft zich een eerste kandidaat gemeld: de 26-jarige Sjaak van Geulen uit Kerkrade. Hij staat hier met een klauwhamer achter ons. Sjaak is al zeven jaar werkloos machinebankwerker, maar bezit naar eigen zeggen de kernkwaliteiten waarnaar u op zoek bent. Hij doet aan kickboksen (lef), heeft alle dvd’s van Kim Holland (liefde voor Nederland) én is behept met een meer dan gezonde afkeer van islam. Zo ergert hij zich al jaren aan kassameisjes bij de Albert Heijn die hem “met zo’n kopvod op” vragen of hij Airmiles wil. “Opzettelijk,” volgens Sjaak, “om ons Nederlanders in te peperen dat de Twin Towers niet meer overeind staan.”

Elke zomer boekt Sjaak samen met zijn vriendin een all inclusive-vakantie naar Alanya, aan de Turkse Riviera. Een “studiereis naar het hart van de radicale islam.” Voor Sjaak de enige manier om voor weinig geld die verderfelijke ideologie van binnenuit te bestuderen. Samen met zijn vriendin (die hij als zijn persoonlijk fractiemedewerkster hoopt te mogen aanstellen) komt Sjaak daar #inverzet. Zo deelden zij de Turkse kelner (die elke maaltijd vriendelijk kwam vragen of alles naar wens was) duidelijk articulerend vanuit hun reiswoordenboekje mede, dat hij niet welkom is in Nederland – en dat hij niet moet denken dat Turkije ooit deel zal uitmaken van de Europese Unie. Sjaak hield het boekje vast en zijn vriendin las voor.

Wat kunnen we nog meer over Sjaak vertellen? Hij is een man van principes en net als u bewonderaar van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, die een totale en complete stop op moslims wil. Ook is Sjaak vóór vrijheid van meningsuiting, maar “dan moet het wel een normale mening zijn.”

Sjaak typeert zichzelf als een representant van de superieure Westerse cultuur. Want, “je kunt mensen wel afrekenen op hun gedrag, maar veel handiger is het ze af te rekenen op waar ze vandaan komen.” Hij vindt het uitermate zorgelijk dat niet alle moslims een baard dragen. Dat zou verplicht moeten worden. Voor moslimvrouwen ziet Sjaak minder problemen, want “die hebben allemaal al een snor.”

Tot slot wil Sjaak graag zijn gebruik van de klauwhamer toelichten: “Net als meneer Wilders zal ik anderen nooit oproepen tot geweld. Liever doe ik het gewoon zelf.”

Waarvan acte.

Met de meeste hoogachting,

Uw UWV

5 reacties op “Afkeer van islam”

 1. Henk Veldman

  Aangezien ik regelmatig Geert Wilders bedreig, iets wat hij nodig heeft en waar hij me dan ook goed voor betaalt, geld ik tevens ook tot z’n beste medewerkers.
  Ik verwacht ook binnenkort weer opgeroepen te worden voor de sollicitatiecommissie van hem om te beoordelen wie het meest geschikt is voor de functie en ik denk dat ik Sjaak zal aanbevelen, echter met wel één puntje wat ik Sjaak zou adviseren om te wijzigen en waarvan ik er vanuit ga dat hij ook wel inziet dat hij volkomen fout zit.

  De fout zit hierin: “Ook is Sjaak vóór vrijheid van meningsuiting, maar “dan moet het wel een normale mening zijn.”
  Hiermee suggereert Sjaak dat er andere meningen zijn, zij het dat die niet normaal zijn, maar men de vrijheid HEEFT die te uiten, echter men NEEMT die vrijheid, terwijl iedereen die een beetje logisch nadenkt, die weet dat als je iets neemt dat je het ervoor niet bezit. Het kan dus niet anders dan dat men gewoon de mening van iemand anders heeft gejat of of na blaat.

  Iedereen die achter Wilders staat zal desgevraagd vrijwel altijd antwoorden op de vraag waarom ze daar staan dat Wilders precies de mening verwoordt die zelf al jaren lang ook al hadden. Soms al lang voordat Wilders geboren waren. “Hij verwoordt precies wat ik al jaren heb gedacht” is een heel normale reactie.

  Op het moment dat je in dienst komt bij Wilders is het dan ook heel gemakkelijk om gewoon te luisteren naar Wilders want dan hoef je zelf ook verder niet meer na te denken. Het is dan ook één van de eisen die Wilders aan z’n werknemers stelt. Hij verwacht dat ook van z’n kiezers, dus waarom zou je als werknemer daarvan afwijken. Dat zou ook een verkeerde signaal naar de kiezer kunnen geven, maar helemaal naar jezelf en je familie.

  Tijdens het sollicitatiegesprek zal ik Sjaak ook polsen over een nevenfunctie die hij mogelijk zou kunnen doen.
  Geert Wilders heeft het al jarenlang over de toenemende islamisering. Hoewel niemand die lijkt te zien, ziet Wilders die wel. En daar heeft hij gelijk in.

  Jarenlang wisten mensen nauwelijks wat de islam was en wat er in de Koran staat. Inmiddels kan elke aanhanger van Wilders je dat vertellen. Dat zijn er inmiddels miljoenen. Zet daar die paar 100.000 zogenaamde moslims maar eens tegenover die, als ze ze navraagt, blijk geven totaal niet weten wat er echt in de Koran staat. Ze beweren doodleuk dat er iets heel anders staat. Bijvoorbeeld dat je geen joden mag vervolgen of mensen mag discrimineren. Dat staat er wel in, maar dat is een verkeerde vertaling of interpretatie.

  Sjaak z’n werk zou kunnen zijn om nog meer mensen te vertellen wat er in de Koran staat zodat de islamisering zich steeds verder uitbreidt. Mensen zien die islamisering als een gevaar. Ze voelen er zich door bedreigd.
  Voor Wilders was en is het van belang om bedreigd te worden. Daardoor is hij groot geworden. Het is van belang voor iedereen om zich bang en bedreigd te voelen.

  Laat Sjaak er z’n best voor doen.

 2. Henk Veldman

  Natuurlijk weet ik heus wel Hans dat ik zit te fantaseren. Immers het is al lang gebleken dat moslims zelfs al voor onze jaartelling bezig zijn geweest met het afmaken van de joden. Zie maar eens wat vorig jaar is gebeurd in Israël, de Joodse Staat.
  http://is.gd/EJWs8d “Bij deze operatie van zeven weken vielen aan Palestijnse zijde meer dan 2100 doden, grotendeels burgers, en raakten meer dan 10.850 Palestijnen gewond, waaronder 3300 kinderen en meer dan 2000 vrouwen. Meer dan 17.000 gebouwen werden verwoest door met name luchtaanvallen. Aan Israëlische zijde vielen 73 doden (7 burgers en 66 militairen) en raakten meer dan 500 personen gewond (450 soldaten en 80 burgers).
  IK weet zeker dat jij die slachting onder van 73 joodse dooien had voorkomen samen met Wilders. Als jij, samen met Wilders die keer dat hij in 2005 in Israël was geweest, onmiddelijk samen met de Joodse Staat je er voor in had gezet, om het restant van de afschuwelijke moslims hadden afgemaakt dat de wereld er stukken vrediger had uit gezien.
  Daar komt ook nog eens bij dat de Joodse Staat Israël niet zoveel kosten had hoeven te maken om die 17.000 gebouwen plat te bombarderen. Sinds ’48 zijn er meer dan 5000 joden vermoord in de Joodse Staat. Stel je eens voor hoe groot het aantal zou zijn geweest als Israël, de Joodse Staat, niet ongeveer 100.000 moslims had afgemaakt en een miljoen het land had laten vluchten?
  En stel je eens voor dat Wilders niet tonnen had opgestreken via de Joodse Staat en de joden in de VS om te laten zien hoe gruwelijk de moslims zijn?
  Zou jij je je ergens veilig hebben gevoeld als je tegen eeen moslim zegt dat die een veraachterlijk persoon is omdat die weigert toe te geven dat die dat is?
  Iedereen weet dat moslims foute mensen zijn. En nog erger fout omdat ze dat ontkennen. Meer dan een miljard van hen ontkent dat. Terwijl een minderheid in Nederland, jij met je medestrijders, die heilig geloven in Wilders domweg kunnen aantonen dat moslims altijd al de grootste ellende hebben veroorzaakt.

 3. @Henk Veldman: Volgens mij ben jij die ..hoe heette hij ook als weer… Willem…Huppelepup..die telkens in een andere gedaante opdook met een partij gezeik…..Zielig hoor….Mocht je echt een ander zijn… Even zielig. Kijk je zorgpolis eens na en stap naar de psycholoog/psychiater…. Sterkte !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top